IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
    Хайде колеги, малко по-сериозно (последен шанс преди от 2011 да скочат цените).
    Търси се купувач и то не чак толкова богат, съдействие за кредит
    От кредити нужда нямам, но и парите си не раздавам Повярвах ви, ще падат, а аз ще ги чакам, бърза работа нямам

То било хубаво да си от другата страна, ихааа, вече съм пръв сривльо!

Коментар

• Хайде колеги, малко по-сериозно (последен шанс преди от 2011 да скочат цените).
      Търси се купувач и то не чак толкова богат, съдействие за кредит

Коментар

Нещо като гледам изчезнаха богатите чичковци и не им се плаща по 1500Е за ЧЖП с бонус мазе и таван и добре поддържани общи части.
        Е, дори и да са богати, на теб ли да ги дадат парите си?! Анкети, сентимент, всички вкупом тук тръбите, че мнооого още има да падат

150 е/кв и си стискаме ръцете! Рискът да отидат под 150 е за моя сметка
        Last edited by Joan; 17.12.2010, 15:47.

Коментар

Ти се ебаваш с мен, 13 кв мазе, 7 кв таван, 50,4 ЧЖП преизчеслено по БДС е минимум 80кв.м. т.е. ти оценяваш имот на пъпа на Центъра в София на 560 Е/кв.м.
          Много ти дава, аз чакам да стане 149 Е/кв за жълтите павета (а твоето все пак не е на Царя), до тогава - никакво купуване

Коментар

• Нещо като гледам изчезнаха богатите чичковци и не им се плаща по 1500Е за ЧЖП с бонус мазе и таван и добре поддържани общи части.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
              Виж сега, ако почна да ти обяснявам с детайли и сам мога да си намеря противоречия със закони и други трудности, но всичко е въпрос на желание от мнозинството. Защо да е Варненско деспотство? Най-грубо си заменяте стотина хиляди жители на Факултета със варненци с някакво условие, примерно да говорят български и имат основно образование. А тука да се оправят сами, като в Газа. Процеса е дълъг и мъчителен, но трябва да се започне отнякъде. На мен лично ще ми е мъчно, но както мойте прадядовци са дошли във Варна, така се опитвам да изритам сега мойте деца нанякъде дорде е време.
              Веско, не те разбирам. Казваш „автономия” и аз реших, че искаш Варна и околия да се отдели като автономна област. После говориш за миграция и аз питах какво имаш предвид.

Искаш да кажеш, че във Варна има 100 000 българи поне основно образование, желаещи да дойдат в София ли? И какво ги спира, ако ги има? И ако децата ти искат да дойдат тук или да идат другаде, какъв е проблемът да го направят?

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Щото нашите политици периодично шундят народа, и единствено тия, които имаха закопано злато и имоти запазиха нещо от състоянието си. Имотите надживяха и комунизма, и хиперинфлацията, за разлика от хартийките на влогарите
                Гледам сам си стигнал до извода, че само имотите не бяша нашундени, ама и тях ги нашундиха. Аре сметни за 10 години лихвите по кредитите спрямо инфлацията за последните 10 години и спри да лаеш, като бит пес. Пуснаха ви за 3-4 години в режим на зарибяване и вече станахте големи рентиери.

Коментар

Ти се ебаваш с мен, 13 кв мазе, 7 кв таван, 50,4 ЧЖП преизчеслено по БДС е минимум 80кв.м. т.е. ти оценяваш имот на пъпа на Центъра в София на 560 Е/кв.м.
                  Според сривлювците даже е много. Съветвам те да приемеш, щото след Нова Година ще струва наполовина, а до края на 2011г. пари ще предлагаш някой да се съгласи да му го прехвърлиш

Коментар

• Ти се ебаваш с мен, 13 кв мазе, 7 кв таван, 50,4 ЧЖП преизчеслено по БДС е минимум 80кв.м. т.е. ти оценяваш имот на пъпа на Центъра в София на 560 Е/кв.м.

Коментар

Искам да попитам всички Ъпари /брадъри/ да ми изброят 5 причини, защо имотите в България са евтини, но моля да не съпоставят БГ с ЕВРОПА или САЩ, защо ако го правят нека съпоставят и стандарта. Моля да не използват думи като инфлация и прочие, защото инфлацията за последните 2 години е 1/2 от лихвите по депозитите. Нека се изтъкват синтезирано причини и факти.

П.П който има интерес за 75к Евро продавам апартамент 50кв чиста жилищна площ срещу хепито на раковска. Повече инфо на лични. с мазета и тевани. По новия БДС е над 80кв.м.
                      Ъхъ, също така сривльовците- клошари да направят кратък коментар на цените на салама, бензина, електроенергията. Да ги сравнят с тези в Европа и САЩ, ама спрямо стандарта на живот. И като споменават инфлацията, да не говорят за последните 2 год само, ами примерно за последните 15 год., щото покупката на жилище не е краткосрочна инвестиция. Щото нашите политици периодично шундят народа, и единствено тия, които имаха закопано злато и имоти запазиха нещо от състоянието си. Имотите надживяха и комунизма, и хиперинфлацията, за разлика от хартийките на влогарите

Коментар

• Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнение
                        Че те нали също са политици - в местното управление. И те са също хора, и са българи Защо очакваш от тях поведение, различно от това на централното управление? Да не говорим, че много от местните драпат за централното.
                        Автономия на кого - на Варненското деспотство ли?
                        Какво значи "контролирана миграция"? Вътрешна или въшна? Имирагция или емиграция? И кой и как я контролира?
                        Виж сега, ако почна да ти обяснявам с детайли и сам мога да си намеря противоречия със закони и други трудности, но всичко е въпрос на желание от мнозинството. Защо да е Варненско деспотство? Най-грубо си заменяте стотина хиляди жители на Факултета със варненци с някакво условие, примерно да говорят български и имат основно образование. А тука да се оправят сами, като в Газа. Процеса е дълъг и мъчителен, но трябва да се започне отнякъде. На мен лично ще ми е мъчно, но както мойте прадядовци са дошли във Варна, така се опитвам да изритам сега мойте деца нанякъде дорде е време.

Коментар

• Предлагам ти 45К Евро кеш ако апартамента е на 2+ етаж без последен и не е в трагично състояние. Това е почти 1000 евро на кв ЧЖП. Във Виена е 2000 ...

Коментар

• Искам да попитам всички Ъпари /брадъри/ да ми изброят 5 причини, защо имотите в България са евтини, но моля да не съпоставят БГ с ЕВРОПА или САЩ, защо ако го правят нека съпоставят и стандарта. Моля да не използват думи като инфлация и прочие, защото инфлацията за последните 2 години е 1/2 от лихвите по депозитите. Нека се изтъкват синтезирано причини и факти.

П.П който има интерес за 75к Евро продавам апартамент 50кв чиста жилищна площ срещу хепито на раковска. Повече инфо на лични. с мазета и тевани. По новия БДС е над 80кв.м.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                              Териториални! Местно управление. Автономия. Контролирана миграция. Такива неща ми се въртят в главата докато може по мирен начин.
                              Че те нали също са политици - в местното управление. И те са също хора, и са българи Защо очакваш от тях поведение, различно от това на централното управление? Да не говорим, че много от местните драпат за централното.

Автономия на кого - на Варненското деспотство ли?

Какво значи "контролирана миграция"? Вътрешна или въшна? Имирагция или емиграция? И кой и как я контролира?

Коментар

• Бате Пешо, то си беше просто закачка И да чакаш, и да не чакаш, а и всички ние, той ще си дойде, ако и когато случайността/съдбата/господ/природата или оня, от който зависи планетите да се въртят и звездите да избухват, пожелае

Относно акъла на ФорексМастъра, ти това нема какво да го мислиш - сигурно мазето ти и така си е пълно с буркани

Аз по-скоро питах за сина дали се е приспособил, защото е различно. Някои мислят, че хубавото различно е повече от лошото, други пък - обратното. Та пиши, като се прибере. Интересно е още едно мнение.

Коментар

Working...
                                X