IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Joan Разгледай мнение
    Веско, не те разбирам. Казваш „автономия” и аз реших, че искаш Варна и околия да се отдели като автономна област. После говориш за миграция и аз питах какво имаш предвид.

Искаш да кажеш, че във Варна има 100 000 българи поне основно образование, желаещи да дойдат в София ли? И какво ги спира, ако ги има? И ако децата ти искат да дойдат тук или да идат другаде, какъв е проблемът да го направят?
    Joan, аз ти казах че няма да разбереш. ако можеше да се даде рецепта в две изречения за мирно съвместно съществуване щеше да е за Нобелова награда. И не е за темата с имоти, въпреки че оказва влияние на цените.
    Ти сама го каза, който има желание и възможности се спасява поединично. Доста хора познавам, които заминаха заради децата си и никой вече няма да се върне тука. Идеята ми е, ако някой иска да има държава България със език и население и т.н, трябва да забрави лозунга "на три морета". Заплюва се един ъгъл и всичкото джин се изпраща зад баира в другото село и всяко село на собствена сметка и контролиран достъп.
    Нали си гледала Рамбо!

Коментар

• Първоначално изпратено от al64ad Разгледай мнение
      даже и ни съжаляват вече :http://www.economist.com/node/17722557
      Заглавието е убийствено.
      Едно е БВП на човек, а съвсеееем друго разпределението му.
      Икономист показват леко неразбиране на процесите в държавата ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        И аз си търся интересите, но гледам да не е за сметка на другите. Може и да не си го правила умишлено преди време. Онзи ден бях доста рязък. Извинявай!
        Няма проблем, много отдавна спрях да обръщам внимание на форумни обиди В началото имах илюзии, че хората пишат, за да обменят мнения и информация, и да си помагат по този начин. Сега вече ми е ясно, че болшинството пишат за забаваление и разтоварване от душевния си боклук. Тук там се завързва прилична дискусия, ама много рядко. И за кратко.

А пък ако някой си мисли, че влияе на пазар/цени или каквито и да било икономически интереси с писане във форум, е направо за детската градина (да не го пращам някъде другаде...) От тези писания меркантилна изгода имат само собствениците на сайта

Коментар

Ами ако ще ми дадат за 149 е/кв на жълтите павета, 'що да се дърпам?! Нали ти сам смяташ, че съм интересчийка
          И аз си търся интересите, но гледам да не е за сметка на другите. Може и да не си го правила умишлено преди време. Онзи ден бях доста рязък. Извинявай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Няма нищо странно в това. Българите загубиха най-много от промените през последните 20 години. Преди 1989 г. България бе сред първите страни в Изт. Европа по показател доход на човек от населението. Двайсет години след това не само че сме твърдо на последно място /като изкл. някои бивши югорепублики/, но и все още не сме достигнали този показател от 1989 г. Не мога да разбера, при тези факти и обективни критерии, как очаквате българина да е щастлив?

не се учудвам от статията, предполагам, че още години наред ще се пишат такива неща за нас

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Хайде, хайде - боядисала си косата черна и вече стана сривла.
              Вълкът козината си мени......
              Ами ако ще ми дадат за 149 е/кв на жълтите павета, 'що да се дърпам?! Нали ти сам смяташ, че съм интересчийка

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Анона - да, той си каза човека.
                А за бубката - че той нали е едър имотЯвладелец?

Добре, дотук двама, търсим още 279998 навитаци да купуват в София, ама с готови парици, не само с желание
                Не, не плащам наем.
                Безимотен съм от гледна точка на повече имоти.
                Тук с едно жилище си е направо безимотен човека.
                Добре, да кажем, че съм малоимотен.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                  хъм това ако е истински двустаен има отделна кухня и отговаря идеално на тристаен ново 84 кв с общи части тип защо килера/спалнята/ има прозорци ?
                  Е, истински двустаен на 51 квадрата е малко изсилено, но така или иначе снимки няма и можем само да гадаем доколко е "истински". Повечето на тези квадрати на такава възраст са стая с портал към вестибюл, обикновено тъмен, и отделно кухня. Тоест, на практика една голяма стая и отделно кухня.

Интересно защо няма снимки и разпределение, посочено в обявата.
                  Last edited by Joan; 17.12.2010, 16:50.

Коментар

От кредити нужда нямам, но и парите си не раздавам Повярвах ви, ще падат, а аз ще ги чакам, бърза работа нямам

То било хубаво да си от другата страна, ихааа, вече съм пръв сривльо!
                    Хайде, хайде - боядисала си косата черна и вече стана сривла.
                    Вълкът козината си мени......

Коментар

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...475&f1=details

Май е този...

град София, Център
                      ул. Стефан Караджа
                      Квадратура: 51 m2
                      Етаж: 1-ви
                      Телефон: -
                      ТEЦ: ДА
                      Тип строителство: Тухла

ТОП ЦЕНТЪР! Апартаментът е 51кв. м. , има мазе 17 кв. м. , таванско помещение 13кв. м. и идеална част от вътрешен двор.

1-ви над партер или просто 1-ви етаж?

И ако е той, сградата била от 1936 година.

Е, успех на квадрат!
                      хъм това ако е истински двустаен има отделна кухня и отговаря идеално на тристаен ново 84 кв с общи части тип защо килера/спалнята/ има прозорци ?

ама може да се ползва за престижно офисче /незнам какъв ремонт ще му трябва няма снимки не обичма да коментирам насляпо/ като настанат по добри времена както разправяше един познат броки като идеш някаде извън сф и дадеш визитка с единия офис на графа другия на витошка и хората викат сериозна фирма
                      Last edited by marketleverage; 17.12.2010, 16:42.
                      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                        не е, м/у хепи и пиб е на Ст. Караджа
                        http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...475&f1=details

Май е този...

град София, Център
                        ул. Стефан Караджа
                        Квадратура: 51 m2
                        Етаж: 1-ви
                        Телефон: -
                        ТEЦ: ДА
                        Тип строителство: Тухла

ТОП ЦЕНТЪР! Апартаментът е 51кв. м. , има мазе 17 кв. м. , таванско помещение 13кв. м. и идеална част от вътрешен двор.

1-ви над партер или просто 1-ви етаж?

И ако е той, сградата била от 1936 година.

Е, успех на квадрат!
                        Last edited by Joan; 17.12.2010, 16:11.

Коментар

За пореден път се оказа че брокерчетата са лайки и само лаят, а нямат пет лева в джоба. Спирам да се занимавам с вас.

П.п. Офертата е действителна, който се интересува от повече инфо на ЛС
                          За брокерите не знам, аз пари си имам, но не виждам при този сентимент защо точно на теб да ги давам

Виж, някои ти дават повече от мен, рискуват хората. Все пак е само с 39% отдолу на твоята оферта, нали такъв бил пазарът, казвате...

Айде, успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Да не е зад Хепи и близко до Раковска....
                            Щото там продаваха ЧСИ един от 75 м2 за 69 К ЛЕВА.
                            За 46К евра ще го погледна, ако имаш желание да го покажеш.
                            не е, м/у хепи и пиб е на Ст. Караджа

Коментар

• За пореден път се оказа че брокерчетата са лайки и само лаят, а нямат пет лева в джоба. Спирам да се занимавам с вас.

П.п. Офертата е действителна, който се интересува от повече инфо на ЛС

Коментар

П.П който има интерес за 75к Евро продавам апартамент 50кв чиста жилищна площ срещу хепито на раковска. Повече инфо на лични. с мазета и тевани. По новия БДС е над 80кв.м.
                                Да не е зад Хепи и близко до Раковска....
                                Щото там продаваха ЧСИ един от 75 м2 за 69 К ЛЕВА.
                                За 46К евра ще го погледна, ако имаш желание да го покажеш.

Коментар

Working...
                                X