IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
    Понеже дискусията се насочи към интересна тема, а именно апартамент в града vs. къща с двор около него, ще се включа. След като живях в две държави извън БГ, където масово хората обитават китни къщички с дворчета, тоя начин на живот с къщичките ми хареса доста. ОБАЧЕ, там нямаше огради, някои даже не си и заключваха къщите. Веднъж търсейки хостел в района, който ми го хвалиха доста, за да настаня близки, без да искам влязах в грешна къща и чак като качих стъпалата до втория етаж се освятках, че това не е никакъв хостел ... Изстрелях се като светкавица навън. Та хората си живеят сладко в къщи, щото като се върнат шанса да видят някой манго тичащ с плазмата е малък. В БГ трябва да си вдигнеш 2-метров зид, да накачулиш 20 датчика, да се вържеш към СОТ-а. И зимата да се кръстиш, че пътят до къщата ще е проходим, в случай, че се задейства СОТ-а. Та накратко в БГ нямаме условията, за да се възползваме максимално от живота в еднофамилна къща, а именно сигурност, добра инфраструктура за придвижване и яки доходи, за да се поддържа къщата на ниво.

Затова и животът в бетонните кутийки ще си продължи да процъфтява. Щото от бетонната кутийка с метрото до центъра е 10 минути, до МОЛ-а с маршрутката 1.50 и 10 минути. С колата 5 минути. А от Банкя до Центъра през зимата час в едната посока и 30 лв за гориво и други разходи по колата. И като се върнеш в бетонната кутийка, плазмата и компа още са си там. Не твърдя, че е апартаментът е по-добър, просто в БГ е по-евтино и практично решение. А и в чужбина като си вземеш къщичка, покрай теб са само други къщички със същата височина. Няма шанс да ти вдигнат до теб 8 етажна кооперация и съседите да ти хвърлят боклуци в двора.
    + 1
    ixeos, може ли когато злобния и Анона, пишат за прошляците в Люлин да те цитирам и използвам поста ти ???
    По-добре не мога да го напиша !!!
    Само едно допълнение - тъй като душата ми иска спокойствие и тишина, съм си купил една къща на 50мин "от врата до врата" и релаксирам на воля

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Роувърчо, с любов...

П.П.Да не си помислиш нещо ей
      ..............
      Абе знаех си че и двамата с Маранди сте преплували на левия бряг
      Безимотен клошар хубаво, но безимотен клошар-пе-----з, това вече не е добре

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
        Любчо
        Роувърчо, с любов...

П.П.Да не си помислиш нещо ей
        Как са пръскачките, нищо не казваш, и за шортите също?

Коментар

• Любчо
          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
            Понеже дискусията се насочи към интересна тема, а именно апартамент в града vs. къща с двор около него, ще се включа. След като живях в две държави извън БГ, където масово хората обитават китни къщички с дворчета, тоя начин на живот с къщичките ми хареса доста. ОБАЧЕ, там нямаше огради, някои даже не си и заключваха къщите. Веднъж търсейки хостел в района, който ми го хвалиха доста, за да настаня близки, без да искам влязах в грешна къща и чак като качих стъпалата до втория етаж се освятках, че това не е никакъв хостел ... Изстрелях се като светкавица навън. Та хората си живеят сладко в къщи, щото като се върнат шанса да видят някой манго тичащ с плазмата е малък. В БГ трябва да си вдигнеш 2-метров зид, да накачулиш 20 датчика, да се вържеш към СОТ-а. И зимата да се кръстиш, че пътят до къщата ще е проходим, в случай, че се задейства СОТ-а. Та накратко в БГ нямаме условията, за да се възползваме максимално от живота в еднофамилна къща, а именно сигурност, добра инфраструктура за придвижване и яки доходи, за да се поддържа къщата на ниво.

Затова и животът в бетонните кутийки ще си продължи да процъфтява. Щото от бетонната кутийка с метрото до центъра е 10 минути, до МОЛ-а с маршрутката 1.50 и 10 минути. С колата 5 минути. А от Банкя до Центъра през зимата час в едната посока и 30 лв за гориво и други разходи по колата. И като се върнеш в бетонната кутийка, плазмата и компа още са си там. Не твърдя, че е апартаментът е по-добър, просто в БГ е по-евтино и практично решение. А и в чужбина като си вземеш къщичка, покрай теб са само други къщички със същата височина. Няма шанс да ти вдигнат до теб 8 етажна кооперация и съседите да ти хвърлят боклуци в двора.
            Въпреки, че доколкото знам си от противниковия отбор напълно съм съгласен с това мнение.

На някои исках да втълпя в твърдите главите, че за да стигнем до такова общество, където да се търсят къщи и да се живее в къщи е много далече за нас, може би 2-3 поколения.

Обаче мръсното подсъзнание на някои веднага ни изкараха прошляци, дето само ще си мечтаем за къщи

П.П.То ако някой се поразрови назад ще види кой къде живее

Коментар

Любчо, аз се опитвам да давам добри съвети, акъл да давам, така да се каже. За да помогна.
              Теглете кредити и купувайте. Сега сме тъкмо на дъното и сега му е времето да задлъжнеете. Ще плащате 20 години, ама ще си имате собствен двустаен и ще си каните гости, ще имате социални контакти.
              Ами ако наистина го мислиш това, което си написал, много те съжалявам. Поне едно да беше сложел белким си помислил че се шегуваш. Ама като те чета напоследък, нещо много си оклюмал, бизнесът ли не върви, пръскачките ли са дефектни? Тъй е ровъре, преди година ти казах да се държиш с малко повече уважение към останалите форумни участници, ама ти не, продължи да високопарничиш.
              Е, аз не съл лош, няма да ти се смея на проблемите в бизнеса, просто ще те съжалявам...

И защо вие, които парадирате, че сте имотни, си мислите че другите нямат имоти? Защото другите ви казват истината?

Ха ха ха

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                Купува се с пари.

Откъде да ги вземе от заплататата или от наемите. Ще трябва да събира 20-30 години.
                ..................
                Виж какво- аз като вляза в банка и ме посрещнат по облеклото и ми казват: "Добър ден желаете ли кредит?" Като си покажа нотариалните актове, ме питат само колко желая, без да ми поставят таван.
                Като влезеш ти в банка те посрещат с думите: "Чиба оттука псе бездомно!"
                Last edited by LANDLORD 31; 19.12.2010, 15:30.

Коментар

• Понеже дискусията се насочи към интересна тема, а именно апартамент в града vs. къща с двор около него, ще се включа. След като живях в две държави извън БГ, където масово хората обитават китни къщички с дворчета, тоя начин на живот с къщичките ми хареса доста. ОБАЧЕ, там нямаше огради, някои даже не си и заключваха къщите. Веднъж търсейки хостел в района, който ми го хвалиха доста, за да настаня близки, без да искам влязах в грешна къща и чак като качих стъпалата до втория етаж се освятках, че това не е никакъв хостел ... Изстрелях се като светкавица навън. Та хората си живеят сладко в къщи, щото като се върнат шанса да видят някой манго тичащ с плазмата е малък. В БГ трябва да си вдигнеш 2-метров зид, да накачулиш 20 датчика, да се вържеш към СОТ-а. И зимата да се кръстиш, че пътят до къщата ще е проходим, в случай, че се задейства СОТ-а. Та накратко в БГ нямаме условията, за да се възползваме максимално от живота в еднофамилна къща, а именно сигурност, добра инфраструктура за придвижване и яки доходи, за да се поддържа къщата на ниво.

Коментар

• Любчо, аз се опитвам да давам добри съвети, акъл да давам, така да се каже. За да помогна.
                    Теглете кредити и купувайте. Сега сме тъкмо на дъното и сега му е времето да задлъжнеете. Ще плащате 20 години, ама ще си имате собствен двустаен и ще си каните гости, ще имате социални контакти.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
                      Купува се с пари.

Откъде да ги вземе от заплататата или от наемите. Ще трябва да събира 20-30 години.
                      Тъй е Явка, ама главата му не увира.

Виж кака ти Джоан и Веско-то от Варна как еволюираха. При тях няма да чуеш вече ъп!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Ами купувай бе!

Тука никой не те е спрял да купуваш!

И защо ми искаш моето одобрение?
                        Купува се с пари.

Коментар

Любчо, на детето си купих апартамент в нова кооперация, дори два. А аз съм си в къщата. Те, младите, не искат да метат двор и да садят цветя в градината, да режат асмите....
                          Ам като пишеш първо мисли бе, че се излагаш, виж какво си писал преди една година...

П.П. И аз те имах за 40так-а, за младежДа не се изкараш пенсия сега?
                          Last edited by luboil; 19.12.2010, 15:18.

Коментар

Сега се сетих за фактора, че демографския срив едва ли оказва влияние ако примерно 5-ма шейха от Дубай като построят пистата за Ф1 си купят и по 1000 хапартамента всеки.
                            ====================================

Забрави да споменеш строежа на Северната дъга на Обиколното и застрояването на старопланинските склонове накъм Петрохан. Ами новият затвор във Волуяк? Надежда и Обеля - престижна локация!
                            Мрамор и Мировяне - Ориндж каунти на София. Ломско шосе - Сънсет булвар.
                            Хе хе хе,

и тебе не знам, да те псувам ли, да ти се смея ли,

май и за второто ти аз ще е второто

Коментар

• Любчо, на детето си купих апартамент в нова кооперация, дори два. А аз съм си в къщата. Те, младите, не искат да метат двор и да садят цветя в градината, да режат асмите....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                ..................
                                Колко пъти съм казвал на майка ти да не те оставя сам в къщи, че веднага бегаш да седнеш на компа на съседа и да си пишеш с батковците за сериозни неща от живота.
                                Хе хе хе,

не знам да те псувам ли или да ти се смея

Май второто

Коментар

Working...
                                X