IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма лошо човек да има имоти, няма лошо да има пари, няма лошо да има и пари и имоти (дори е добре ). Но е лошо да си мисли, че има имоти, да няма пари и да има дългове.
    Аз, обаче, не виждам спор от тази начална точка.
    Нека Ландлордът да си има имоти, щом са си негови. Ако пък му и носят доходи - толкова по-добре за него.
    Не разбирам за какво точно е спора.

Коментар

• Първоначално изпратено от javcho Разгледай мнение
      Сега вече те разбрах, защо толкова ги харесваиш имотите. Без да си обиждаш, ти си от хората, за които леко неясното или неразбираемото е лошо. Ако се замислиш най-много се печели точно от това, което не можеш да пипнеш. Това ти мислене те ограничава жестоко. Примери колкото искаш. Например Кока-кола. Вода, захар и РЕКЛАМА и МАРКЕТИНГ и от няколко цента печелиш долар. Друг пример Майкрософт - един диск няколко цента, 100тина програмисти, едиколкоси заплата, продават продукта за 200$. Печалба много проценти. Епъл, Марлборо, Интел, IBM, банки, консултанти, посредници и т.н. Затова Америка е напред, защото знаят да ти продадат нещо което струва 10 цента за 100$. Така се печели, а не да произвеждаш нещо и да печелиш центове на бройка. Ама да си горд, защото си свършил много нещо. Затова и се ограничаващ само до имотите, защото другите финансови инструменти не можеш да ги пипнеш.
      ЗА Ровера-сякаш описа моя бизнес живот-е не съм купил толкова имоти ,но определено да си собственик на имота в който правиш бизнес поне за България ,поне за мен е верният път.Знам ,че не мога да ви убедя,но който се е занимавал с бизнес у нас ще ме разбере-ако почна да разказвам как наема ти може да скочи за 1,5г с 300%/във валута/ и др. подобни трябва да пиша до утре.
      Явчо,кажи ми една българска марка поне
      да са чували за нея по белия свят .Тия неща за които пишеш,като как се вписват в нашите условия.Лесно е на теория,но като се почне реален бизнес и се сблъскаш с суровата действителност,когато хората,които работят и зависят от теб е съвсем друго.
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
        Явчо, продуктите с висока добавена стойност ще ги създадете вие, по-младите. Ще влязат пари в държавата, ще се ПОВДИГНЕ благосъстоянието на хората. Дерзайте! А ние ще си кретаме със старите продукти, като онези обущари в старите будки, със старите чукове, сингерите отпреди девети и пирончетата между зъбите.
        .............
        Ква добавена стойност ще добави този бултериер, който играе само на борсата и ака в къщи? То като е млад да не би да мислиш че има и акъл?

......................................
        Кажи ако може с нещо да помогнем! Или поне с думи...
        ........................
        Ти по друг начин не можеш. СААМО ДУМИ

Коментар

Някои хора преливат от пусто в празно. Светът се тресе, финансите не могат да функционират по досегашния начин, всички бездействат, а форумците теоретизират и строят графики, пишат формули.... Ако ставаше така, то има къде къде по-големи мозъци по света, досега да са го измъдрили теоретически и формулирали математически. Ама не става. Както написа неотдавна моят приятел Любойл, всичко е само един ХАОС( Боже прости ми, че го цитирам за втори път, ама май трябва по-често да го правя). И някои ме съветват, да се гмурна в този хаос и да се опитам да го организирам.
          Роувъре,

благодаря все пак,

въпреки многогодишното противопоставяне оценявам настоящата ти позиция.

Кажи ако може с нещо да помогнем! Или поне с думи...

Коментар

• Явчо, продуктите с висока добавена стойност ще ги създадете вие, по-младите. Ще влязат пари в държавата, ще се ПОВДИГНЕ благосъстоянието на хората. Дерзайте! А ние ще си кретаме със старите продукти, като онези обущари в старите будки, със старите чукове, сингерите отпреди девети и пирончетата между зъбите.

Винаги съм казвал, че приличната печалба е резултат от оборот и добра принадена стойност.
            Last edited by rover; 19.12.2010, 19:31.
            Партия была, есть и будет есть!

Коментар

========================================

Лендлорд и аз сме виновниците. Аз се явявам нещо като отработен дизел.
              Нищо не връща така към реалността, както миризмата на отработен дизел.
              Щото тук е пълно с теоретици.
              ...............
              Мноу ясно!Теоретици - празнодумковци. Я ги питай с кво се занимават, да видиш как се изпокриват като мишоци Балони с хелий.
              Само приказки то ако се печелеше така както те лъжат за себе си значи че милион българи най-малко са голями балъци че работят нещо блъскат се возят се в градски транспорт и т.н.
              Ония са големи само като АНОНИМНИ

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                ......................
                Лубрикант ляв моята земя е реална собствена, а само ти виждаш такава в илюминатора. Така ще си я виждаш докато гушнеш букета
                Ха ха ха,

ако от теб зависи, в БГ единствените собственици на имоти сте ЛордЧето и Бубата.

Другите са селтаци и безимотни...

Ха ха ха
                П.П.Ама не зависи от теб

Коментар

=======================================
                  Това, което цитираш, наистина работи. Само че в държави от друг тип и на друго ниво на развитие. У нас дори и софийския увеселителен парк закриха. Няма парички.
                  Пак казвам, като сте добри финансисти, направете ги вие тези неща. Вие с финансите, аз с материалното производство. Абе тези приказки за хората затрили парите на нашата борса верни ли са? И те ли са разбирали от финансови инструменти като теб?
                  =========================================
                  Така се печели, а не да произвеждаш нещо и да печелиш центове на бройка

Е, все пак не си загубих времето тази вечер. Тази мисъл ще си я запиша на едно листче и ще си я лепна на монитора.
                  E ако вярваш, че с оборот и малка печалба става - бори се с китайците. Прегледай най-богатите хора и компании с какво се занимават и ще видиш, че залагат на висока добавена стойност.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                    Лелеее, вие сте скъсали шортите на форума от постове през уикенда.
                    ========================================

Лендлорд и аз сме виновниците. Аз се явявам нещо като отработен дизел.
                    Нищо не връща така към реалността, както миризмата на отработен дизел.
                    Щото тук е пълно с теоретици.

Коментар

===========================================
                      Явчо, да те светна нещо. Преди време тук някой написа, че не е добре да се занимаваш с повече от две неща едновременно. Аз се занимавам с три. Ти ми предлагаш да си затрудня още повече живота. Казвал съм и пак ще кажа - битува мислене, че всеки на всяка цена се стреми да печели повече. Поне за мен това не е така. Аз вече 20 години съм в хаоса, време е да отстъпя на по-младите да се поблъскат, а аз да си гледам спокойствието. Както казва бате Пешо, на човека не му трябва чак толкова. А вие се блъскайте, блъскайте се... Животът е пред вас.
                      Спокойно, поели сме щафетата.

Коментар

Напротив не трябва да се опитваш да го бориш хаоса, а да се възползваш. Защото при по-сложна ситуация, по-кадърните се справят по-добре от некадърните.
                        ===========================================
                        Явчо, да те светна нещо. Преди време тук някой написа, че не е добре да се занимаваш с повече от две неща едновременно. Аз се занимавам с три. Ти ми предлагаш да си затрудня още повече живота. Казвал съм и пак ще кажа - битува мислене, че всеки на всяка цена се стреми да печели повече. Поне за мен това не е така. Аз вече 20 години съм в хаоса, време е да отстъпя на по-младите да се поблъскат, а аз да си гледам спокойствието. Както казва бате Пешо, на човека не му трябва чак толкова. А вие се блъскайте, блъскайте се... Животът е пред вас.

Коментар

• Лелеее, вие сте скъсали шортите на форума от постове през уикенда.

Коментар

• Току що казаха по новините, че бивш учител в Смолян преди 20год. си купил апартамент от връщане на хартия и метали.
                            Каква обнадеждаваща новина за безимотните клошари и сривльовци

Коментар

Някои хора преливат от пусто в празно. Светът се тресе, финансите не могат да функционират по досегашния начин, всички бездействат, а форумците теоретизират и строят графики, пишат формули.... Ако ставаше така, то има къде къде по-големи мозъци по света, досега да са го измъдрили теоретически и формулирали математически. Ама не става. Както написа неотдавна моят приятел Любойл, всичко е само един ХАОС( Боже прости ми, че го цитирам за втори път, ама май трябва по-често да го правя). И някои ме съветват, да се гмурна в този хаос и да се опитам да го организирам.
                              Хубавото на хаоса е, че той се самоорганизира най-вече без нас.

Коментар

Сега вече те разбрах, защо толкова ги харесваиш имотите. Без да си обиждаш, ти си от хората, за които леко неясното или неразбираемото е лошо. Ако се замислиш най-много се печели точно от това, което не можеш да пипнеш. Това ти мислене те ограничава жестоко. Примери колкото искаш. Например Кока-кола. Вода, захар и РЕКЛАМА и МАРКЕТИНГ и от няколко цента печелиш долар. Друг пример Майкрософт - един диск няколко цента, 100тина програмисти, едиколкоси заплата, продават продукта за 200$. Печалба много проценти. Епъл, Марлборо, Интел, IBM, банки, консултанти, посредници и т.н. Затова Америка е напред, защото знаят да ти продадат нещо което струва 10 цента за 100$. Така се печели, а не да произвеждаш нещо и да печелиш центове на бройка. Ама да си горд, защото си свършил много нещо. Затова и се ограничаващ само до имотите, защото другите финансови инструменти не можеш да ги пипнеш.
                                =======================================
                                Това, което цитираш, наистина работи. Само че в държави от друг тип и на друго ниво на развитие. У нас дори и софийския увеселителен парк закриха. Няма парички.
                                Пак казвам, като сте добри финансисти, направете ги вие тези неща. Вие с финансите, аз с материалното производство. Абе тези приказки за хората затрили парите на нашата борса верни ли са? И те ли са разбирали от финансови инструменти като теб?
                                =========================================
                                Така се печели, а не да произвеждаш нещо и да печелиш центове на бройка

Е, все пак не си загубих времето тази вечер. Тази мисъл ще си я запиша на едно листче и ще си я лепна на монитора.

Коментар

Working...
                                X