If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Тази е много по-лоша, защото не е криза, а събуждане от сън (нормализация). "Събуждането" за тези с кредити и некачественото образование от последните години ще е като от електрошок.
В каква валутка си държиш паричките?
Не отговарям на лични въпроси във форум. За другото ти знам мнението и не ми е интересно. Нищо лично!
За офиса няма да споря и не е само заради паркоместата. Един съсед куче да има, и ще ми вгорчи живота. За офис си е добре в офис сграда. Ако ще е в жилищна, трябва цената да е наистина много атрактивна.
Еми ако стигнеш до моята цена до 1 месец, обади се
Няма как да закъсам толкова, има разлика между мен и теб
А ти до месец ли ще имаш пари и след това пак фалит
Вярно ще се разберем! Аз не гледам на теб като на потенциален купувач, но се опитах да ви поставя в хипотеза за размени позиции на играчите. И не си права за офис е перфектен, но с паркоместата е малко кофти. АЗ съм склонен на отстъпки, защото знам какво се случва с цените на НИ
За офиса няма да споря и не е само заради паркоместата. Един съсед куче да има, и ще ми вгорчи живота. За офис си е добре в офис сграда. Ако ще е в жилищна, трябва цената да е наистина много атрактивна.
Еми ако стигнеш до моята цена до 1 месец, обади се
Хе-хе, приемаш или не, твой си проблем. Защо пък мен трябва да ме интересува това? След като изписах не помня колко пъти, че цените на имотите са тясно свързани с общата икономическа среда, а тук все още продължавате да кудкудякате за ъпъри и сривльовци, какво повече да коментирам по същество?! Няма смисъл.
И на доста хора вече наистина не им е до имоти, макар кризата да не е като онази преди 10 години. И дано не става като нея!
А за обръщането - имам си парици и си чакам. Казала съм го още преди години, ако станат по 149 е/кв, както ми е обещал Куку, ще си накупя още Не е като да е от сега. Ама ти явно си пропуснал това
Тази е много по-лоша, защото не е криза, а събуждане от сън (нормализация). "Събуждането" за тези с кредити и некачественото образование от последните години ще е като от електрошок.
А на твоето грозде етажът не ми допада, дори и за офис (не ми се занимава с изкукали съседи). И годината на построяване не ми харесва. И мястото не ми харесва, а ако е с изглед към раковска пък съвсем. Аз предпочитам ВИАС или НДК, или Иван Вазов. И наличието на тъмен весвтибюл не ми харесва (макар да не бе потвърдено). Това са все компромиси за мен. Пък че ти си го оценяваш на 1500 е/кв., си е твоя работа
Вярно ще се разберем! Аз не гледам на теб като на потенциален купувач, но се опитах да ви поставя в хипотеза за размени позиции на играчите. И не си права за офис е перфектен, но с паркоместата е малко кофти. АЗ съм склонен на отстъпки, защото знам какво се случва с цените на НИ
О аз живея с идеята да съм здраво стъпил на земята, ти не ме мисли. А иначе гроздето е кисело и затова не ти харесва май КАкто казва един друг съфоромец, за да има тарикати трябва да има балъци
Факт! Ние с тебе май добре ще се разберем
А на твоето грозде етажът не ми допада, дори и за офис (не ми се занимава с изкукали съседи). И годината на построяване не ми харесва. И мястото не ми харесва, а ако е с изглед към раковска пък съвсем. Аз предпочитам ВИАС или НДК, или Иван Вазов. И наличието на тъмен весвтибюл не ми харесва (макар да не бе потвърдено). Това са все компромиси за мен. Пък че ти си го оценяваш на 1500 е/кв., си е твоя работа
Е, добре като махнем големите градове в БГ, някои части от Черноморието и планините, цените на имотите са тотална леш. Има къщи и апартаменти в Северозападна България по 10 -20 хиляди лева. И какво, пичовете там са станали много конкурентни и инвеститорите се избиват, за да купуват парцели и да строят сервизи?! Все едно аз да отида в Челси (Лондон) и да рева, че цените са много високи и не мога да си наема или купя офис и така градът губи от моята предприемчивост ...
Пич, богатите държави не са богати щото са много конкурентноспособни. Не ми казвай, че един хамерикански кодер е 3 пъти по-производителен от български такъв. Американците са богати щото са произвели долари и светът им ги купува. А ги купува щото всички суровини са деномирани в долари. А суровините са деномирани в долари щото ония имат най-големият военен бюджет и са "гарант" за стабилността на света. 40% от "богатството" в щатите са генерира от финансовия сектор. Е, нема такъв смях. Има един град, който символизира най-добре паданието на американската конкурентноспособна икономика от миналото както я знаем от учебниците ...
Просто няма начин да дам повече от 150 е/кв на човек, който е убеден, че цените ще стигант там или близко без значение какъв имот продава и колко му иска. А и твоят конкретно не изпълнява мои основни критерии. Затова и смятам, че цената е справедлива. А ти си живей с идеята, че си тарикат Успех с тарикатлъка!
О аз живея с идеята да съм здраво стъпил на земята, ти не ме мисли. А иначе гроздето е кисело и затова не ти харесва май
КАкто казва един друг съфоромец, за да има тарикати трябва да има балъци
Хе-хе, приемаш или не, твой си проблем. Защо пък мен трябва да ме интересува това?
Ами вълкът козината си мени, нрава - не!
Дали приемам или не е мой проблем, а не твой да коментираш! Защото излиза, че изопачаваш нещата, защото коментираш мой пост, а пък казваш :"Защо пък мен трябва да ме интересува това?"
Е, ти добре ли си?
не ви знам закачките дет' сте имали. Иначе мисля, че му бях гледал някакви негови лекции, качени в И-нет. Там, стигнах до една лекция, в която каза, че в БГ-стан се печатали пари, нищо че ни лъжели, че не се печатат в условия на борд и аз спрях да гледам нататък.
Щот' за депозитно роене или т.нар. създаване на електронни кинти май не беше чувал
Но ми е симпатичен, от това което съм чел кат' материали. Има дълбочина в материалите му.
Коментар