Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Пропуснал си- Защончо-явен сривльо успокояващ се като гледа единствено цените на ЧСИ. Като погледне реалните и му става лошичко и веднага бяга при ЧСИ, които са му като хапове за успокоение на нервите
............
Да не забравяме и че не го слуша главата и броди из имотната тема като опушена пчела
Коментар
-
Краят на годината не донесе добри новини за повечето брокери. Хората купуват по-малко, ако все пак купуват, гледат да е от строител, собственик или от ЧСИ. Брокерите се избягват панически, което за България е правилно решение (макар че в по-цивилизованите и уредени страни от брокерите има полза). Това се отразява в нашия форум в хиперактивност на повечето форумни брокери, които пълнят страница след страница с кухи постове и заяждания.
Кой от тези измислени герои е най-дразнещ? От кой ъпър може да видиш и аргументирани мнения? Кой ъпър пуска предимно спам? Как мислите:
- anon6706 - неопределен ъпър, мъчещ се на моменти да се изявява и в друго амплоа. "Нека Ландлордът да си има имоти, щом са си негови. Ако пък му и носят доходи - толкова по-добре за него"
- rover - разумен ъпър, но в крайна сметка мъчещ се да убеди всички, че НИ са само ъп. "В основата бяха НИ. Където бях под наем, ми режеха главата. И сега, когато всичко се е свило, аз съм в своя собственост и само един данък плащам. Помислете си за това.", "Теглете кредити и купувайте. Сега сме тъкмо на дъното и сега му е времето да задлъжнеете. Ще плащате 20 години, ама ще си имате собствен двустаен и ще си каните гости, ще имате социални контакти".
- landlord31 - открит и явен ъпър, което за съжаление е единственото му качество. "На 24г. имах една панелка. Сега на четирийдесет имам 3 панелки, 3 тухлени къщи с парцели 80дка ЗЗ , един магазин и един офис."
- Pimp - псевдофорумец, скрит ъпър. "Търси се купувач и то не чак толкова богат, съдействие за кредит"
- Ixeos - открит ъпър, тук там има попадения, но за съжаление си остава от другия отбор. "Това е най-малко 1000 евро на кв ЧЖП."
- съни(тя) - наивен ъпър. По-скоро приятен събеседник, отколкото опонент.
- Joan - сянка от миналото, нямаща място днес. Сигурно не е лоша жена, дано да и тръгне някъде другаде
- Sebulba -открит ъпър, не приемащ реалността и отричащ всички факти. Живее в собствен свят: "България'11: Имотният пазар ще преодолее шока от 2009 г."
Ако съм пропуснал някого, моля да ме извини. Да пише и ще го добавя
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАма ти амен-амен и ще се разревеш...
буха ха ха
П.П.Колкото повече ги има екземпляри като Зелка31, толкова съм по-убеден, че големия спад предстои догодина
Забравих да те те питам какво имаш ЛЮбОЙЛрикант намазан на нечие анално отверстие? Нали знаеш песента където се споменава за теб- "Аз съм Венци с 10лв.Last edited by LANDLORD 31; 21.12.2010, 21:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеПрез 2011г. очаквам все повече форумните сривльовци да се изнервят до краен предел и да почнат да бълват само небивалици. Това ще е началото на края за тяхЗащото съм сигурен че след това ще спрат да пишат или ще сменят ника.
Както и да е. Не ми се занимава с тях, прекалено ниски топки са с балкански синдром
Вече мненията очаквайте да са им сто % неподплатени, като самите тях.
буха ха ха
П.П.Колкото повече ги има екземпляри като Зелка31, толкова съм по-убеден, че големия спад предстои догодина
Коментар
-
През 2011г. очаквам все повече форумните сривльовци да се изнервят до краен предел и да почнат да бълват само небивалици. Това ще е началото на края за тяхЗащото съм сигурен че след това ще спрат да пишат или ще сменят ника.
Както и да е. Не ми се занимава с тях, прекалено ниски топки са с балкански синдром
Вече мненията очаквайте да са им сто % неподплатени, като самите тях.
Коментар
-
Я, форумното недоразумение Зелка31 се върнала от работа.
А онези приказки, явно си много зелен, че не ги разшифроваш. Щом брокитата казват стабилизиране, превеждай спад 50%.
Това е опитно установено последните 2 години, без грешка и никакво отклонение, гаранция-Франция.
Интересно ми е какъв ти е коментара на забележката на колегата иксеос!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнениеСнощи си разсъждавах за философията на сривльото. Ъпърът е ясен - вкарал пари в имоти и стиска палци да не се обезценят. Ама защо сривльото иска имотите да се сгромолясат и какво печели от това? Стигнах до извода, че докато ъпърът се храни с алчност за по-високи цени, то сривльото се храни със злобата към имащия ... Битието му е лишено от радост и единствено прецакването на ъпъра Вуте е така бленуваният светъл лъч в работническо - пролетарското злободневие на сривльото. Не ме разбирайте погрешно - сривльо купил на дъно и решил житейския си проблем с дома за мен заслужава дълбоко уважение заради търпението и прозорливостта, но сривльо по принцип, който на 40 още си има хазайка и убива мъката с писане във форуми, е един тъжно гаснещ лирически герой заслужаващ единствено съжаление.
П.С. Всяка прилика с конкретни лица и събития е напълно случайна
...............
Това трябва да стане етикет на всички имотни теми!!!!!!!!!!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЗа да ви върна отново в темата:
Експертите по недвижими имоти очакват спад поне с 30% през 2011 г.
Преведено на български това означава спад с поне 50-60%!
Весели празници на всички!
Понеже си личи, че нямаш и средно образование, поради факта, че не нямаш елементарно понятие как се цитира, аз ще постна истинската инфо:
http://www.profit.bg/news.php?id=73367
........................
Друго си е обаче да си насран гащник и да изкривяваш инфото както ти отърва. Мисля, че след първата половина на 2011г. е най-подходящото време да се самоубиеш.
Коментар
-
Ей такива брокита най ме кефят:
Артистично жилище, с големи възможности за преустройство и развитие. Намира се на отлично място, в близост до метростанция, пазар, училища, детски градини и др. Жилището е на две нива /тип ателие- мезонет/ и се състои от: I-ниво: просторна дневна на ламинат, с преход към кухня-трапезария на ламинат и теракота; баня с тоалетна на теракота и фаянс и входно антре на ламинат; II- ро ниво: спалня на ламинат с излаз на разкошна тераса с площ 16 кв.м., която може да бъде покрита и да се обособи още една тераса с подобна площ. На второто ниво може да се изгради и баня с тоалетна. Жилището е наскоро ремонтирано, с нови алуминиеви радиатори, качествена PVC дограма и подови настилки. ДОГОВАРЯНЕ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
Питам, щото да си знам дали след като си загубила досега 30% от активите си в имоти, дали ще загубиш още толкова, че и повече от кеша си.
Умрем да ти знаем "личния живот". Това ми дава причини да живея, да знаеш.(Последното е ирония, че като ти знам чувството за хумор, нищо чудно да се почувстваш и поласкана)
докато не станат ликвидни загубата е 100%
Коментар
Коментар