IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
    ...
    Профилът на "Zashtontco"
    Last edited by SEBULBA; 21.12.2010, 21:41.

Коментар

• Пропуснал си- Защончо-явен сривльо успокояващ се като гледа единствено цените на ЧСИ. Като погледне реалните и му става лошичко и веднага бяга при ЧСИ, които са му като хапове за успокоение на нервите
      ............
      Да не забравяме и че не го слуша главата и броди из имотната тема като опушена пчела

Коментар

• Експерти предричат 50% ръст на имотите догодина !

Коментар

• Краят на годината не донесе добри новини за повечето брокери. Хората купуват по-малко, ако все пак купуват, гледат да е от строител, собственик или от ЧСИ. Брокерите се избягват панически, което за България е правилно решение (макар че в по-цивилизованите и уредени страни от брокерите има полза). Това се отразява в нашия форум в хиперактивност на повечето форумни брокери, които пълнят страница след страница с кухи постове и заяждания.

Кой от тези измислени герои е най-дразнещ? От кой ъпър може да видиш и аргументирани мнения? Кой ъпър пуска предимно спам? Как мислите:
          • anon6706 - неопределен ъпър, мъчещ се на моменти да се изявява и в друго амплоа. "Нека Ландлордът да си има имоти, щом са си негови. Ако пък му и носят доходи - толкова по-добре за него"
          • rover - разумен ъпър, но в крайна сметка мъчещ се да убеди всички, че НИ са само ъп. "В основата бяха НИ. Където бях под наем, ми режеха главата. И сега, когато всичко се е свило, аз съм в своя собственост и само един данък плащам. Помислете си за това.", "Теглете кредити и купувайте. Сега сме тъкмо на дъното и сега му е времето да задлъжнеете. Ще плащате 20 години, ама ще си имате собствен двустаен и ще си каните гости, ще имате социални контакти".
          • landlord31 - открит и явен ъпър, което за съжаление е единственото му качество. "На 24г. имах една панелка. Сега на четирийдесет имам 3 панелки, 3 тухлени къщи с парцели 80дка ЗЗ , един магазин и един офис."
          • Pimp - псевдофорумец, скрит ъпър. "Търси се купувач и то не чак толкова богат, съдействие за кредит"
          • Ixeos - открит ъпър, тук там има попадения, но за съжаление си остава от другия отбор. "Това е най-малко 1000 евро на кв ЧЖП."
          • съни(тя) - наивен ъпър. По-скоро приятен събеседник, отколкото опонент.
          • Joan - сянка от миналото, нямаща място днес. Сигурно не е лоша жена, дано да и тръгне някъде другаде
          • Sebulba -открит ъпър, не приемащ реалността и отричащ всички факти. Живее в собствен свят: "България'11: Имотният пазар ще преодолее шока от 2009 г."

Ако съм пропуснал някого, моля да ме извини. Да пише и ще го добавя

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Ама ти амен-амен и ще се разревеш...

буха ха ха

П.П.Колкото повече ги има екземпляри като Зелка31, толкова съм по-убеден, че големия спад предстои догодина
            ..................
            Забравих да те те питам какво имаш ЛЮбОЙЛрикант намазан на нечие анално отверстие? Нали знаеш песента където се споменава за теб- "Аз съм Венци с 10лв.
            Last edited by LANDLORD 31; 21.12.2010, 21:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              През 2011г. очаквам все повече форумните сривльовци да се изнервят до краен предел и да почнат да бълват само небивалици. Това ще е началото на края за тяхЗащото съм сигурен че след това ще спрат да пишат или ще сменят ника.
              Както и да е. Не ми се занимава с тях, прекалено ниски топки са с балкански синдром
              Вече мненията очаквайте да са им сто % неподплатени, като самите тях.
              Ама ти амен-амен и ще се разревеш...

буха ха ха

П.П.Колкото повече ги има екземпляри като Зелка31, толкова съм по-убеден, че големия спад предстои догодина

Коментар

• През 2011г. очаквам все повече форумните сривльовци да се изнервят до краен предел и да почнат да бълват само небивалици. Това ще е началото на края за тяхЗащото съм сигурен че след това ще спрат да пишат или ще сменят ника.
                Както и да е. Не ми се занимава с тях, прекалено ниски топки са с балкански синдром
                Вече мненията очаквайте да са им сто % неподплатени, като самите тях.

Коментар

• Я, форумното недоразумение Зелка31 се върнала от работа.

А онези приказки, явно си много зелен, че не ги разшифроваш. Щом брокитата казват стабилизиране, превеждай спад 50%.

Това е опитно установено последните 2 години, без грешка и никакво отклонение, гаранция-Франция.

Интересно ми е какъв ти е коментара на забележката на колегата иксеос!

Коментар

• Първоначално изпратено от ixeos Разгледай мнение
                    Снощи си разсъждавах за философията на сривльото. Ъпърът е ясен - вкарал пари в имоти и стиска палци да не се обезценят. Ама защо сривльото иска имотите да се сгромолясат и какво печели от това? Стигнах до извода, че докато ъпърът се храни с алчност за по-високи цени, то сривльото се храни със злобата към имащия ... Битието му е лишено от радост и единствено прецакването на ъпъра Вуте е така бленуваният светъл лъч в работническо - пролетарското злободневие на сривльото. Не ме разбирайте погрешно - сривльо купил на дъно и решил житейския си проблем с дома за мен заслужава дълбоко уважение заради търпението и прозорливостта, но сривльо по принцип, който на 40 още си има хазайка и убива мъката с писане във форуми, е един тъжно гаснещ лирически герой заслужаващ единствено съжаление.

П.С. Всяка прилика с конкретни лица и събития е напълно случайна

...............
                    Това трябва да стане етикет на всички имотни теми!!!!!!!!!!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ

Коментар

• Лорде, я обясни на другите форумни участници връзката между теб, работата ти като ченге в ШИС и показаният ни среден пръст от Германия и Франция за Шенген.

Коментар

• [QUOTE=marandi;1178331]
                        ......Милото бълваше емоции, без да е прочела нищИнкУ, но с тон на "експерт"
                        ........................;
                        Ти автобиографията си ли почна да пишеш?
                        Много рано....

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          За да ви върна отново в темата:

Експертите по недвижими имоти очакват спад поне с 30% през 2011 г.

Преведено на български това означава спад с поне 50-60%!

Весели празници на всички!
                          ..........................
                          Понеже си личи, че нямаш и средно образование, поради факта, че не нямаш елементарно понятие как се цитира, аз ще постна истинската инфо:
                          http://www.profit.bg/news.php?id=73367
                          ........................
                          Друго си е обаче да си насран гащник и да изкривяваш инфото както ти отърва. Мисля, че след първата половина на 2011г. е най-подходящото време да се самоубиеш.

Коментар

• Ей такива брокита най ме кефят:

Артистично жилище, с големи възможности за преустройство и развитие. Намира се на отлично място, в близост до метростанция, пазар, училища, детски градини и др. Жилището е на две нива /тип ателие- мезонет/ и се състои от: I-ниво: просторна дневна на ламинат, с преход към кухня-трапезария на ламинат и теракота; баня с тоалетна на теракота и фаянс и входно антре на ламинат; II- ро ниво: спалня на ламинат с излаз на разкошна тераса с площ 16 кв.м., която може да бъде покрита и да се обособи още една тераса с подобна площ. На второто ниво може да се изгради и баня с тоалетна. Жилището е наскоро ремонтирано, с нови алуминиеви радиатори, качествена PVC дограма и подови настилки. ДОГОВАРЯНЕ !!!

Коментар

• ПанелЯ31 дали се върна от служба?

Да вади елката и да смята с колко му е поевтинял кимизарника

Той ша получи инфаркт горкия, ама ще го носим на ръце до правителствена... налЕ е на служба

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение

Питам, щото да си знам дали след като си загубила досега 30% от активите си в имоти, дали ще загубиш още толкова, че и повече от кеша си.
                                Умрем да ти знаем "личния живот". Това ми дава причини да живея, да знаеш. (Последното е ирония, че като ти знам чувството за хумор, нищо чудно да се почувстваш и поласкана)
                                30% е загубила ако активите са и ликвидни, а те не са

докато не станат ликвидни загубата е 100%

Коментар

Working...
                                X