IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....

Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Верно, не мога да го проумея това поведение, радост, непрестанен възторг от подобни новинии?!
    В кой свят живеете?
    Да не би, от трончето на Малкия принц да гледате отвисоко и в далечното пространство....и ще си гледате само вашето розово храстче на самотната планета

Това ли ви храни и радва:

за шопа, казват че било генетично....но тази патология откъде в тези размери....
    от моя гледна то4ка е весело и приповдигнато

защо тебе страх ли те е от така създалата се макроикономи4еска ситуация

кой както си го направи

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
      хихи
      гледай сега какво става с бг бизнеса като сметеш 2009та колко беше зле

http://www.investor.bg/news/article/110033/113.html

...............................
      Верно, не мога да го проумея това поведение, радост, непрестанен възторг от подобни новинии?!
      В кой свят живеете?
      Да не би, от трончето на Малкия принц да гледате отвисоко и в далечното пространство....и ще си гледате само вашето розово храстче на самотната планета

Това ли ви храни и радва:
      .....и нестабилната икономическа ситуация в страната, рефлектирала върху бизнеса.
      за шопа, казват че било генетично....но тази патология откъде в тези размери....

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        ....Ей, смешковци....
        luboil, не с смея на тебе, а на прекрасния отговор...
        Даже и на мен да ми го върнат по този начин, пак бих се засмял.
        Уважавам чувството за хумор в добрия диспут.....

Коментар

• .....

хихи
          гледай сега какво става с бг бизнеса като сметеш 2009та колко беше зле

http://www.investor.bg/news/article/110033/113.html

не е лесно да си ъпер в днешно време

или то то май ъпа на НИ не зависеше от икономиката
          а от ..... депозитите които дебнат за да нахлуят на пазрана на НИ всеки момент

Коментар

• Разделяй и владей! Do, ut des

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              Ти ли ще ме спасяваш, бе прошляк! Такива клошарковковци като тебе даже ме е гнус да ми лъскат обувките. За разликата от другите сривльовци, които са неориентирани, ти си си просто тъп. Между другото, докараха новите мебели за част откъщата ми, та остана велпапе от опаковките. Ще ти го подаря да си пристроиш на которкота си под Лъвов мост. И как ще се зануля с купени имоти, които ми носят наеми, и нямам никакви кредити. Спирам дотук. Спора между нас не е между трезво мислещ -сривлю, той става междукласов....
              Ммм даааа,

нямо по добър индикатор са спада на имотите от нервната криза в която са изпаднали най-върлите ъпъри.

А най-мразя аргументираните лъжци - за справка последните 2 години. То не бяха аргументи, че ще вдигаме цените, то не бяха клетви, то не бе ясновидство, то не бе астрология

Ей, смешковциъпчета, хората отдавна знаят вече, че това, което им говорите е извадено от торбата на вашите лични желания, а не реалното положение

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                Спирам дотук. Спора между нас не е между трезво мислещ -сривлю, той става междукласов....
                хахахахахахаха-хахахахахахааха

Коментар

• .....

или да опътне палатка и да продава диня

Коментар

• .....

на българина тва му дай

да дава апртамент под наем или да отвори някое кръ4ме, кафе или да върти дребна търговиика на женския пазар
                    дотам му стига мозъка

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Ти ли ще ме спасяваш, бе прошляк! Такива клошарковковци като тебе даже ме е гнус да ми лъскат обувките. За разликата от другите сривльовци, които са неориентирани, ти си си просто тъп. Между другото, докараха новите мебели за част откъщата ми, та остана велпапе от опаковките. Ще ти го подаря да си пристроиш на которкота си под Лъвов мост. И как ще се зануля с купени имоти, които ми носят наеми, и нямам никакви кредити. Спирам дотук. Спора между нас не е между трезво мислещ -сривлю, той става междукласов....
                      4естито
                      то4но наемите падат най много

Коментар

• Ти ли ще ме спасяваш, бе прошляк! Такива клошарковковци като тебе даже ме е гнус да ми лъскат обувките. За разликата от другите сривльовци, които са неориентирани, ти си си просто тъп. Между другото, докараха новите мебели за част откъщата ми, та остана велпапе от опаковките. Ще ти го подаря да си пристроиш на которкота си под Лъвов мост. И как ще се зануля с купени имоти, които ми носят наеми, и нямам никакви кредити. Спирам дотук. Спора между нас не е между трезво мислещ -сривлю, той става междукласов....
                        Last edited by SEBULBA; 22.12.2010, 09:49.

Коментар

• Мм даааа,

говорих с експерти по НИ и те ми казаха да очаквам зануляване новата година на имотките на Зелка31 и Бубарко!

Аргументи:

Единия накупувал панелки, с надеждата да вземе циганета за наематели, ама те и ромите имат претенции вече
                          Другия накупувал преди повече от 10 години и щом е почнал да си смята загубите, това е сигурен признак за зануляване.

Въпросът е, когато станат на червено какво ще ги правим, ще ги спасяваме ли солидарно, или пък те може и вече да са на червено? Най-добре е да ги дадем на За6тон40, той като авер най-игодно ще им продаде кимитата, по и ще взема братска комисионна, нали са наши хора все пак

П.П. Без майтап, анализирайки репортажите и статиите на имотните експерти, стигам до извода, че ни чака нова пързалка
                          Last edited by luboil; 22.12.2010, 09:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                            Иначе аз помня много неща включително как в този форум първи разбрахме за началото на спихването като каза че пощата е резнала панелките от кредитирането
                            Поведението на Поща-та ( в частност ) и на останалите търговски баМки, беше нормален ход на едни други процеси, които следях кога ще достигнат до БГ-стан, т.е. говориш чак за октомври месец ( по памет ).

Неслучайно тогава се базиках, че баМкерите в БГ-то узнават предпоследни какво се случва, а последни политиците ( може би ще се сетиш и за този мой лаф )

Ако не се лъжа, заговорих за "Есента на Русото" доста преди това, т.е. или пролетта или началото на лятото още, когато нямаше никакви индикации, че ще се случат последвалите събития.

Поздрави!

П.П. Иначе бих се радвал, ако съм бил полезен тогава.
                            Last edited by marandi; 22.12.2010, 01:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                              пп и аз потвърждавам че анон не е ъпар
                              Всеки може да ме мисли за какъвто си иска.

Мразя да ме слагат в списъци.

П.П. Сега ще имам цяла нощ кошмари с Joan.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Имахме оживена лична кореспонденция с него тогава в последните месеци на лятото с по няколко съобщения на ден, понеже бях единствения, който се осмели да заяви категорично, че пика ще е в Q3 на 2008 г. и той ме разпитваше подробно за мотивите ми да го кажа.

След като се ориентира светкавично в ситуацията, предпочете да се махне без да си вземе сбогом с форума.

Съжалявам и на мен ми липсва. Беше си класа ЪП-ър.

П.П. Отчасти се чувствам и малко виновен за случилото се.

Чиърс!
                                Искрено се радвам за него че е успял да разкеши направил е добро показно за всичкото ъпар как се отиграва балон а не се поватарят мантри за самонавиване

Иначе аз помня много неща включително как в този форум първи разбрахме за началото на спихването като каза че пощата е резнала панелките от кредитирането

пп и аз потвърждавам че анон не е ъпар
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X