IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
    59 парчета са в БГ и ако ги питаш всичките са най-големи. Не искаш да кажеш с какво се занимаваш - здраве да е явно не се гордееш с това.
    Финансов консулт.

Други въпроси?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      От какво да се обиждам?

Търново е била столица на България от 1185г. до 1879 г. = 694 години

За сравнение Софето: 1879г. - 2010г. = 131 години.

От кое е да се обидя, че не мога да се сетя?

П.П. Великотървноският университет няма само счетоводство. "Случайно" е най-големият ВУЗ извън Софето. Ако в него се учи само счетоводство, представям си какво се учи в останалите по-малки ВУЗ-ове в прованса ....

Трябва ли задължително и оттам да ми е кетапа или може и от други места да е ( риторично )?
      59 парчета са в БГ и ако ги питаш всичките са най-големи. Не искаш да кажеш с какво се занимаваш - здраве да е явно не се гордееш с това.

Коментар

Може. Тайна ли е? В Търново се сещам, че за счетоводители имаше нещо като висше. Не се обиждай в София нивото е същото.
        От какво да се обиждам?

Търново е била столица на България от 1185г. до 1879 г. = 694 години

За сравнение Софето: 1879г. - 2010г. = 131 години.

От кое е да се обидя, че не мога да се сетя?

П.П. Великотървноският университет няма само счетоводство. "Случайно" е най-големият ВУЗ извън Софето. Ако в него се учи само счетоводство, представям си какво се учи в останалите по-малки ВУЗ-ове в прованса ....

Трябва ли задължително и оттам да ми е кетапа или може и от други места да е ( риторично )?

Коментар

После не може ли да имам и други кетапи?
          Може. Тайна ли е? В Търново се сещам, че за счетоводители имаше нещо като висше. Не се обиждай в София нивото е същото.
          Last edited by valio1900; 29.12.2010, 23:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            П.П. С Анон-чи миналата година се понацупихме, щото изказах мнение, че кака Искра от Фиодосиево няма право да променя закони за лична изгода, много ги мразя такива, дето използват служебното си положение за лични облаги, това го наследих от държавната служба. А на сегашната работа, само да надуша някой да търси лична облага неправомерно - направо го мачкам всякак...
            Ъмм,

има едно клише, че държавникът мислел за поколенията напред, а политикът онли за рейтинг-а си

Неведнъж съм казвал, че нямаме елит в БГ-стан и ще ни трябват около 3-4 поколения още, за да се създаде ( ако няма война или смяна на политическата система ).
            Last edited by marandi; 29.12.2010, 23:49.

Коментар

Почнах да се обърквам. В Търново едва ли строиш кораби. Какво точно работиш?
              После не може ли да имам и други кетапи?

Коментар

• А, Зелка31 се появи

Весела коледа

Как е на село, що нямаш интернет там? Да вземем да съберем по 5 лева да ти прекараме... че много ни липсваш по празниците
                Last edited by X_Y; 30.12.2010, 02:20.

Коментар

П.П. Обиждаш ме, че ме слагаш строителен проектант.
                  Почнах да се обърквам. В Търново едва ли строиш кораби. Какво точно работиш?

Коментар

Ъмм, има и класификатор на икономическите дейности, ама мисля, че разбирам за какво говориш

Още преди това казах да не гледаш родните тълкувания, щот' се получават смехории, т.е. образователната ни система бълва кадри, които ги нЕма в класификатора.

П.П. Бебе Люк, да не си на държавна службица и ти, че ми говориш за длъжности?
                    Разнобоя между нас се получи от това, че ти казваш, че специалностите от образователната ни система не отговарят на класификатора (т.е. ти смяташ, че класификатора е О'К, а специалностите не са), а аз казвам, че класификаторът не отговаря на специалностите, защото не е насочен към професиите. Общо взето става ясно, че мислим едно и също с различни нюанси

По отношение за държавната службица - преди време съм си казал тука житие-битието, ама явно теб те е нямало. Нищо лошо, пак ще повторя. Бил съм държавен служител за по-малко от година, много се разочаровах, особено от ширещата се корупция и некомпетентност. Но това беше много отдавна, преди повече от 5 години. Та тогава казах, че самата работа е супер, точно на образованието ми и на опита който имах, но вместо да използвам знания и опит, попаднах в една жива сапунена опера. Имаше два силни лагера и двата се стремяха с всякакви средства включително и долни да ме привлекат на своя страна. Аз обаче и на двете страни им показах среден пръст и си взех шапката...

Та доста знам за туй и онуй, но най-вече защото обичам да чета и да се развивам...

П.П. С Анон-чи миналата година се понацупихме, щото изказах мнение, че кака Искра от Фиодосиево няма право да променя закони за лична изгода, много ги мразя такива, дето използват служебното си положение за лични облаги, това го наследих от държавната служба. А на сегашната работа, само да надуша някой да търси лична облага неправомерно - направо го мачкам всякак...
                    Last edited by luboil; 29.12.2010, 23:23.

Коментар

Ти говориш за програми на ЕС, аз ти говоря, че нашия класификатор не е на професии, а на длъжности, т.е. класификаторът първо е насочен към заплатите, т.е. длъжностите и след това към професиите. Защото повечето заплати особено в държавния сектор се определят по това какъв е кода А, Б, В, 1, 2, 3...

Разбираш за какво говоря.
                      Президент, министър-председател професии ли са или длъжности? Ако са професии, защо няма дипломи със специалности президент или министър-председател? И много се съмнявам, в дипломите и на Първанов и на Борисов да пише специалност президент и министър-председател.
                      ОП-тата са друг проблем - защо не се усвояват средства не ме питай мен, не съм в управлеието на тази страна.
                      Аз просто си дискутирам...
                      Ъмм, има и класификатор на икономическите дейности, ама мисля, че разбирам за какво говориш

Още преди това казах да не гледаш родните тълкувания, щот' се получават смехории, т.е. образователната ни система бълва кадри, които ги нЕма в класификатора.

П.П. Бебе Люк, да не си на държавна службица и ти, че ми говориш за длъжности?

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                        Опасявам се, пак някво недоразбирателство се е получило
                        Не си спомням какво съм питал, и все пак, държавата може да добавя всякви такси които се включват в крайната цена на продукта, обаче на самия строителен процес и неговата себестойност трудно може да повлияе административно.
                        Хммм,

в Златните не е ли забранено строителството по време на сезона?

Коментар

П.П. Обиждаш ме, че ме слагаш строителен проектант. Тарифките там са за архитектите, или как държавата качва изкуствено цената на строителството, дет' Вяску Варненски ме беше питал да раздуя как ста'а номера.
                          Опасявам се, пак някво недоразбирателство се е получило
                          Не си спомням какво съм питал, и все пак, държавата може да добавя всякви такси които се включват в крайната цена на продукта, обаче на самия строителен процес и неговата себестойност трудно може да повлияе административно.

Коментар

Пробвал ли си подобна оперативна програма, за която говоря?

Средствата са безвъзмездни от ЕС и да имаш поне малко опит или си говориш наизуст?
                            Ти говориш за програми на ЕС, аз ти говоря, че нашия класификатор не е на професии, а на длъжности, т.е. класификаторът първо е насочен към заплатите, т.е. длъжностите и след това към професиите. Защото повечето заплати особено в държавния сектор се определят по това какъв е кода А, Б, В, 1, 2, 3...

Разбираш за какво говоря.
                            Президент, министър-председател професии ли са или длъжности? Ако са професии, защо няма дипломи със специалности президент или министър-председател? И много се съмнявам, в дипломите и на Първанов и на Борисов да пише специалност президент и министър-председател.
                            ОП-тата са друг проблем - защо не се усвояват средства не ме питай мен, не съм в управлеието на тази страна.
                            Аз просто си дискутирам...

Коментар

Чаткам те, ама проблемът мисля е, че нашия класификатор не е на професии, а на длъжности и оттам стават разликите...
                              Пробвал ли си подобна оперативна програма, за която говоря?

Средствата са безвъзмездни от ЕС и да имаш поне малко опит или си говориш наизуст?

Коментар

Унесе се . Хипократовата клетва е средство за прикриване. Също и клетвата за служба на народа в народното събрание. Догми от които не знам кога ще се отръскаме. В твоята област ще спомена - проектирането било толкова, защото камерата си имала минимална цена. Монополи, монополи и монополи - висша форма на пазарна икономика + комунизъм + държава + корупция.
                                Валка, ай не ме тествай за работа с човешки ресурс, че там мога да напиша Енциклопедия ( теория и практика )

П.П. Обиждаш ме, че ме слагаш строителен проектант. Тарифките там са за архитектите, или как държавата качва изкуствено цената на строителството, дет' Вяску Варненски ме беше питал да раздуя как ста'а номера.

Бях споменал един път, че ще драсна една подобна статийка, как държавата административно помпи цените - ама ми се отщя нещо. Явно модита-та на форума толерират вече брой постове и зат'ва Вувузелката "изгря" на небосклона. Та, Вяско да се обърне към него - той е куолити и ще му обясни всичко

Коментар

Working...
                                X