IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
    Аз се сещам една причина за излизане пари. Заради занулените акаунтчета на форексарчетата от форума. Друга засега не се сещам .
    Тук си много прав. Форексът не е за всеки.

Кажи сега как точно влизат новонапечатаните долари и евра в България?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      ...
      Има много безимотни и бедни......
      .
      Тъкмо започнах да мисля за бедните и безимотните и вие ме дръпнете на по-горна стълба.......
      Капиталисти и рентиери такива....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Хайде де, кажи ми формата им на влизане.
        Да не би да сме изместили Чили по износ на мед, а аз да съм пропуснал?

Аз мога да ти кажа доста форми за "излизане" на парите от България, но за влизащи пари не се сещам много. Само да не започнеш за еврофондовете - тази плоча се изтърка. За емигрантските пари също е изтъркано.
        Също и за моряшките надници по Варна.
        Аз се сещам една причина за излизане пари. Заради занулените акаунтчета на форексарчетата от форума. Друга засега не се сещам .

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Е що тъй си се озлобил? И какво общо има лъвов мост с Варна?

Вярно ве,
          ти си се озлобил от загубите и спада на цените на имотята...

П.П. И кат си такъв експерт я кажи колко от така мержелените от теб спестявания се държат от 5000 най-богати българи? Ще ти помогна, щото явно нямаш инфо или си много глупав - 90% от спестяванията се държат от 5000 души...
          По последни данни хората у нас с депозити над милион лева са 437 и вече имат малко над 1 милиард лева

При условие, че спестяванията гонят 30 милиарда, 90% от тях са около 27 милиарда, което разделено на 5000 души по 5 милиона и нещо на калпак кешовица. Математика, която изобщо не вързва с горната информация. По скоро 500 души държат 1 милиард и други 50000 имат по около 50000 средно на калпак

Няма как да обезумея от спада, щото той вече приключи. Догодина имотите обратно на 1000+ Евро на кв.м. Не инвестирам в жилищни имоти с цел спекула, но обичам да дразня апокалиптосите. Учудвам се, че си дал цена 500 лева, нали света щеше да свършва през 2012 година според вас?

Коментар

Има решение за тези имоти...
            Това ми го измисли главата за твоя казус.....
            Общината е мноооого богата - 1.3 млрд лв...
            Има много безимотни и бедни. Вместо да прави тъпи заменки и скъпо строителство да пусне обява...
            "Купувам апартаменти на 222Е"...ако няма кандидати да качва, докато изкупи 500бр за начало....
            Това ще вдигне цената на апартаментите и моят нов приятел, ЛОРДА, ще пласира един от шестте си имота.....

пп. Адресирано е за Реда...
            И рейтинговите агенции ще й буфнат Junk статус и отиде по дяволите финансирането на трети метродиаметър.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
              Гледай си работата, казал съм точно каквото искам да кажа. Тези парички така или иначе влизат под една или друга форма. Аре излезе една класация напоследък за богатите хора в България. Виж кой е на първо място и помисли има ли нещо общо с цените на медта, а те имат ли нещо общо с прясно напечатаните долари. А иначе инфлация и обедняване не са изключващи се явления. Не знам дали ти обедняваш, ама населението нещо ударно спестява в банките с рекордни темпове. Как ти се вързва това с тезата с обедняването? Май доста хора изобщо не обедняват. Например Лубрицирания кризата няма да го засегне по никакъв начин, нито инфлацията. Не вярвам въведат нито платен достъп до кофите за боклук, нито курортна такса за спане в общинския терен под Лъвов мост
              Хайде де, кажи ми формата им на влизане.
              Да не би да сме изместили Чили по износ на мед, а аз да съм пропуснал?

Аз мога да ти кажа доста форми за "излизане" на парите от България, но за влизащи пари не се сещам много. Само да не започнеш за еврофондовете - тази плоча се изтърка. За емигрантските пари също е изтъркано.
              Също и за моряшките надници по Варна.
              Last edited by anon6706; 04.01.2011, 20:56.

Коментар

Има решение за тези имоти...
                Има много безимотни и бедни. Вместо да прави тъпи заменки и скъпо строителство да пусне обява...
                "Купувам апартаменти на 222Е"...ако няма кандидати да качва, докато изкупи 500бр за начало....
                Това ще вдигне цената на апартаментите и моят нов приятел, ЛОРДА, ще пласира един от шестте си имота.....
                Пак ще има недоволни, бъди сигурен...

Щото цената като падне под легендарното ще тръгнат едни слухове, че общината е корумпирана и т.н....

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  За къде да бързат? Утре ще им ги предложат още по-евтино! Нека да се пазари този, който има зор...

ти сега се пазариш за по ефтино което могат да ти го дадат като оферта след много време

с други думи защо след много време като може сега

а прицнипно си прав
                  колкото пове4е отлагаш толкова по добре
                  но пък така можеш и 100 години да си отлагаш

Коментар

• Има решение за тези имоти...

пп. Адресирано е за Реда...
                    Last edited by 4i40; 04.01.2011, 20:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                      а аз имам теория 4е малкото купува4и които има на пазара на имоти в бг също имат вина 4е не могат да се докопат до ефтин имот защото
                      не знаят как да търсят и как да се пазарят
                      За къде да бързат? Утре ще им ги предложат още по-евтино! Нека да се пазари този, който има зор...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Места за платена любов....
                        Варна=Лъвов мост - места за платена любов...

Коментар

Реде, ще останеш безимотен с тази цена....
                          Аз бих прогнозирал 333.333 Е/м2 средна цена на сделките.......
                          Но се чудя как ще се докаже в това море от прогнози !!!
                          Няма бря
                          Аз не съм безимотен и в момента.
                          Имам няколко хапартамента !!!
                          То и това е единия и може би
                          най-важния аргимент ЛЕГЕНДАРНОТО
                          да е 222.22 Евра. Ми то всички
                          имат по няколко имота, та няма
                          мераклий да купуват !!!!!
                          Другия ми аргумент е , че дъното
                          ще бъде под дъното от 2001 година.!!!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Е що тъй си се озлобил? И какво общо има лъвов мост с Варна?
                            Места за платена любов....

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Така така.......................
                              АЗ значи, като автор на
                              ЛЕГЕНДАРНОТО
                              от съседната тема имам
                              поне минимално право
                              да посоча като най-вероятно
                              ЛЕГЕНДАРНО тука.
                              Та мисълта ме навежда, че
                              ЛЕГЕНДАРНОТО
                              при хапартаментите у Софето е
                              ...........222,22 ЕВРО !!!!
                              Реде, ще останеш безимотен с тази цена....
                              Аз бих прогнозирал 333.333 Е/м2 средна цена на сделките.......
                              Но се чудя как ще се докаже в това море от прогнози !!!

Коментар

Аз съм за легендарното 222,22...
                                Айде преброите съ сега да видим
                                ще стане ли това ниво ЛЕГЕНДАРНО!!!!
                                Може и с икономически аргументи
                                да се оборва или подкрепя ЛЕГЕНДАРНОТО !!!!
                                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Working...
                                X