IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Булбата си няма хал-хабер какви ги шпреха.

Напомня ми на АНИ-тата, дет' очаквали висока инфлация и понижаване на лихвените проценти по кредитите. Демек оксиморон или нЕква "нова" икономическа теория доживяхме - може и Нобел да пробват.

Ама, аз малоумни брокерски блянове отдавна спрях да коментирам. Или за "бясното" кредитиране, което ни очаквало през 2011 г.

При такива дивотии, с които масово облъчват 'орицата чрез медиите, е най-добре ритуално да се самоубият.
    За мен проблемът не са лихвите, а главницата. Хората нямат пари за изплащане на главницата по дълговете си, но както винаги се ползват стари похвати за отклоняване на общественото внимание - лихвите им били виновни. Дрън-дрън, ярина.

По-добре е да се каже, че банките прилагат непосилни лихви, а не че доходите на кредитираните са недостатъчни както за лихвите, така и за главницата. ОБЕДНЯВАНЕ!!!!
    Last edited by anon6706; 04.01.2011, 21:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Нещо не си прочел постовете ми отначало...
      Приказката тръгна от отговора ми към Себулба и оттогава съм на ирония.
      Булбата си няма хал-хабер какви ги шпреха.

Напомня ми на АНИ-тата, дет' очаквали висока инфлация и понижаване на лихвените проценти по кредитите. Демек оксиморон или нЕква "нова" икономическа теория доживяхме - може и Нобел да пробват.

Ама, аз малоумни брокерски блянове отдавна спрях да коментирам. Или за "бясното" кредитиране, което ни очаквало през 2011 г.

При такива дивотии, с които масово облъчват 'орицата чрез медиите, е най-добре ритуално да се самоубият.

Коментар

Аха, ти кат' бебе Неграмотен дет' пишеше навремето тук и бучеше за дефицита по търговската сметка, че сме били зле.

Та, тогава му думах моли се да не се балансира тоя дефицит, че в БГ-то ще е кат' във война. И той ме разбра тогава, колкото и ти май

П.П. Щот' в момента го няма "двигателя" от предните години ПЧИ, па дефицита спихна. Що ли става така ....?
        Нещо не си прочел постовете ми отначало...
        Приказката тръгна от отговора ми към Себулба и оттогава съм на ирония.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          именно

ние няма как да знаем но само си представи
          какъв страх и напрежение е да си теглил кредит за жестоко скъп имот и в същото време заплата ти да пада и да трепериш да не те уволнят в тая тотална безработица
          отделно дори работата ти да е станала непоносима пак ще те е страх да я смениш заради дълга

тази криза е пряко свързана със СТРАХА
          защото да загубиш дома си е едно от най лошите неща, още пове4е 4е си и плащал за него дълго време
          хората с такива проблеми запо4ват да говорят
          и страха се разпрасква и сред тези които мислят тепарва да теглят кредит
          И още по-страшното - да продължиш да плащаш за него, въпреки че вече си го изгубил....

Коментар

Много ясно - от притока на новонапечатани долари и евра. Скоро очакваме и нова порция йени суапнати с швейцарски франкове. Ще ги прекарваме по Дунав мост 2.
            Аха, ти кат' бебе Неграмотен дет' пишеше навремето тук и бучеше за дефицита по търговската сметка, че сме били зле.

Та, тогава му думах моли се да не се балансира тоя дефицит, че в БГ-то ще е кат' във война. И той ме разбра тогава, колкото и ти май

П.П. Щот' в момента го няма "двигателя" от предните години ПЧИ, па дефицита спихна. Що ли става така ....?

Коментар

Ако цените от 500 станат 1000 - желаещи ще има. Това е целта на правителствата по целия свят - да затъркалят пак снежната топка (стадния ефект), но пропускат, че няма достатъчно сняг по наклона.
              Има само стар лед (ние) и ние не се лепим по каквото и да е внушение и манипулиране.
              именно

ние няма как да знаем но само си представи
              какъв страх и напрежение е да си теглил кредит за жестоко скъп имот и в същото време заплата ти да пада и да трепериш да не те уволнят в тая тотална безработица
              отделно дори работата ти да е станала непоносима пак ще те е страх да я смениш заради дълга

тази криза е пряко свързана със СТРАХА
              защото да загубиш дома си е едно от най лошите неща, още пове4е 4е си и плащал за него дълго време

хората с такива проблеми запо4ват да говорят
              и страха се разпрасква и сред тези които мислят тепарва да теглят кредит

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Пропуснах да кажа - на 500 няма желаещи да купуват поради липса на пари, какви са аргументите да има желаещи на 1000?
                А ако това е така, за правителствата, че какъв им е проблема да пуснат едно постановление минимални цени на НИ 1000 евра?
                Проблемът са рейтинговите агенции. Щото всички са затънали до шия в дългове.
                А и ще бъде интересно, ако заковат цените на НИ. Ако сега пазарът е замръзнал, тогава ще е на абсолютна нула и ще очакваме Големият взрив, ама във вид на имплозия.

Коментар

Сега остава да ни кажеш от къде спихна дефицита по текущата сметка, откъде се "балансира" търговското салдо, което иначе е на минус над 2 млрд.?

Дай обяснение?
                  Много ясно - от притока на новонапечатани долари и евра. Скоро очакваме и нова порция йени суапнати с швейцарски франкове. Ще ги прекарваме по Дунав мост 2.

Коментар

Ако цените от 500 станат 1000 - желаещи ще има. Това е целта на правителствата по целия свят - да затъркалят пак снежната топка (стадния ефект), но пропускат, че няма достатъчно сняг по наклона.
                    Има само стар лед (ние) и ние не се лепим по каквото и да е внушение и манипулиране.
                    Пропуснах да кажа - на 500 няма желаещи да купуват поради липса на пари, какви са аргументите да има желаещи на 1000?
                    А ако това е така, за правителствата, че какъв им е проблема да пуснат едно постановление минимални цени на НИ 1000 евра?

Коментар

То сега на 500 няма желаещи да купуват, какви са аргументите на 1000 да се нароят много желаещи да купуват? Ако е за пране на пари, те и сега могат да си ги перат през фиктивни сделки по 2500 евра квадрата...
                      А, да имаше една такава сделка по нашия край тая година. Знам точно за кое блокче става дума, и не мисля, че е фиктивна сделка. Просто цените на някои имоти не паднаха изобщо, но това не е масов случай... Дреме му на Гергов от кризата...

Коментар

Само да не започнеш за еврофондовете - тази плоча се изтърка. За емигрантските пари също е изтъркано.
                        Също и за моряшките надници по Варна.
                        Сега остава да ни кажеш от къде спихна дефицита по текущата сметка, откъде се "балансира" търговското салдо, което иначе е на минус над 2 млрд.?

Дай обяснение?

Коментар

То сега на 500 няма желаещи да купуват, какви са аргументите на 1000 да се нароят много желаещи да купуват? Ако е за пране на пари, те и сега могат да си ги перат през фиктивни сделки по 2500 евра квадрата...

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                            строител4етата така си свикнаха на разсро4ие
                            и сега не си дават зор да свалят цените според ситуацията а по скоро 4акат така жадуваня ъп който се о4аква да се появи изведнъж и да ви направи милионери отново

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                              По последни данни хората у нас с депозити над милион лева са 437 и вече имат малко над 1 милиард лева

При условие, че спестяванията гонят 30 милиарда, 90% от тях са около 27 милиарда, което разделено на 5000 души по 5 милиона и нещо на калпак кешовица. Математика, която изобщо не вързва с горната информация. По скоро 500 души държат 1 милиард и други 50000 имат по около 50000 средно на калпак

Няма как да обезумея от спада, щото той вече приключи. Догодина имотите обратно на 1000+ Евро на кв.м. Не инвестирам в жилищни имоти с цел спекула, но обичам да дразня апокалиптосите. Учудвам се, че си дал цена 500 лева, нали света щеше да свършва през 2012 година според вас?
                              Приветствам те за първия ти пост без обиди

За изчисленията си прав, обаче ако вземеш впредвид роднините, вързаните и подставените лица картинката е съвсем друга...
                              Догодина имотите обратно на 1000+ Евро на кв.м
                              Е това ме кефи на ъпърите, има много хляб да ги дразня

За края на света през 2012 дай линк, че не знам. Иначе апокалиптици са по-скоро ъпърите, щото те търсят да продадат на 1000 еврака и после дим да ги няма...

Коментар

• .....

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Гледай си работата, казал съм точно каквото искам да кажа. Тези парички така или иначе влизат под една или друга форма. Аре излезе една класация напоследък за богатите хора в България. Виж кой е на първо място и помисли има ли нещо общо с цените на медта, а те имат ли нещо общо с прясно напечатаните долари. А иначе инфлация и обедняване не са изключващи се явления. Не знам дали ти обедняваш, ама населението нещо ударно спестява в банките с рекордни темпове. Как ти се вързва това с тезата с обедняването? Май доста хора изобщо не обедняват. Например Лубрицирания кризата няма да го засегне по никакъв начин, нито инфлацията. Не вярвам въведат нито платен достъп до кофите за боклук, нито курортна такса за спане в общинския терен под Лъвов мост
                                вулви сега ще видиме твоите приятел4ета инвеститори в НИ как ще им се отрази увели4ението на данък имот

или викаш емигранитите които нямат жилище в бг спестявайки по 500 евро на месец ще покрият тези загуби изкупувайки 4аст от имотите

ама дали те са отшли в 4ужбина за да събират за жилище или по скоро за да искарват пове4е от тук м?

ама нищо де нали тези данъци се събират от държавата
                                същата тази държава която крепи имотите
                                давайки възможност на бг банките да реструктурират отново и отново

ама пак нищо де
                                строител4етата така си свикнаха на разсро4ие
                                и сега не си дават зор да свалят цените според ситуацията а по скоро 4акат така жадуваня ъп който се о4аква да се появи изведнъж и да ви направи милионери отново

Коментар

Working...
                                X