IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
    Статията е малоумна... Въобще няма какво да се коментира....
    И с коя част не си съгласен
    доводи, нещо...тва, онова..

Коментар

• Статията е малоумна... Въобще няма какво да се коментира....
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Защо е глупаво предприемачите да „стискат" апартаментите?

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
          Както 20% от хората държат 80% от богатството, така и 20% произвеждат 80% от всичко... Та така ...
          Така, ама хич не е така... Произвеждат тези, които работят в едно предприятие, а не тези които го държат!!!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• След бързо и единодушно решение журито реши :

1:0 за прогнозиращите срив срещу тези прогнозиращи балон(ъпъри)...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Знаеш ли от кога и аз мисля над този въпрос и отговора му живо ме интересува?
              Няма и едно производствено предприятие с толкова човечЕта колкото има само в НАП, отделно в общината, съдилищата,кметствата..
              Имам приятел, който има производство и работниците му от 3-те смени общо са 27 човека. Само в агенцията по вписванията са повече-какво да говорим.
              ТЕЦ-Варна е може би най-голямото предприятие, но общо 3-те му смени незнам дали имат 500 човека.
              Както 20% от хората държат 80% от богатството, така и 20% произвеждат 80% от всичко, а останалите 20% създават 80% от проблемите. Та така ..

Коментар

• Добри ден
                Бай Миранди обръщам се към
                теб лично , защото попрочетох
                блога ти дето е новото писание.
                Там няма почти нищо за НИ, а
                темата тука е за тях.
                Бих те помолил да си дадеш прогнозата
                за таз година за НИ, че защо не и за БВП!!!!!
                Сега му е времето дето се казва

Привет !!!
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                  Дали ще е инфлация или намаляване покупателната способност на населението,за мене няма значение думата,важното е че хората обедняват. И няма нужда да гледам статистиката. Аз съм от Варна и честно като се замисля,няма нито едно голямо промишлено предприятие. Има едно БМФ, корабостроителница и кораборемонтен завод,но поради кризата не са много на печалба. И това е... От къде,се питам хората изкарват пари??? Добре,сектор на услугите, ама от къде се печелят пари(реални) за да се плащат тези услуги??? Магазини, молове, болници,бензиностанции,автокъщи това са услуги. Къде е производството????
                  И един въпрос към асен - ясно е че действията на правителството са неадекватни. Дай идея,какво да правим, като отделни граждани(без емиграция,това го знам) за да се предпазим от последващия срив и обедняване.
                  Знаеш ли от кога и аз мисля над този въпрос и отговора му живо ме интересува?
                  Няма и едно производствено предприятие с толкова човечЕта колкото има само в НАП, отделно в общината, съдилищата,кметствата..
                  Имам приятел, който има производство и работниците му от 3-те смени общо са 27 човека. Само в агенцията по вписванията са повече-какво да говорим.
                  ТЕЦ-Варна е може би най-голямото предприятие, но общо 3-те му смени незнам дали имат 500 човека.

Коментар

Понеже асен направи аналог с кризата в САЩ 1929,го попитах,с идея да подскаже нещо,което се е оказало печелившо тогава.
                    Няма такова. Единственото далновидно нещо направено тогава е създаването на бригадирското движение. Започнали да извозват безработните масово от големите градове да строят големи инфраструктурни обекти и те са работели без заплащане само за един комат хляб и паница супа. Например така са построени големите язовири около Лос Анджелис.

Този подход за решаване с безработицата е копиран тогава в почти всички развити държави. В Германия са строени магистрали. В СССР големи ВЕЦ и пътища. В България през 50-те са строени язовири, проходи и е посроен цял един нов град като Димитровград.
                    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Адаш,няма смисъл да се заяждаш. Питах го него,защото отвън нещата се виждат по-добре.Де не говорим че повечето неща и бизнеси които се правят,копират нещо подобно от Щатите. Колкото и да си кривим душата,за сега,те водят ние следваме.
                      Понеже асен направи аналог с кризата в САЩ 1929,го попитах,с идея да подскаже нещо,което се е оказало печелившо тогава. Нали и ние,според него,ще влезем в такава криза и рано или късно ще излезем. Все още има достатъчно население,а след промяна и спазване на няколко закона,могат да накарат и хъхряците да работят.
                      Така както американците накараха негрите - е не много успешно и не всички,но все пак работят

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Лъжеш, мойто момче... През 2007 когато писах че идва страшна криза и е вече започнала в САЩ, ти хихикаше че неграта си свиркали и си карали скъпите коли и изобщо никой не му пукало и изобщо приказките за криза били смешни и кой сме ние в бегетовицата да говорим за криза в щатите тогава когато в самите щати хората и през ум не им било минавало такова нещо?!
                        абе незнам кой лъже,2007 не съм бил във форумите на инвестора
                        и първите ми приказки по "другия" форум бяха точно,че се задава колосална криза в сащ.....първия ми постинг в бг форум бе за това,С КОЛКО СЕ Е СРИНАЛ ПЪРВИЯ МИ АПАРТАМЕНТ........ (в сащ) .....
                        и за първи път януари 2009 съм казвал,че кризата свършва и ще трябва да се влиза в американски акции напролет,демек март - април 2009
                        документирано е

така че,немъ нужда да ме наричаш лъжец....лъжеца си ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          асенчо, бедна ти е фантазията какви неща още сме чували в БГ. .

като "отрицателна доходност"

знам,че всички сте гении,нема нужда да ми го казваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                            от 2007 насам разправях по форумите да се продава всичко
                            Лъжеш, мойто момче... През 2007 когато писах че идва страшна криза и е вече започнала в САЩ, ти хихикаше че неграта си свиркали и си карали скъпите коли и изобщо никой не му пукало и изобщо приказките за криза били смешни и кой сме ние в бегетовицата да говорим за криза в щатите тогава когато в самите щати хората и през ум не им било минавало такова нещо?!

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                              влез в гугъл и виж кво е ZERO SUM GAME.тва е много важна теория,която в бг въобще не са чували разбира се
                              асенчо, бедна ти е фантазията какви неща още сме чували в БГ. Много от нещата които пишеш са верни разбира се. Аз съм ги казал още преди 3 години в този форум. Но... тази фукня по форумите и безкрайно ниското ти самочувствие за произхода ти, ще ти изиграят зла шега.

Не си мисли, че като си бил слепец тук преди да отидеш да разнасяш пици там, всички са били слепи и неуки като теб. Има една българска поговорка - Пази Боже сляпо да прогледне... Казана е за случаи като твоя!

Ти където отиваш, аз от там се връщам. И запомни - няма защо да се срамуваш че си от България.

Коментар

Дали ще е инфлация или намаляване покупателната способност на населението,за мене няма значение думата,важното е че хората обедняват. И няма нужда да гледам статистиката. Аз съм от Варна и честно като се замисля,няма нито едно голямо промишлено предприятие. Има едно БМФ, корабостроителница и кораборемонтен завод,но поради кризата не са много на печалба. И това е... От къде,се питам хората изкарват пари??? Добре,сектор на услугите, ама от къде се печелят пари(реални) за да се плащат тези услуги??? Магазини, молове, болници,бензиностанции,автокъщи това са услуги. Къде е производството????
                                И един въпрос към асен - ясно е че действията на правителството са неадекватни. Дай идея,какво да правим, като отделни граждани(без емиграция,това го знам) за да се предпазим от последващия срив и обедняване.
                                от 2007 насам разправях по форумите да се продава всичко и да се обръща в кеш-не само имоти....но фирми,магазини,кафета ,ресторанти хотели ,дори и производствени компании....казваш,че ще дойде ден,когато кеша в бг ще поскъпне........
                                е тва време дойде......
                                сега обаче няма как да ти дам съвет кво да правиш,защото просто аз не виждам спасение където и да е в бг.
                                когато имаш анти бизнес правителство,където и да пипнеш,всичко се изсъхва и увяхва,колкото и добър да си.....и вината няма да е твоя-вината е на правителствено ниво......на дянковчетата.
                                по времето на виденов поне можеше да се оцелее,поради НЕвдигане на коствените данъци...ами сега точно от там дянков се опитва да напълни хазната.......стандарта на живот в бг ще поскъпва.
                                в бг имаш парадокс,единствената държава в света,където пенсията е двойно по малка от цената за отопление на обикновена панелка?????
                                как искаш да оцелееш в държава с такава политика?ами сега хората ще трябва да плащат ОЩЕ ПОВЕЧЕ за парно,за ток ,за хляб,за месо,за трансорт....хем от кризата ги удари в джоба,хем са задлъжнели с всякви "вноски" по кредити,и на всичкото отгоре трябва да заделят повече пари за ежедневни нужди,спрямо миналата година?
                                в бг няма да има пари-тва ще е главния проблем!нито ще идва аутсорсфан бизнес да помогне поне на безработицата....в държава с анти бизнес правителство нищо не може да се направи.....сори!
                                единствено може би ако си компютърен специялист може да си добре.ЕС има готини закони,забраняващи акутсорсване на айти бизнес извън ЕС,което прави бг перфектната дестинация:
                                нулеви инвестиции+ нулев риск от идиотска политика -единствено евтини такси и евтина работна ръка......
                                или седай да учиш майкрософт съртифайт,или с риск да стана банален-еднопосочен билет.
                                от стагфлация немъ декъ да се скриеш....от дянков също!

Коментар

Working...
                                X