If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
А стига сте я плямпали таз хиперинфлация !!!
Няма да я видите ни в Евра ни в Долари!!!!
Е може да се обезцени лева между
два и четери пъти, но това е друга бира
Давайте за имотите говорете !!!!
Мен лично ме интересува най-вече проблема
с празните апартаменти как ще се отразят те
на пазара като цени независимо дали купувани
за спекула , за отдаване под наем или
непродадени и даже непрадавайми.
Те май са над 100 000 само в София.
някои казват, че били даже 150 000 ,
но мен ми се вижда множко.................
Това, че един апартамент е празен не означава, че се продава и затова не влияе на цените на НИ, ако не се продава. Има някаква странна представа, че щом един апартамент е празен то той трябва да се продаде . Да кажем, че празните апартаменти са 150 000 в София, но реално колко от тях са предложени за продажба и що за стока са - локация, качество на изпълнението и т.н...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
А стига сте я плямпали таз хиперинфлация !!!
Няма да я видите ни в Евра ни в Долари!!!!
Е може да се обезцени лева между
два и четери пъти, но това е друга бира
Давайте за имотите говорете !!!!
Мен лично ме интересува най-вече проблема
с празните апартаменти как ще се отразят те
на пазара като цени независимо дали купувани
за спекула , за отдаване под наем или
непродадени и даже непрадавайми.
Те май са над 100 000 само в София.
някои казват, че били даже 150 000 ,
но мен ми се вижда множко.................
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Под злато, сребро - реални, какво разбираш - да държиш килчета в къщи? То е ясно, че тези които са вкарали пари в "инвестиционно" злато или петрол при колапс на световната икономика има да си го търсят това злато...
Но нека да имаш реално злато. Имаш едно кило злато в къщи. Става хипер инфлация. Парите вече са нищо. Имаш три деца и жена да храниш. Нещо трябва да се яде.Какво ще правиш с това кило злато? Ще го продадеш? Да не стане тъй, че докато отидеш до магазина с парите от златото, те да стигнат само за един хляб?
Същото е и с имотите. Имаш 5 имота. Настъпва хипер инфлация. Трябва да папаш. Обаче 5-те имота остават празни, защото няма наематели, които да плащат хипер наемите. В същото време и държавната администрация иска да папа - има много заплати да раздава. Тя ще си вземе своето с данъците. И какво ще правиш с 5 имота - ще си многоимотен, но ще умреш от глад....
В същото време, ако нямаш злато и имоти, директно лягаш и умираш. А на жената и трите деца ще им видиш гърбовете...
В ситуация на хипер инфлация се минава към натурална размяна, като едни реални активи се разменят за други реални активи, без да се преминава през официалното платежно средство на страната (щото за нищо не става). Аре помисли защо имотите и до ден днешен се котират в Евро, преди това в долари?
И какво ще го правите това злато то не става за ядене.Никой няма да ви даде храна срещу него.А за имотите апартаментите де ще ви се смеят.Когато няма вода храна и ток те не стават за нищо дори и кенеф..Злобния знае много ама не ще да говори.Прави се на голяма работа.Когато народа е прост кой ще поддържа сложната техника и кой ще работи с нея?
Кризите идват и си отиват. След тях животът отново пониква. И тогава ще е по-добре да имаш 5 имота, отколкото купчина девалвирани хартийки. Пък наемателите може да им искаш наем във вид на работа. Ако са програмисти ще кодят, ако са ниско квалифицирани, ще копат нивата. Така ще можеш да развиеш бизнес без инвестиции, а хората няма да останат без покрив над главите си зимно време.
И какво ще правиш с 5 имота - ще си многоимотен, но ще умреш от глад....
Кризите идват и си отиват. След тях животът отново пониква. И тогава ще е по-добре да имаш 5 имота, отколкото купчина девалвирани хартийки. Пък наемателите може да им искаш наем във вид на работа. Ако са програмисти ще кодят, ако са ниско квалифицирани, ще копат нивата. Така ще можеш да развиеш бизнес без инвестиции, а хората няма да останат без покрив над главите си зимно време.
Под злато, сребро - реални, какво разбираш - да държиш килчета в къщи? То е ясно, че тези които са вкарали пари в "инвестиционно" злато или петрол при колапс на световната икономика има да си го търсят това злато...
Но нека да имаш реално злато. Имаш едно кило злато в къщи. Става хипер инфлация. Парите вече са нищо. Имаш три деца и жена да храниш. Нещо трябва да се яде.Какво ще правиш с това кило злато? Ще го продадеш? Да не стане тъй, че докато отидеш до магазина с парите от златото, те да стигнат само за един хляб?
Същото е и с имотите. Имаш 5 имота. Настъпва хипер инфлация. Трябва да папаш. Обаче 5-те имота остават празни, защото няма наематели, които да плащат хипер наемите. В същото време и държавната администрация иска да папа - има много заплати да раздава. Тя ще си вземе своето с данъците. И какво ще правиш с 5 имота - ще си многоимотен, но ще умреш от глад....
Има право в думите ти, но по-добре с имоти и злато отколкото само с хартийки...
При хиперинфлация губят на практика всички... Но разликата е че тези, които притежават реални неща - имоти, злато, сребро, антики обедняват... А тези, които нямат такива неща губят ВСИЧКО.
Мм дааа,
интересно мнение, но имам няколко реплики.
Е ти като си капацитет вземи да ни светнеш.Дори ще си взема тефтерче да си записвам.Не съм казвал че това ще се случи казах какво ще последва ако не дай Боже се случи.
При хипер инфлация са прецакани и продавачите и купувачите, то на шест седми от население е ясно.
Тъй като следя с интерес мненията ти, кажи и ти някоя дума по въпросът...
При хиперинфлация губят на практика всички... Но разликата е че тези, които притежават реални неща - имоти, злато, сребро, антики обедняват... А тези, които нямат такива неща губят ВСИЧКО.
бай велко бъчваря за валути ще ми обяснява
ама къде ваааа,
вие изобщо имате ли си представа макар и мининална как се движи пари4ен поток 4е за хиперинфлации пропяхте
Коментар