IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Издадени разрешителни за строеж за брой жилища в София /столица/ по години.
    2005 - 5277
    2006 - 8187
    2007 - 5060
    2008 - 5745
    2009 - 3269
    2010 - 1404 - без 4-то тримесечие

Освен за жилищни сгради има статистика и за "административни" и за "други"... Това не е толкова интересно. По-интересно е следното:

Брой жилища в София /столица/ според НСИ към края на 2009 г. - 534 672! Ако приемем, че в едно жилище живее 1 средностатистическо семейство от 4 човека, то жителите на София към края на 2009 г. би следвало да са 2 милиона 138 хил. човека! По данни на същият този НСИ обаче, населението на София /столица/ към края на 2009 г. е 1 милион 192 хил.

За мен извода се налага от само себе си. В град София жилищният фонд е ПОНЕ с 30% повече от необходимото!!! Тоест има 30% ИЗЛИШНИ жилища! Това е нещо страшно!!!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      Тя една обява се повтаря по 5-6 пъти
      Има го и този момент, разбира се, но това са обявите само в имот.бг.
      Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

Виж, палячо такъв, тезата ми е, че ако теоретично поискам, ще ми дадат, а на тебе и на теория няма да ти дада. Ще ровиш по кофите докато се смарангясаш...
        Ха ха ха,

ти само на теория правиш нещата.

А за парите, да не стане така, че аз да ти дам тези 1000 франка, щото имам и пари и имот където живея и защото съм много по-умен от теб да не наливам всички пари в имоти...
        Разбирам те, че много се палиш, ама като си набил всичко в бетон, пък да не стане така аз да си пийвам винцето с вратна пържола покрай камината, а ти да ядеш тухли...

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
          От imot.bg:

1 - 40 от общо 29292 обяви - Продава
          Резултат от Вашето търсене на:
          Вид имот: 1-СТАЕН, 2-СТАЕН, 3-СТАЕН, 4-СТАЕН, МНОГОСТАЕН, МЕЗОНЕТ,
          Тя една обява се повтаря по 5-6 пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от Imotenbalon Разгледай мнение
            От imot.bg:

1 - 40 от общо 29292 обяви - Продава
            Резултат от Вашето търсене на:
            Вид имот: 1-СТАЕН, 2-СТАЕН, 3-СТАЕН, 4-СТАЕН, МНОГОСТАЕН, МЕЗОНЕТ,
            Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Бубо,

дали са франкове, долари или евро, няма никакво значение.

Ти стана смешник, защото хем си многоимотен, хем ще искаш назаем пари,

буха ха ха смях голям....

П.П. А за ненужните пари, не е необходимо да ти търся постове, то самото ти отношение показва. А дали използваш епитет "някакви" или "ненужни" е едно и също...
              Виж, палячо такъв, тезата ми е, че ако теоретично поискам, ще ми дадат, а на тебе и на теория няма да ти дада. Ще ровиш по кофите докато се смарангясаш...

Коментар

А аз не съм казал, че непременно всичките ще ги набият в имоти. По-важното е, че тези пари ще се завъртят в икономиката
                То няма какво да се завърти !!!
                Всичко е избумкано !!!!
                С трън да се завъртиш няма какво да закачиш
                ........ 51 млрд лефа.........
                --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

А аз не съм казал, че непременно всичките ще ги набият в имоти. По-важното е, че тези пари ще се завъртят в икономиката
                  Нещо напоследък почна да повтаряш много това:
                  "Аз не съм казал"...

Коментар

Не съм казвал, че са ненужни. Просто се обезценяват, затова е тъпо да се държат дълго време..
                    Лубрициран пролетарий, нарочно дадох пример с Франкове. Има валути, дето ще се обезценят минимално...
                    Бубо,

дали са франкове, долари или евро, няма никакво значение.

Ти стана смешник, защото хем си многоимотен, хем ще искаш назаем пари,

буха ха ха смях голям....

П.П. А за ненужните пари, не е необходимо да ти търся постове, то самото ти отношение показва. А дали използваш епитет "някакви" или "ненужни" е едно и също...

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Бубарко,

ти навлезе в спиралата на своите лъжи минали през призмата на твоите желания!

Не си казвал, че парите са хартийки?!?!

Я, какво е това, че и то от много скоро:

БУБА каза:

А за 1000-та франка стана толкова смешен как се оплете сам
                      Не съм казвал, че са ненужни. Просто се обезценяват, затова е тъпо да се държат дълго време..
                      Лубрициран пролетарий, нарочно дадох пример с Франкове. Има валути, дето ще се обезценят минимално...

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
                        Тези с кеша си имат жилища. Нарочно написах "потенциалните купувачи" - разбирай тези дето са под наем - млади семейства и т.н.

Коментар

Къде съм твърдял това? Лубрициран, недей да лъжеш!
                          А тебе няма какво да те душат лихварите, просто кротко ще умреш от глад и студ...
                          Бубарко,

ти навлезе в спиралата на своите лъжи минали през призмата на твоите желания!

Не си казвал, че парите са хартийки?!?!

Я, какво е това, че и то от много скоро:

БУБА каза:
                          Не мой, сценарият едена яка инфлация в САЩ и една по-умерена в Еврапа. Само идиот би продаавал каквото и да било срещу хартийки....
                          А за 1000-та франка стана толкова смешен как се оплете сам

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Аз което намирам като статистика е само за брой жилищни сгради и РЗП квадратура. Къде намери статистика за броя на жилища? Дай връзка да видим доколко е достоверен източника?

http://www.nsi.bg/ORPDOCS/HFund_2.1.xls

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Аз което намирам като статистика е само за брой жилищни сгради и РЗП квадратура. Къде намери статистика за броя на жилища? Дай връзка да видим доколко е достоверен източника?
                              http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=20

Коментар

• Първоначално изпратено от Imotenbalon Разгледай мнение
                                Намерих и по стари данни
                                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Working...
                                X