Миранди беше обещал нещо..................
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Вижте по вестниците какви глупости почнаха да пишат,не знаят ли,че цените на имотите само ще растат.Хората ще почнат да се замислят дали има изобщо някакви пари в банките....
http://paper.standartnews.com/bg/art...article=353857
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение...на мен на снимките ми изглежда сносен.....Той и един мой познат ходи на среща с една от а-ха .бг тъй по снимките , пък тя реално се оказа нещо средно между крокодил и вълк
За Варна нищо утешително -- беднотията им наближава тази в Търговищеи при пробив отива към нивото на Ямбол
Докато във Видин отдавна е пълно блаженство
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТоя имот е непродаваем . Сигурен съм ,че през него са минали поне 4 -- 5 хюмнета --наематели осирайки го до тавана и понеже на собственника му е писнало , решава да го продаде на " изгодната " цена от 700 геврека....Обаче ядец
!
За реални цени на нещо си , можем да говорим само когато имаме достатъчно предлагане ( в борсовата търговия се нарича дълбочина на офертите ) и аналогична съпоставимост. При имотките тия две неща липсват
. До 1 година ще почнат фалитите на ипотекарите ( банките не могат да провизират до безкрайност ) и в комбинация с верижните фалити на "реалния сектор " ще има достатъчно предлагане . Друг е въпросът , колко ще са добри тия оферти
.
За Варна единственните атрактивни -- за мене-- райони са " Чайка " ;"Левски " (но в района около пазара ) ; тук -таме около ВИНС-а , но без Червения площад ; някои местенца на Цветния квартал и май това е ....Всичко друго си е трап , дето и за под наем трудно става в архи-краен случай
на мен на снимките ми изглежда сносен, ама чак пък осран до тавана
Както и да е де, на мен ми беше много интересно вашето мнение, с което съм съгласен. Щом 700 евра в "топлокейшън" се смятат за много надута цена от реалистите, то 2000 евра не знам какво беше.
Мани мани, те сега ъпърите като разберат че и 700 евра са балон за топлокейшъните ще наскочат...
Лека...
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеНе мога да повярвм Ред-е!
Тази цена как я получи? Тя граничи с легендарното/магическо 222,222222
ЛЕГЕНДАРНО !!!!
Случайно се получи , но нищо
случайно няма!!!
Да кажем , че ако дохода средния
на едно семейство за 3 години във Варна
е да кажем 30 000 лефа , то би требело
с тия пари да се купи хапартамент
стандартен за пазара около 75 квадрата.
Тоз е по-големичък и затова получава
определена премия за квадратурата.
Та 50 000 лефа е макс цената която
отговаря на средния доход за предните
три години. Така се получава по принцип!!!
Въпроса е следващите три години
какъв ще е дохода средния???????????
Когато доходи и цени на НИ се разминават
се говори за БАЛОН и, ако цените
са високи умните хора не купуват.
Е освен за некоя бърза врътка--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение... Според теб каква е реалната цена на този имот, да зарадваме варненци ........Обаче ядец
!
За реални цени на нещо си , можем да говорим само когато имаме достатъчно предлагане ( в борсовата търговия се нарича дълбочина на офертите ) и аналогична съпоставимост. При имотките тия две неща липсват
. До 1 година ще почнат фалитите на ипотекарите ( банките не могат да провизират до безкрайност ) и в комбинация с верижните фалити на "реалния сектор " ще има достатъчно предлагане . Друг е въпросът , колко ще са добри тия оферти
.
За Варна единственните атрактивни -- за мене-- райони са " Чайка " ;"Левски " (но в района около пазара ) ; тук -таме около ВИНС-а , но без Червения площад ; някои местенца на Цветния квартал и май това е ....Всичко друго си е трап , дето и за под наем трудно става в архи-краен случайДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
Ако се гледа на съотношението
цена/доходи реалната му цена не е
много повече от 25 000 евра !!!!!
Но все пак реалната цена е тази
която някои купувач даде.
Да го продадат и да си признаят !!!!
Ще го продадът ли?????
Едва ли.....
Тази цена как я получи? Тя граничи с легендарното/магическо 222,222222
Коментар
-
Първоначално изпратено от ангел петков Разгледай мнениеСмятам,смятам и повече от 80 кв/м без терасите не мога да ги докарам.Така,че пак си е над 1000 евро на кв/м!!!
Ама много добре знаеш, че не това е въпросът.
Може би цените като ги оферираха на 2000 евро бяха чиста площ? Така, че както са изчислявали площта при 2000 евро, така е и при 700. Това просто показва с колко е паднала цената, а не какви тарикати са брокерите. Това последното всички го знаем, и имаме преки впечатления от пишещите тука брокери. Но те доста понамаляха напоследък.
А и има още път надолу, до 223 евро...,магическото 222,222222
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМога да зарадвам Варненци с новината, че в района на спортната зала имотите вече вървят на офертни цени от 700 евра
http://address.bg/bg/offers/show/136131
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобрю ютрю
Ще го продадът ли?????
Едва ли.....
Съгласен съм с анализа ти.
За 112 кв м , "топлокейшън" цена 25ооо евро излиза на 223 евро квадрата.
При положение, че допреди 2,5 години цените бяха 2000 евро има доста път до 223 евро. Просто сега сме някъде на 2/3 от пътя на 700 евра. Ноооо, влакът си върви, не е спрял
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСпоред теб колко трябва да е цената сега на това чудо?
Тъй де, да направим алтернатива на брокерската цена
Според мен 499,99 еврака днес и 299,99 еврака след година
Ще го продадът ли?????
Едва ли.....--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТя даже и да не е мухлясъла кооперацията,
цената е доста и необосновано дебела !!!
Тъй де, да направим алтернатива на брокерската цена
Според мен 499,99 еврака днес и 299,99 еврака след година
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАми и аз мога да ги зарадвам , като им кажа че това е една мухлива и влажна дупка , в която слънце никога не влизаКооперацията е вероятно стара --съдейки по описаниято и некои други неща
Цената е доста и необосновано дебелаИли брокера отдавна я кара на мазни баници и вода от гьола
Ако е старо, кусурът му бил, че е старо, ако е ново, било боклук
Работата е там, че същия вид имот с такива характеристики преди 2,5 години се оферираше на 2000 еврака.
Иначе си много, ама много прав, че цената е доста и необосновано дебела. Тън-мън и две мнения няма тука
П.П. То аз като чета описанието е по-близо до Чаталджа отколкото до залата, ама нали си знаем нашите брокита...
П.П.2 Според теб каква е реалната цена на този имот, да зарадваме варненци и Бубарко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАми и аз мога да ги зарадвам , като им кажа че това е една мухлива и влажна дупка , в която слънце никога не влизаКооперацията е вероятно стара --съдейки по описаниято и некои други неща
Цената е доста и необосновано дебелаИли брокера отдавна я кара на мазни баници и вода от гьола
цената е доста и необосновано дебела !!!--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
Коментар
Коментар