IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Миранди беше обещал нещо..................
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Вижте по вестниците какви глупости почнаха да пишат,не знаят ли,че цените на имотите само ще растат.Хората ще почнат да се замислят дали има изобщо някакви пари в банките....
      http://paper.standartnews.com/bg/art...article=353857

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        ...на мен на снимките ми изглежда сносен..
        Абе снимките , снимките .....Има си фотошопи за тая работа ...Той и един мой познат ходи на среща с една от а-ха .бг тъй по снимките , пък тя реално се оказа нещо средно между крокодил и вълк

За Варна нищо утешително -- беднотията им наближава тази в Търговище и при пробив отива към нивото на Ямбол Докато във Видин отдавна е пълно блаженство
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица!

А бре, две блондинки без ипотеки, с хамак и комплект палмови листа да са ме търсили? - хихи

Хубава седмица на бебетата сладки!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Тоя имот е непродаваем . Сигурен съм ,че през него са минали поне 4 -- 5 хюмнета --наематели осирайки го до тавана и понеже на собственника му е писнало , решава да го продаде на " изгодната " цена от 700 геврека ....Обаче ядец !

За реални цени на нещо си , можем да говорим само когато имаме достатъчно предлагане ( в борсовата търговия се нарича дълбочина на офертите ) и аналогична съпоставимост . При имотките тия две неща липсват . До 1 година ще почнат фалитите на ипотекарите ( банките не могат да провизират до безкрайност ) и в комбинация с верижните фалити на "реалния сектор " ще има достатъчно предлагане . Друг е въпросът , колко ще са добри тия оферти .

За Варна единственните атрактивни -- за мене-- райони са " Чайка " ;"Левски " (но в района около пазара ) ; тук -таме около ВИНС-а , но без Червения площад ; някои местенца на Цветния квартал и май това е ....Всичко друго си е трап , дето и за под наем трудно става в архи-краен случай
            Хмм,

на мен на снимките ми изглежда сносен, ама чак пък осран до тавана

Както и да е де, на мен ми беше много интересно вашето мнение, с което съм съгласен. Щом 700 евра в "топлокейшън" се смятат за много надута цена от реалистите, то 2000 евра не знам какво беше.

Мани мани, те сега ъпърите като разберат че и 700 евра са балон за топлокейшъните ще наскочат...

Лека...

Коментар

Не мога да повярвм Ред-е!

Тази цена как я получи? Тя граничи с легендарното/магическо 222,222222
              Нивото 222,22 се нарича
              ЛЕГЕНДАРНО !!!!
              Случайно се получи , но нищо
              случайно няма!!!
              Да кажем , че ако дохода средния
              на едно семейство за 3 години във Варна
              е да кажем 30 000 лефа , то би требело
              с тия пари да се купи хапартамент
              стандартен за пазара около 75 квадрата.
              Тоз е по-големичък и затова получава
              определена премия за квадратурата.
              Та 50 000 лефа е макс цената която
              отговаря на средния доход за предните
              три години. Така се получава по принцип!!!
              Въпроса е следващите три години
              какъв ще е дохода средния???????????
              Когато доходи и цени на НИ се разминават
              се говори за БАЛОН и, ако цените
              са високи умните хора не купуват.
              Е освен за некоя бърза врътка

Коментар

... Според теб каква е реалната цена на този имот, да зарадваме варненци ....
                Тоя имот е непродаваем . Сигурен съм ,че през него са минали поне 4 -- 5 хюмнета --наематели осирайки го до тавана и понеже на собственника му е писнало , решава да го продаде на " изгодната " цена от 700 геврека ....Обаче ядец !

За реални цени на нещо си , можем да говорим само когато имаме достатъчно предлагане ( в борсовата търговия се нарича дълбочина на офертите ) и аналогична съпоставимост . При имотките тия две неща липсват . До 1 година ще почнат фалитите на ипотекарите ( банките не могат да провизират до безкрайност ) и в комбинация с верижните фалити на "реалния сектор " ще има достатъчно предлагане . Друг е въпросът , колко ще са добри тия оферти .

За Варна единственните атрактивни -- за мене-- райони са " Чайка " ;"Левски " (но в района около пазара ) ; тук -таме около ВИНС-а , но без Червения площад ; някои местенца на Цветния квартал и май това е ....Всичко друго си е трап , дето и за под наем трудно става в архи-краен случай
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                  Добрю ютрю
                  Ако се гледа на съотношението
                  цена/доходи реалната му цена не е
                  много повече от 25 000 евра !!!!!
                  Но все пак реалната цена е тази
                  която някои купувач даде.
                  Да го продадат и да си признаят !!!!
                  Ще го продадът ли?????
                  Едва ли.....
                  Не мога да повярвм Ред-е!

Тази цена как я получи? Тя граничи с легендарното/магическо 222,222222

Коментар

• Първоначално изпратено от ангел петков Разгледай мнение
                    Смятам,смятам и повече от 80 кв/м без терасите не мога да ги докарам.Така,че пак си е над 1000 евро на кв/м!!!
                    Am i az ги изкарвам към 85, с терасите към 95.

Ама много добре знаеш, че не това е въпросът.

Може би цените като ги оферираха на 2000 евро бяха чиста площ? Така, че както са изчислявали площта при 2000 евро, така е и при 700. Това просто показва с колко е паднала цената, а не какви тарикати са брокерите. Това последното всички го знаем, и имаме преки впечатления от пишещите тука брокери. Но те доста понамаляха напоследък.

А и има още път надолу, до 223 евро...,магическото 222,222222

Коментар

Мога да зарадвам Варненци с новината, че в района на спортната зала имотите вече вървят на офертни цени от 700 евра

http://address.bg/bg/offers/show/136131
                      Смятам,смятам и повече от 80 кв/м без терасите не мога да ги докарам.Така,че пак си е над 1000 евро на кв/м!!!

Коментар

Добрю ютрю
                        Ще го продадът ли?????
                        Едва ли.....
                        Dobro utro i na teb!

Съгласен съм с анализа ти.

За 112 кв м , "топлокейшън" цена 25ооо евро излиза на 223 евро квадрата.
                        При положение, че допреди 2,5 години цените бяха 2000 евро има доста път до 223 евро. Просто сега сме някъде на 2/3 от пътя на 700 евра. Ноооо, влакът си върви, не е спрял

Коментар

Според теб колко трябва да е цената сега на това чудо?
                          Тъй де, да направим алтернатива на брокерската цена
                          Според мен 499,99 еврака днес и 299,99 еврака след година
                          Добрю ютрю
                          Ще го продадът ли?????
                          Едва ли.....

Коментар

Тя даже и да не е мухлясъла кооперацията,
                            цената е доста и необосновано дебела !!!
                            Според теб колко трябва да е цената сега на това чудо?
                            Тъй де, да направим алтернатива на брокерската цена
                            Според мен 499,99 еврака днес и 299,99 еврака след година

Коментар

Ами и аз мога да ги зарадвам , като им кажа че това е една мухлива и влажна дупка , в която слънце никога не влиза Кооперацията е вероятно стара --съдейки по описаниято и некои други неща

Цената е доста и необосновано дебела Или брокера отдавна я кара на мазни баници и вода от гьола
                              Е ама на вас не може да се угоди.

Ако е старо, кусурът му бил, че е старо, ако е ново, било боклук

Работата е там, че същия вид имот с такива характеристики преди 2,5 години се оферираше на 2000 еврака.

Иначе си много, ама много прав, че цената е доста и необосновано дебела. Тън-мън и две мнения няма тука

П.П. То аз като чета описанието е по-близо до Чаталджа отколкото до залата, ама нали си знаем нашите брокита...
                              П.П.2 Според теб каква е реалната цена на този имот, да зарадваме варненци и Бубарко...

Коментар

Ами и аз мога да ги зарадвам , като им кажа че това е една мухлива и влажна дупка , в която слънце никога не влиза Кооперацията е вероятно стара --съдейки по описаниято и некои други неща

Цената е доста и необосновано дебела Или брокера отдавна я кара на мазни баници и вода от гьола
                                Тя даже и да не е мухлясъла кооперацията,
                                цената е доста и необосновано дебела !!!

Коментар

Working...
                                X