IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    -10*1,34/23$,56(@-С)
    .................
    Още един сульо. Тоест същия.
    Чуди се що е то инвестиция и има ли почва у нас

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      ..................
      Сульо, за пояснение на неграмотни инженери неучили никога икономически дисциплини ще поясня, че инвестиция е всичко това което ти носи доход. За мен 5 от 7 имота на разположение ми носят доход и в този смисъл са инвестиция. Това кой безимотен клошар като тебе какво може да си позволи е само моето забавление по форумите. Друго е да ви гледам сеира. Как се изнервяте от нищета и други удоволствия
      Гледам и Мажо дойде - значи да дефинираме "инвеститор" тогава, в унисон с определението ти и с реалността около нас:
      Някоой който си купува неликвиден "актив" с постоянно спадаща стойност с надеждата цената все някога да се повиши - като междувременно разчита на доход от него в размер 1/2 от инфлацията.

Яко а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        +1
        -10*1,34/23$,56(@-С)

Коментар

..................
          Сульо, за пояснение на неграмотни инженери неучили никога икономически дисциплини ще поясня, че инвестиция е всичко това което ти носи доход. За мен 5 от 7 имота на разположение ми носят доход и в този смисъл са инвестиция. Това кой безимотен клошар като тебе какво може да си позволи е само моето забавление по форумите. Друго е да ви гледам сеира. Как се изнервяте от нищета и други удоволствия
          +1
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ако минус 30-40% надолЕ за тИбя е защита, едва ли ще се озориш с още минус 30% "защита", предвид "високоликвидните активи", които си онаследил ..

П.П. Не спирай да се "защитаваш" все така ...
            ..................

Коментар

................
              Та аз защитавам точно имота като инвестиция. Кога не съм считал имота като инвестиция бе прериен койот!
              Ако минус 30-40% надолЕ за тИбя е защита, едва ли ще се озориш с още минус 30% "защита", предвид "високоликвидните активи", които си онаследил ..

П.П. Не спирай да се "защитаваш" все така ...

Коментар

• Първоначално изпратено от steppenwolf Разгледай мнение
                Хайде сега умнико отвори един учебник по икономика и виж как се смята брутен вътрешен продукт на страната и къде се отчитат имотите.
                Съвсем изперкахте със сахиба31. Коректно е всички стоки, които имат малка амортизация и могат да се рентват да се броят за инвестиция. За нетрайни активи това не важи.
                ................
                Я кажи ти облаче ле бяло, що ме слагаш в една кошница със другия, дето не мога да му изговоря ника. Та аз защитавам точно имота като инвестиция. Кога не съм считал имота като инвестиция бе прериен койот!

Коментар

Адаптивен е Въсото от Варна, ама е с мръсно подсъзнание и е неблагодарник за капак на всичко, което направихме за него. Помня как му викахме вкупом всички да продава на 800 еврака в широкия център на Варна за да не се набута, но той като продаде на 500 доказа приказката за Тома неверни. И въпреки това пак трябва да ни целува ръка, щото с тези пари сега може да си купи 1,5 на това, което е продал. Ама от него не очаквай и една бира...
                  Вярно е, че излезе неблагодарник, но аз не пиша в този форум за благодарности.

Мейл-а ми редовно прелива и като видя 'орица, които искат помощ им помагам.

Има и един друг вид тъпигьози, дет' кат' им помогнеш, после те "забравят" щот' са нЕкви мишки, дет' не могат да кажат 1 мерси или мини да се видим да пием по 1 да кажем.

Всякакви хуморестници има в БГ-фауната, има и безценни 'орица, които се отзовават винаги и те зачитат по всяко време - винаги и навсякъде.

Заради последните от тях пиша по форумите, защото БГ-станеца не е лош, както го изкарват и комплексират умишлено.

Русото никога няма да престане да вярва в естествената доброта на БГ-станеца, където и да е, какъвто и да е ....

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от steppenwolf Разгледай мнение
                    Хайде сега умнико отвори един учебник по икономика и виж как се смята брутен вътрешен продукт на страната и къде се отчитат имотите.
                    Съвсем изперкахте със сахиба31. Коректно е всички стоки, които имат малка амортизация и могат да се рентват да се броят за инвестиция. За нетрайни активи това не важи.
                    Не вземам страна в спора, но в това болднатото е заровено кучето. Ако е за лично ползване как може да го рентваш?

Коментар

• Че какво им има на тези с влоговете ? Ти на изтърбушляка Пурко, с 120% кредит ли чакаш да се вдигнат имотите. Целувай ръка, че ги има тия с кеша да го харчат.

Коментар

................
                        Пфрааф, аз на такива гащици като вас, не бих продал и едно пакетче семки. Вие за някакви купувачи ли се имате? По добре да минат 10 кризи и пак на такива мизерни сривлогари няма да продам!
                        На кой ще продаваш на наперени ипотекари ли? Ако няма влогари от дека шъ дойдат парите за ипотекарите? Или всички изкарват по 2К Е и за 5-6 години ще спестят за твоя имот, но докато спестяват те пак ще са влогари
                        Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

................
                          Пфрааф, аз на такива гащици като вас, не бих продал и едно пакетче семки. Вие за някакви купувачи ли се имате? По добре да минат 10 кризи и пак на такива мизерни сривлогари няма да продам!
                          Много ти се иска някой да пожелае да ти купи панелята, ама понеже няма желаещи, ти се самоуспокояваш с това, че няма да продадеш...

Смях, смях голям....

Коментар

• Първоначално изпратено от bbzz24 Разгледай мнение
                            ---

и сега да ти обясня защо имот за лично потребление не е инвстиция.
                            инвестицията има следните характеристики:
                            - направен е с цел да носи приходи и/или очакване да се оскъпи;
                            - не е за лична консумация.

Коментар

Адаптивен е Въсото от Варна, ама е с мръсно подсъзнание и е неблагодарник за капак на всичко, което направихме за него. Помня как му викахме вкупом всички да продава на 800 еврака в широкия център на Варна за да не се набута, но той като продаде на 500 доказа приказката за Тома неверни. И въпреки това пак трябва да ни целува ръка, щото с тези пари сега може да си купи 1,5 на това, което е продал. Ама от него не очаквай и една бира...
                              ................

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Даже моя приятел ВяскУ взе, че ме послуша и шътна, щот' беше същия хуморесник кат' тоя, ама той поне е адаптивен за разлика от тоя хуморесник, дет' щял още да купува

К'во ще купи, кат' никога не е продавал - т'ва е друга тема - хихи

Чиърс на бебетата!

Коментар

Working...
                                X