IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Хихи,

отдавна не се бях смял така.

Да обобщим: Вувузелката, Бубиту и Вяску думат на депозитите "инвестиция".

Някой друг?
    .................
    Русоляво солено старче, ти си толкова гладък, че не сещаш, че аз подигравам вече депозитарите от 1г. които се мислят за инвеститори. Наричам ги ВЛОГАРИ ако не вдеваш. Ама ти какво ли вдеваш?
    Трябва да почнеш да ме четеш по-внимателно, за да почнеш да намирисваш на инвеститор. Сега намирисваш на клошар

Коментар

Хихи,

Някой друг?
      Ами чиърз тогази! Хубу е кат ти е весело. Кажи пак що е то инвестиция ама не с линк към учебник. Само ако си купиш завод ли? Ами ако си купиш акция на банка, туй спестяване ли е или инвестиция?

Коментар

• Хихи,

Някой друг?

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
          Губи ти се веселия момент когато народа бива обиран през 20-тина годинки
          Нали за туй все повтарям, че имота у нас не е инвестиция ами вид защита на спестяванията.

Коментар

Тебе ти обират акаунта веднъж месечно, загрижил се за народа, дето е едва през 20 години. Не е лесна твойта, да живееш от заплата до заплата , за да си вземеш дозата хазарт на...

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
              Знам, че много се кефиш кат се включа и ще ти напря кефа. Ама така се умота кат пиле в кълчища, че вече се загуби мисълта ти.
              Спестяване е "бели пари за черни дни". Народа си е кътал пендари в гърнета, буркани и където може просто да ги запази. Понякога и в имоти!
              Банковия депозит си е чиста инвестиция, където банката е посредник между инвеститора и реалния бизнес и печели от маржа. Нои поема някои рискове вместои нвеститора.

Коментар

Буби, и ти ли кат' оня неграмотник ( Смехур31 ) не вдяваш разликата между инвестиция и спестяване бе, братле? Викаш депозитите са "инвестиция", ърмм ..?
                Знам, че много се кефиш кат се включа и ще ти напря кефа. Ама така се умота кат пиле в кълчища, че вече се загуби мисълта ти.
                Спестяване е "бели пари за черни дни". Народа си е кътал пендари в гърнета, буркани и където може просто да ги запази. Понякога и в имоти!
                Банковия депозит си е чиста инвестиция, където банката е посредник между инвеститора и реалния бизнес и печели от маржа. Нои поема някои рискове вместои нвеститора.

Коментар

Онуфрев ме разсейва и забравих да се посмея на поредното творчество стил "дзвИздитИ" ми го говорят на БубитУ.

Буби, и ти ли кат' оня неграмотник ( Смехур31 ) не вдяваш разликата между инвестиция и спестяване бе, братле? Викаш депозитите са "инвестиция", ърмм ..?

Лелей .... - хихи
                  Смарангясан, кво пак не ти стана ясно от това което съм казал. Доколкото инвестицията е нещо, в което влагаш пари, за да получиш печалба, то депозитите също могат да се разглеждат като вид инвестиция, дотук се препокриват, т.е. те са един вид частен случай. Разбра русата ти глава, или още и е мъглЪ ?
                  Колкото до парите, отговори си на един фундаментален въпрос, а именно "Що е това пари?", за да разбереш какви глупости си накляцал

Коментар

О неее, аз мисля че по дефолт всички смешници сте били в кеш и сте купили на 270...
                    Бегай ве нултак

Коментар

Онуфрев ме разсейва и забравих да се посмея на поредното творчество стил "дзвИздитИ" ми го говорят на БубитУ.

Лелей .... - хихи
                      Не са само двама... и Бърти слага на влог да "защитава" - ако знае кого е защитил лошо ще му стане

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                        Мириндичка, толкова глупости си напляскал, че не мога да ти насмогна. Спестяването си е вид консервативна нискорискова инвестиция със определени занижени инвестиционни цели - т.е. предимно изразяващи се в защита на стойността на инвестицията (от инфлация) и повишена ликвидност (в случай на нужда - затова при криза спестяванията растат, вероятността да възникне нужда е по-голяма) , а не печалба

Когато определяш някой като прост, себе се за какъв се имаш? Да отгатна - мислиш се за много умен ?!

Лелей .... - хихи
                        Last edited by marandi; 01.02.2011, 17:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                          Това ти изказване ще го приема за признание,че съм прав
                          Аз не мога да вдяна заяждането ти, освен че нямаш хал-хабер за ролята и функциите на електронните пари, които не променят по никакъв начин фундамента при процеси като инфлация.

Нормално е с напредването на технологиите да се появят исторически и по-модерни "аналози" на т.нар. дългови разписки "полици/менителници", въведени от италианските градове-държави през 12 век.

Чувстваш ли се "победител" на дребно?

Коментар

Онуфрев,

нещо на дребничко се заяждаш ми се чини? Можеш ли да си отговориш на въпроса електронните пари дали влизат в паричната база?

Т.е. може ли условно да ги приемем и кат' вид и/или еквивалент на книжни пари?
                            Това ти изказване ще го приема за признание,че съм прав
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                              Софикс не е бил никога 2000. И що мислиш, че на Софикс 2000 съм бил в акции? Или по дефолт мислиш, че всички са купили тогава и са продали на дъното... А движението преди това от 80 до1984 ? А? Айде малко по-сериозно. Това, че интересите ти са навън, не означава, че трябва да одрищиш БФБто. Известен период и аз бях предимно в чужди акции...
                              О неее, аз мисля че по дефолт всички смешници сте били в кеш и сте купили на 270...

Коментар

Онуфрев,

днес съм на кеф и ще кажа още едно "светотатство", свързано с инфлацията.

Историческия преглед на това явление ясно и категорично доказва, че траен и висок икономически РЪСТ, са имали държавите със ...... ниски нива на инфлация.

Затова тезата на имотните ЪП-ърчетата издиша тотално вадейки призрака на инфлацията. Т.е. да очакваш високи нива на инфлация, води до икономически катаклизми, обедняване и нисък просперитет във времето.

Ся остава и да ми кажеш как се комуникира с лаици и обещавам да не се "оплитам", ами да се "разплитам"?

Шах ... и мат! - хихи
                                Ееееееее,тук наистина ме матира!Не мога да ти дам рецепта,щото и аз отдавна я търся
                                Със "светотавството" ти съм напълно съгласен!Но за електронните пари и липсата на инфлация при тях - не!
                                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Working...
                                X