IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледайте броя сделки!!!!
    Това е най-важния индикатор.
    Ако има много сделки може и нагоре,
    ако няма сделки посоката е само една !!!!
    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Вече се повишават леко цените , падането приключи както личи по всичко.Банките затова заявяват че няма да продават на ниски цени , ще има по високи.Не виждам защо трябва да се правим на слепи , то е очевидно че дъното вече беше..Имотите паднаха най малко с над 30% само.
      По-скоро някои продавачи се опитват да завишават офертните цени по почина:"Нова година-нов късмет".Но аз не съм оптимист относно късмета им в тази посока
      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Вече се повишават леко цените , падането приключи както личи по всичко.Банките затова заявяват че няма да продават на ниски цени , ще има по високи.Не виждам защо трябва да се правим на слепи , то е очевидно че дъното вече беше..Имотите паднаха най малко с над 30% само.
        Изразяването ти кърти... Но като цяло съм съгласен с поста...
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Понижение според мен няма да има...Било каквото било. Оттук насетне следва да се пълнят гушите отново. А и неспирните строежи продължават да са си неспирни.
          Last edited by Diankata; 07.02.2011, 15:22.

Коментар

Имотите паднаха най малко с над 30% само.

Коментар

• bgg_red

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                Сложих не защото е смешно какво е станало със скачача, а защото не това ми беше идеята. Идеята ми беше траекторията на един нормален скок.
                Предположих, че не се смееш на станалото, но исках да поясня за останалите защо съм го пуснал.

Когато застават горе, всички очакват да имат нормална траектория на скока.... Даже някои не разбират, че пред тях има шанца и дори не са си сложили ски.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Не може да се прави сравнение.
                  Състезателя падна по надолето
                  и се засурна до дъното.
                  Тука де е дъното????

Коментар

то не е много за смях. Падането е сериозно. Пояснявам, че състезателят впоследствие е оцелял и без особени травми. Иначе нямаше да го пусна.
                    Сложих не защото е смешно какво е станало със скачача, а защото не това ми беше идеята. Идеята ми беше траекторията на един нормален скок.

Коментар

то не е много за смях. Падането е сериозно. Пояснявам, че състезателят впоследствие е оцелял и без особени травми. Иначе нямаше да го пусна.

Коментар

Коментар

Няма за какво да се извиняваш, Индианеца. Ти си член на този форум и си винаги добре дошъл да питаш или да даваш мнение.
                          За въпросът който питаш ще ти кажа моето мнение образно:

Движението на цените на НИ ги приеми като траекторията на ски качач от началото до края на скока му. Цените на НИ в момента са точно тази позиция, в която скачача е приклекнал и всеки момент ще се изправи за да се отлепи от шанцата, да набере малко височина и оттам към неизбежния финал: приземяването и приемането на аплодисменти от публиката.
                          Нещо такова ли?
                          http://www.break.com/index/ski_jump_bad_landing.html

Коментар

Няма за какво да се извиняваш, Индианеца. Ти си член на този форум и си винаги добре дошъл да питаш или да даваш мнение.

Движението на цените на НИ ги приеми като траекторията на ски качач от началото до края на скока му. Цените на НИ в момента са точно тази позиция, в която скачача е приклекнал и всеки момент ще се изправи за да се отлепи от шанцата, да набере малко височина и оттам към неизбежния финал: приземяването и приемането на аплодисменти от публиката.
                            Мисля, че положението ще бъде идентично с описаното от luboil като изключим аплодисментите от публиката

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                              Извинявам се ,че се намесвам в дискусията, но някой ще даде ли прогноза за годината ?
                              Аз мисля, че ще сме flat to slow rise < 3-4%, главно заради покупката на по-скъпи жилища (над 100-120 Е)

Коментар

• Различно ще падат различните
                                видове хапартаменти и имоти.
                                Най много ще паднат най-скъпите !!!!
                                Панеляците в София плътно ще
                                доближът тригодишния доход ,
                                а другите ще са на 25-30-тина %
                                зад тях. Това към края на годината!!!
                                Имоти има за всички и от сърце !!!
                                Сделките ще са по-малко от миналата
                                година, т.е тотално замръзване на пазара !!!

Коментар

Working...
                                X