IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Вземи се поинтересувай какво става с цените и търсенето напоследък.Знаеш ли колко е добро предлагането , а и много жилища поради закризването са без изгледи да се достроят и вече са в законов бардак.Ако имаш нужда да купиш жилище в момента , никак няма да ти е лесно.Мазните банкери също си развързаха кредитирането понеже се вижда , че така нищо добро не ги чака. Цените вече се покачват и хората си имат пари предостатъчно.
    неш да ни образоваш нас невежите?

Ихааа, народе, бягай да купуваш имоти, че според супертрейдъра скоро ще свършат!!!!

П.П. Тредка, де се изгуби напоследък? Да не би да си обзавежда картоненото недовършено бунгало в гетата на Лос Анджелис? Да знаеш, тука във форума има страшни специалисти, които могат да ти обяснят как и защо ЛА е най-голямата дупка на света

Коментар

Вземи се поинтересувай какво става с цените и търсенето напоследък.Знаеш ли колко е добро предлагането , а и много жилища поради закризването са без изгледи да се достроят и вече са в законов бардак.Ако имаш нужда да купиш жилище в момента , никак няма да ти е лесно.Мазните банкери също си развързаха кредитирането понеже се вижда , че така нищо добро не ги чака. Цените вече се покачват и хората си имат пари предостатъчно.
      Бе ти мен за малоумен ли ме имаш?Коптор никога няма да си купя.Аз имам изисквания не съм прасе да живея в кочина.То не стига че София се превърна в кочина ами и домът ми ли да е кочина?Развързали банкерите кредитирането!!!!!!????И кого ще кредитират безработните или фалиралите продавачи на сергии?Ти май бъркаш рекламите и желанията с действителността

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        Аре и аз едно набързо такова ще постна...
        http://www.imoti.net/dvustaen-aparta...no1681068.html
        Aре и аз набързо нещо подобно в близък район на твоя:

http://www.topimot.com/index.php?go=showad&id=273637

Този е 59К, твоя е над 190К.
        Аи кажи ми, че не си балък!!!!!!

Коментар

• Бате Пешо

D.Y.F-091066

Коментар

Вече се повишават леко цените , падането приключи както личи по всичко.Банките затова заявяват че няма да продават на ниски цени , ще има по високи.Не виждам защо трябва да се правим на слепи , то е очевидно че дъното вече беше..Имотите паднаха най малко с над 30% само.
            Пак си пил някакви смеси с неизвестен произход.Пак ще ти повторя дано този път разбереш.Света се управлява от закони а не от приказки и желания на когото и да било.Лошото е че дори и да не сме чували за тях те си работят безотказно.Още по лошото е че не ги е еня за нас и не се променят щото примерно не ги харесваме.Банките какво казали не ме интересува.Хората нямат пари да купуват на тези цени откъде ще намерят пари за по високи.Освен това кредитополучателите вече разбраха с кого си имат работа разбраха че точно когато им е най тежко точно тогава мазните банкери им го слагат най жестоко.Но кой съм аз да преча на мечтите на банкерите.Ако искат и по 10000евро квадрата да ги продават няма купувачи.Няма вече глупави хора които да купуват 20 квадрата строени с неизвестно какви материали и от какви работници за 100000 евро в Ливадите.Това приключи завинаги.ЗАВИНАГИ.Много тарикати ще си платят.
            Last edited by Бате Пешо; 07.02.2011, 17:28.

Коментар

Какво просторно, функционално,
              луксозно и локейшън жилище !!!!
              Малко му искат.
              Требе да е над 5000 Евраци квадрата !!!
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Разсадника недей да го намесваш, защото там е циганското гето при двореца на децата... Там цената реално е 0лв. на кв.м. Колкото за втория имот - няма асансьор, не е ясно дали е за ремонт и освен това съм убеде, че над 50% е със скосени части. На кратко казано това което "набързо" даваш е неуместно.

Хи хи хи,

Мажо, много отчаяно звучиш!
                Що тъй?
                А иначе кажи ни на нас, цените пазара ли ги определя или ти?
                Ако си ти, я кажи тогава в кои квартали цените са 0! И ако може една екстра, не е задължителна, но все пак ако може: Колко струват твойте имоти? Що ми се чини, че твойте трЕбе са най-скъпите и луксозни в Софето? Гонят цените на МанМатънските

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
                  Особено се разтревожих от перспективата луксозните и елитните имоти да се изчерпят, особено като се има предвид, че никой не може да даде дефиниция що е то "луксозен" или "елитен" имот в София.
                  и особено, когато нямат потенциални клиенти!

Коментар

Вече се повишават леко цените , падането приключи както личи по всичко.Банките затова заявяват че няма да продават на ниски цени , ще има по високи.Не виждам защо трябва да се правим на слепи , то е очевидно че дъното вече беше..Имотите паднаха най малко с над 30% само.
                    "Банките заявявят" Ххехехе! Много ми е интересно второто полугодие , когато ФЕД и ЕЦБ спрат да наливат пари и започнат леко да повишават лихвите кво ще правят тогава нашите банки? Не само ще смъкват цени ами и паника ще има,защото ще се чудят как да се отърват от тези имоти.! Това е последния техен напън да намерят някоя овца.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Ммм дааа,

за считащите, че Имотния пазар в София се събужда нека да направим един бърз поглед на най-горните оферти, без подбиране:

София, Разсадника, Тристаен апартамент, тухла, 117 кв, 650 евро/кв.м.

http://www.topimot.com/index.php?go=showad&id=290011

Двустаен апартамент, София, Медицинска Академия, тухла, 72 кв, 776 евро/кв

http://www.topimot.com/index.php?go=showad&id=286120

Мммм даааа, може би това искат да кажат, че цените ще си продължат да падат....
                      Разсадника недей да го намесваш, защото там е циганското гето при двореца на децата... Там цената реално е 0лв. на кв.м. Колкото за втория имот - няма асансьор, не е ясно дали е за ремонт и освен това съм убеде, че над 50% е със скосени части. На кратко казано това което "набързо" даваш е неуместно.

Last edited by Мажоритаря; 07.02.2011, 16:37.
                      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                        Не, това е за прилично изглеждаш имот. Луксозен имот е от типа на моето собствено жилище
                        Разкажи ни.

Коментар

• Ммм дааа,

за считащите, че Имотния пазар в София се събужда нека да направим един бърз поглед на най-горните оферти, без подбиране:

София, Разсадника, Тристаен апартамент, тухла, 117 кв, 650 евро/кв.м.

http://www.topimot.com/index.php?go=showad&id=290011

Двустаен апартамент, София, Медицинска Академия, тухла, 72 кв, 776 евро/кв

http://www.topimot.com/index.php?go=showad&id=286120

Мммм даааа, може би това искат да кажат, че цените ще си продължат да падат....

Коментар

Имотният пазар в София се събужда

Ето едно особено тревожно изречение:

"Има тенденция луксозните имоти в София скоро да се изчерпят, тъй като предлагането на такива имоти е по-малко от търсенето, а през последните години новопостроените елитни имоти са в много ограничено количество."

Естествено, малоимотните сривлювци-апокалиптоси луксозните имоти не ги касаят по никакъв начин...
                            Офффффф, хайде малко по-сериозно!
                            "Анализът" е на брокери с гръмкото име "Бългериън пропъртис".
                            Според "анализа" в София са се купували само едностайни и двустайни апартаменти и луксозни имоти. Не става ясно какво е "луксозен имот" - имот с повече от две стаи или имот с висока цена.
                            Особено се разтревожих от перспективата луксозните и елитните имоти да се изчерпят, особено като се има предвид, че никой не може да даде дефиниция що е то "луксозен" или "елитен" имот в София.
                            Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

Не, това е за прилично изглеждаш имот. Луксозен имот е от типа на моето собствено жилище
                              Викаш - кашона ти има и дръжки ...
                              Че като изпискаш като лигльо31 в тема че му строели под тераската - да го преместиш по-лесно от неговия

Коментар

• Нали се сещате, че тука сме на принципа 'ако мине номера' ... Завишавай, пък ако някой върже, все ще се намери риба да налапа въдицата...

Коментар

Working...
                                X