If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
ОК. Приятен обед. Радвам се че си прочел моите писаници, ама не се радвам че ги използваш със злоба, ама явно си малко човече....
ПС. Имаше слух че рапаните вече няма да се ловят че били изчезващ вид и незнам си какво....
Не, просто се сетих, щото тогава се опитах да ти вдъхна кураж. А рапаните не са изчезващ вид, напротив, те са пришълци в Черно море, хранят се с черни миди, които се явяват естествен филтър на морската вода и по този начин рушат екосистемата. Все пак бъди оптимист. Спада при НИ е неоспорим, само, че вече е към своя край
Той отдавна разбра, че за 1000 евро нищо свястно няма да излезе в Софето и си купи другаде. Само лаладжий като тебе останаха да чакат големия сриффф!
99% от хилядите ти постове са чист спам, останалия е цитиране на други форумни "герои"
Е, ти покрай тези имоти си загубил и достойнство и самоуважение.
Казвам ти го и повече няма да се занимавам с малоумници като теб:
Всички признаха, от брокери до всякви дребни брадърски мижитурки като тебе, че за последните 2,5 години цените са паднали с около 40%.
Ти какво? Да не си мислиш, че цените са още от 2008г? Ами за малоумник като теб, какво да се очаква
Абе не знам. Сигурно при мен е проблема, ама от моята гледна точка нещата хич не са розови. Сигурно защото съм в сектора с недвижимите имоти (най засегнатият от кризата в БГ), но при мен няма ден без да ме сюрпризират с някоя "скръбна" вест. Я някоя банка ни спряла усвояването. Я някой изпълнител си събрал скелетата, я някой фалирал, я съкратили някой и търси работа, я ни урязали заплатите (а какво е бонус вече почнах да забравям). Днес ни взеха и личните служебните коли, вече ще има общи 3-4 и като ти трябва я искаш и ползваш и то само в работно време тс. без да си ходиш и идваш на работа. Влизам във селския ми квартален магазин и плащам 50 лева за 5 продукта от първа неоходимост, което на фона на настоящите ми доходи е 80% от дневната ми надница на фона на предходният месец. Аз дето съм най големият отимист (от реалистите) вече не нзанм какво да мисля. Честно всяка новина вече ми звучи в черни краски. Имам чувството че равивам някаква мания за преследване, тс за черногледство по посока бъдеще на икономиката..... Но се радвам че още има хора дето успяват да се закрепят и да си запазят доходите и оптимизма....
Сори приятел, няма какво да добавя към твоите думи... Отивам да ям рапани. Ако имаш път към Варна, мога да те черпя едни (знам къде са най-хубави)
Имаше един тарикат, Веско се казваше от Варна, който твърдеше преди 2 години, че ако някой му намерил по 1000 евро кв в Лозенец, не 1 ами 5 апартамента щял да купи. .... Демек само на приказки, действия - никакви...
Той отдавна разбра, че за 1000 евро нищо свястно няма да излезе в Софето и си купи другаде. Само лаладжий като тебе останаха да чакат големия сриффф!
99% от хилядите ти постове са чист спам, останалия е цитиране на други форумни "герои"
Ха-ха, смешник, и как така ще се самоуволня? Естествено, че форума е за забавление...Можеш ли да предложиш нещо или само ще си плямпаш... ...като останалите прошляци... Между другото, даде ми добра идея: чудех се какво да обядвам, може да е рапани с биричка... Аиде, че ми чукна ордер, зает съм да правя кинти на другата линия...
Кви кинти правиш бе селянин прост.... Ходи да издоиш кравата.. Какви ордери какви пет лева... Щял рапани да яде...
Не се впрягай лубойле.
Иначе добре си усетил, че не вкарвам емоция когато правя някаква инвестиция. Освен това мисля, че е много важно да се подчертае, че не съм спекулант. Когато купувам нещо го правя за да го задържа и да извличам ползи от него. Когато не мога да намеря такова нещо, държа парите с които разполагам на депозит.
Иначе остави ги брокерите... На тях толкова много съм се смял още от 2000 година, когато започнах да се занимавам за кратък период от време със строителство. Освен това отдавна не им обръщам внимание.
Колкото за имотите около НДК предните постове са за хората, които са убедени, че спада е повсеместен. Знаеш, че аз защитавам тезата за сегментацията на пазара и че не съм ъпър.
Освен това нямам намерение близките години да купувам НИ изобщо. Просто, като притежател на НИ темата ми е интересна и предоставям своята гледна точка.
Е хубаво де, двама различни хора ли пишат с твоя ник?
Това което си написал е вярно. Не знам само какво продиктува да се заяждаш преди малко.
Иначе за повсеместния спад - така е, тези продавачи, които още не са излезли на пазара да продават не са наясно за какво иде реч.
А за каретата до НДК-то, които си сложил - ами кажи колко имота се продават там в момента и на каква цена. Провери същите имоти на каква цена са се продавали преди 3 години и си направи заключенията. Това е проучване е не да пускаш "Бомби" като: айде намерими за 1000 кинта и аз веднага ще купя.
Имаше един тарикат, Веско се казваше от Варна, който твърдеше преди 2 години, че ако някой му намерил по 1000 евро кв в Лозенец, не 1 ами 5 апартамента щял да купи. Е, ако искаш далавера, хващай Веско и си вземи честно заработените комисионни. Ама както познаваме Веско, той си е фурнаджийска лопата. Демек само на приказки, действия - никакви...
Аи поздрави и повече без толкова емоции...
Не си лош...... Аз съм сложил забрана вече една година, в офиса ми да влизат такива дето имали кеш и търсели да инвестират.....И д ати кажа не съжалявам че между 1000 човека баластра ще изпусна един читав... Работя само със инвеститори с референции, които аз офертирам и много си оптимизирах работата - поне не си губя времето с разни спекуланти. Такива като теб просто не осъзнавате каква услуга Ви парвят такива като мен и как Ви спестяват последните парици, дето като Ви усетят в работата че цял ден кибичите в инвестора под фалшиви самоличности и Ви уволнят веднатга, ще Ви трябват да спекулирате с хляб ама.... Търсел спекула и оферти във форума на инвестор БГ - пак повтарям не си лош....
Ха-ха, смешник, и как така ще се самоуволня? Естествено, че форума е за забавление...Можеш ли да предложиш нещо или само ще си плямпаш... ...като останалите прошляци... Между другото, даде ми добра идея: чудех се какво да обядвам, може да е рапани с биричка... Аиде, че ми чукна ордер, зает съм да правя кинти на другата линия...
Около 2к евро на квадрат е нормална цена за жилище, за което говорихме с мажоритаря (а не това, постнато от тебе). Предложението беше ако някой иска да ми го продаде на цена до 1000 евро на квадрат - все пак е спекула, нали го правя да спечеля, а не да се сдобивам с имот на реалната му цена
Айде,пак оправдания!
Не искам да се заяждам на дребно - просто не се опитвайте с цените на единични имоти да прикривате масовия спад.А колко струва реално един имот - за колкото се спазарят купувача и продавача.
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Не се впрягай лубойле.
Иначе добре си усетил, че не вкарвам емоция когато правя някаква инвестиция. Освен това мисля, че е много важно да се подчертае, че не съм спекулант. Когато купувам нещо го правя за да го задържа и да извличам ползи от него. Когато не мога да намеря такова нещо, държа парите с които разполагам на депозит.
Иначе остави ги брокерите... На тях толкова много съм се смял още от 2000 година, когато започнах да се занимавам за кратък период от време със строителство. Освен това отдавна не им обръщам внимание.
Колкото за имотите около НДК предните постове са за хората, които са убедени, че спада е повсеместен. Знаеш, че аз защитавам тезата за сегментацията на пазара и че не съм ъпър.
Освен това нямам намерение близките години да купувам НИ изобщо. Просто, като притежател на НИ темата ми е интересна и предоставям своята гледна точка.
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
В момента и аз не търся, ама ако някой сривлю иска да се освободи от собственоста си при посочените от теб параметри, съм готов да му помогна. Не живея в София и съм готов да го направя за чиста спекула. Чакам оферти
А любойла ако го слушаш, ще речеш, че някоя мома го е зарязла навремето, заради някой с апартамент, та затова толкова им е набрал на имотките...
Не си лош...... Аз съм сложил забрана вече една година, в офиса ми да влизат такива дето имали кеш и търсели да инвестират.....И д ати кажа не съжалявам че между 1000 човека баластра ще изпусна един читав... Работя само със инвеститори с референции, които аз офертирам и много си оптимизирах работата - поне не си губя времето с разни спекуланти. Такива като теб просто не осъзнавате каква услуга Ви парвят такива като мен и как Ви спестяват последните парици, дето като Ви усетят в работата че цял ден кибичите в инвестора под фалшиви самоличности и Ви уволнят веднатга, ще Ви трябват да спекулирате с хляб ама.... Търсел спекула и оферти във форума на инвестор БГ - пак повтарям не си лош....
Коментар