IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от steppenwolf Разгледай мнение
    Да бе голяма смехория . Имаше даже едни инвеститори дето щяха да рекламират на финландците ски-курортите. Голям смях. След време ще почнат на ескимосите лед да продават.
    е, то нали сме теееееерикати, как иначе. Специално за Сл. бряг съм виждал вила на километър от плажа,навътре в комплекса, на която има банер, забележете: "гледка към морето".... ако под 'морето' имато предвид пет-шестнайсет хотела, ок... Ама защо им е да го пишат на самата къща, като то е повече от явно, че море там дори не може да помирише човек... муаХАхХАхаХа
    Жалко, а толкова хубави места имаше по бг черноморие.... сега яко бетон и мазни туряги....

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
      Ти остави Софето,тук става въпрос за такива неземни и божествени кътчета като Слънчев бряг,предлагащи целогодишно слънце,чисти,просторни и ненатъпкани плажове, дискретно ниско строителство от супер луксозни и уютни къщички, до които водят широки,гладки и поддържани пътища,с райска растителност покрай тях.
      Да не говорим за зимните курорти,предлагащи хиляди километри ски писти,модерни съоръжения и сняг почти целогодишно.
      Да бе голяма смехория . Имаше даже едни инвеститори дето щяха да рекламират на финландците ски-курортите. Голям смях. След време ще почнат на ескимосите лед да продават.

Коментар

Как можа да изречеш такива еретични мисли. Според някои форумци Софето е пъпа на света. Постоянно го сравняват със световните столици.
        Ти остави Софето,тук става въпрос за такива неземни и божествени кътчета като Слънчев бряг,предлагащи целогодишно слънце,чисти,просторни и ненатъпкани плажове, дискретно ниско строителство от супер луксозни и уютни къщички, до които водят широки,гладки и поддържани пътища,с райска растителност покрай тях.
        Да не говорим за зимните курорти,предлагащи хиляди километри ски писти,модерни съоръжения и сняг почти целогодишно.
        Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Ми толкова сме незначителни,че не си струва да се занимават с нас
          Как можа да изречеш такива еретични мисли. Според някои форумци Софето е пъпа на света. Постоянно го сравняват със световните столици.

Коментар

http://www.investor.bg/news/article/112359/122.html
            Интерсно нас къде са ни пропуснали. Същите неща важат и за България с пълна сила, корупция презастрояване, грозни комплекси.
            Ми толкова сме незначителни,че не си струва да се занимават с нас

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/112359/122.html
              Интерсно нас къде са ни пропуснали. Същите неща важат и за България с пълна сила, корупция презастрояване, грозни комплекси.

Коментар

• Ах,че грозно поведение спрямо Веско! Той се опитва да обясни, че не разбира малоумието на някои продавачи, изкукали баби или наследници , а вие му се подигравате.Не Веско е смешник, а тези, които се опитват да ни пробутат вмирисаните на старост и занемара имоти за 1000 и кусур евро. Никой не се запита какво има предвид , а просто по детски го обърнахте на шеги и подигравки. Не е достойно такова поведение и често ме кара да мисля, че във форума пишат 15 годишни хлапаци, които нямат нито една сделка зад гърба си.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  ===========
                  Най после доживях ти и питанката да направите страхотни коментари и да наврете псевдоикономистите на кучето в г..а където им е мястото. КЕФИТЕ!
                  ами аз понеже от скоро... и не съм изчел всичко. Кой е този Асен, че май ще ми помогне за това-онова.Като гледам има умения

Коментар

• Първоначално изпратено от Bouns Разгледай мнение
                    КРАТЪК НАРЪЧНИК ЗА ИЗБЯГВАНЕ НА ГРОЗНИ КАРТИНКИ:
                    1. Слушайте Асен той знае всичко, което не знае, МОЖЕ ДА ПРЕДВИДИ!!!!!
                    2. Асен дава много уместни примери, преразказвайте ги на децата си докато са малки, няма да се наложи да викате ТОРБАЛАН, страшнички са.
                    3. Недейте да четете приказки от 1001 нощи, във форума на инвестора има тема: "Асен197654321, знахарства" там има набор от ВСЯКАКВИ небивалици.
                    4. Когато искате да отидете на пазар, да си купите електроуред или жилище, допитайте се до Асен за съвет, за няколко години ще спестите пари да платите външния дълг на САЩ.
                    6. Асен е в бизнеса с хляб, баници и локуми, винаги се информирайте къде е ситуиран, когато дойде края на света, който е с него никога няма да гладува!
                    Асене ако можеш да допълниш нещо, прости ми незнанието.
                    ===========
                    Най после доживях ти и питанката да направите страхотни коментари и да наврете псевдоикономистите на кучето в г..а където им е мястото. КЕФИТЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                      Е тоя апартамент, какво общо има с тези, които обсъждахме със себулбата...
                      за тия дето сме отрасли от тази страна на центъра баш център е зад двореца и храм паметника Там зад НДК ни е далече далече и не е център точно желано място... кои къде е свиканал

даже този не е зад канала щото кака джоан едно време обясняваше за един около 100 метра зад канала на оборище как не е център а е подуене нищо че е на 10 мин пеша от топа заразлика от лозенец и ндк

ПП аз не бих живял в изброените на картата райони - много лудница и неудобства
                      Last edited by marketleverage; 09.02.2011, 15:18.
                      mWPCloud.com

Коментар

Ми сменяйте анализаторите!
                        То само да не стане,че тамън ги смените и пазара да се обърне
                        Аз ако ти кажа кави пари сме хвърлили на разни международни агенции за проучване на пазара за две три години преди кризата, да бяхме купили два апартамента в Лозенец на ония цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                          Абе моите всички дето ползвахме са от преди кризата и все бяха в другата посока..... Ама и сега не е болка за умиране, защото под една или друга форма успявам да излезна от всичките по големи проекти с минимални загуби (до 20%)...... А освобождавайки средства, макар че на практика топим чуждите капитали инвестирани преди години, си гарантираме доходите на обичайните им нива дори в тези кризисни години. И чакаме...... кво чакаме и ние не знаем ама..... Поне не ни е скучно, лафове, майтапи, филмчета, пътувания - на времето мечтаех за такава работа....
                          Ми сменяйте анализаторите!
                          То само да не стане,че тамън ги смените и пазара да се обърне

Коментар

Защо пък всички - тези,които прогнозираха спад познаха!
                            Абе моите всички дето ползвахме са от преди кризата и все бяха в другата посока..... Ама и сега не е болка за умиране, защото под една или друга форма успявам да излезна от всичките по големи проекти с минимални загуби (до 20%)...... А освобождавайки средства, макар че на практика топим чуждите капитали инвестирани преди години, си гарантираме доходите на обичайните им нива дори в тези кризисни години. И чакаме...... кво чакаме и ние не знаем ама..... Поне не ни е скучно, лафове, майтапи, филмчета, пътувания - на времето мечтаех за такава работа....

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapana Разгледай мнение
                              Бях чел че от много улов били на изчезване. За НИ - времето ще покажа. За сега всички прогнози се разминават с истината.
                              Защо пък всички - тези,които прогнозираха спад познаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                                Не, просто се сетих, щото тогава се опитах да ти вдъхна кураж. А рапаните не са изчезващ вид, напротив, те са пришълци в Черно море, хранят се с черни миди, които се явяват естествен филтър на морската вода и по този начин рушат екосистемата. Все пак бъди оптимист. Спада при НИ е неоспорим, само, че вече е към своя край
                                Бях чел че от много улов били на изчезване. За НИ - времето ще покажа. За сега всички прогнози се разминават с истината.

Коментар

Working...
                                X