Първоначално изпратено от onufri
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеСлед първи май може да си закънсял аз мисля да пазарувам след великденВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТа значи и аз кат дойдем у Софето можем да мочам у подлезо на НДК щот съм селянин.И не се бой нема а ставам софиянец.Немам желание.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеЕдно време и подлеза на СУ беше зле, ама сега е ОК
Коментар
-
Верно е че подлезът на НДК позападна нещо, много заведения затвориха, но четох някакъв материал в капитал, че вървели яки преговори и от лидл ли беше или нещо такова и разни заведения за наем като стане метрото.
Дано!Там ще е зверски човекопоток.
Едно време и подлеза на СУ беше зле, ама сега е ОК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеИмах друг ник преди (от септември 2006), но го преебах по най-глупашки начин. Които са по-отдавна във форума, знаят
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКак лети времето.... Гледам, че си с регистрация от 30 юли 2010г.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеОт 1000 лева средна заплата в Софето рязко си подскочил на 2000 Евро, но нищо - пак ще ти отговоря. На първия въпрос само, щото за да ти отговоря на втория трябва да съм броки, ма аз не съм. Хубаво забеляза Грую, преди 2 години ме наричаха клошар и мизерник, защото обяснявах, че цените са твърде високи, сега ме наричат броки, защото твърдя, че средният доход в София е 1000 лева... Съдба, какво да правиш!
Та, на въпроса - хората с пари не си купуват имоти, защото вече си имат такива. А хората без пари не си купуват имопти, защото вече няма кредити "па-па-па", ипотеки за 100% от стойността на апартамента + бонус потребителски кредит за обзавеждане и никой вече не вярва в мантрата за постоянното поскъпване на имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнениеБраво на форумните брокери. Даже при сегашната ситуация имат сили да се мотивират и да говорят за поскъпване на НИ и раздвижване на пазара.
Според техните приказки, които съм цитирал, в София няма хора, които нямат наследствени имоти и взимат по-малко от 1 000 евро чисто месечно! Или имаме стотици хиляди потенциални купувачи, които само чакат да купуват и купуват и купуват качествени и луксозни недвижими имоти!
Браво на брокерите, това е начина. Някой, който е толкова заблуден и им се върже, заслужава да бъде закован с 30 годишна ипотека за имот купен на 2к евро метъра обща площ и след няколко години съдия изпълнителя да му съсипе живота. Човек един живот живее и ако го пропилее по този начин, никой не му е виновен.
За тези, които имат малко здрав разум, нека да си зададат няколко въпроса:
-Защо като хората в София според брокерите печелят по минимум 2000 евро на месец и имат толкова много пари, никой не купува НИ?
-Защо като пазарът е нагоре, брокерите си споделят през сълзи, че преди 3 години са се чудили коя ще е "Сделката на месеца", а сега се чудят кой ще е "Месеца на сделката"?
Та, на въпроса - хората с пари не си купуват имоти, защото вече си имат такива. А хората без пари не си купуват имопти, защото вече няма кредити "па-па-па", ипотеки за 100% от стойността на апартамента + бонус потребителски кредит за обзавеждане и никой вече не вярва в мантрата за постоянното поскъпване на имотите.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Тъй както гледам американския пазар, май първо трябва да увеличим броя продажби при падащи цени и чак тогава ще говорим за ново покачване, в зависимост на какво дъно спрем.
WASHINGTON (Dow Jones)--Sales of previously occupied homes in the U.S. rose slightly in March but prices remained weak, offering mixed signals for the struggling sector.
Existing-home sales increased 3.7% from a month earlier to a seasonally adjusted annual rate of 5.10 million, the National Association of Realtors said Wednesday.
Economists surveyed by Dow Jones Newswires had expected home sales to rise by 2.5% to an annual rate of 5.0 million.
The median sales price for an existing home was $159,600, down 5.9% from the revised year-ago median price of $169,600.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеИ аз така разбрах, покачването щяло да започне от 1 май, след манифестацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеВие разбрахте ли че щяли да се покачват цените на имотите? Ако не сте, считайте се за предупредени......
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеНДК-то и всичко останало го осраха селтаците,дето тръгнаха да стават софиянци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМожеш да слезеш в подлеза на НДК и да видиш на какво прилича и мирише.Опикахте и осрахте и НДК-то което целия народ плати за да се правите на софийски гъзарчета.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
Коментар