IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Булби , Биг Биър днес ме попита за моите БФБ -компании във вид на прогноза (засега нямам акции) . Изпратил съм му варианта си и чакам да видя какво ще пусне в темата си TOP 10, след сряда . И евентуално да коментирам там .....

Няма начин да нямаш акции в някои от моите " фаворити " , но живот и здраве да видим какво ще се появи в темата му и тогава ще коментирам . Дано ти да си бил сред анкетираните ....Но и да не си , добре е да се включиш в бъдещата дискусия -- евентуално . Добре е да споделиш мнение(я)
    Хе-хе, виж в темата (в кръга на шегата). Старите кучета знаят.... А иначе моите фаворити Големия Мечо отдавна ги знае
    А да, и не забравяй, че за си купиш акции, първо трябва да си осигуриш пари отнякъде...

Коментар

• Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
      ... Моят портфейл си е О.К. (общо взето). ...... Както и да е, сегашното положение ме устройва още известно време
      Булби , Биг Биър днес ме попита за моите БФБ -компании във вид на прогноза (засега нямам акции) . Изпратил съм му варианта си и чакам да видя какво ще пусне в темата си TOP 10, след сряда . И евентуално да коментирам там .....

Няма начин да нямаш акции в някои от моите " фаворити " , но живот и здраве да видим какво ще се появи в темата му и тогава ще коментирам . Дано ти да си бил сред анкетираните ....Но и да не си , добре е да се включиш в бъдещата дискусия -- евентуално . Добре е да споделиш мнение(я)
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• ...

Причините са както комплексни, така и до голяма степен индивидуални за всяка компания. Моят портфейл си е О.К. (общо взето). Като една от причините е, че някои бивши пожарникари не броят до 10 (бавно), преди да кажат каквото си мислят. Както и да е, сегашното положение ме устройва още известно време
        кои са комплексните при4ини

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
          себулба
          според теб защо само нашенската борса не се ка4ва?

нали уж имаме икономи4еска стабилност

дай едно предположение поне
          Причините са както комплексни, така и до голяма степен индивидуални за всяка компания. Моят портфейл си е О.К. (общо взето). Като една от причините е, че някои бивши пожарникари не броят до 10 (бавно), преди да кажат каквото си мислят. Както и да е, сегашното положение ме устройва още известно време

Коментар

• .....

Кво ме интересува?
            себулба
            според теб защо само нашенската борса не се ка4ва?

нали уж имаме икономи4еска стабилност

дай едно предположение поне

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Ей това го чаках...

П.П. Е Венета Райкова к'во си е купила тогава?
              Кво ме интересува?

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                чакай си. ти от кое село беше че не си спомням......
                Захарче, ти успя ли да продадеш? Доколкото си спомням искаше 1000 еврака? А ако не вярваш за цените, трябва да влезех в произволен сайт за имоти и ще видиш, че цените са такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                  Вазелин, аз говоря за реално изградени комплекси, а не за някакви хипотетични бъдещи. Това на коя плоча е ?
                  Ей това го чаках...

П.П. Е Венета Райкова к'во си е купила тогава?
                  Last edited by luboil; 10.01.2011, 20:16.

Коментар

Бубарко е експерт по комплексите

Да каже той, че да се посмеем
                    Вазелин, аз говоря за реално изградени комплекси, а не за някакви хипотетични бъдещи. Това на коя плоча е ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                      Аз не се шегувам, а сериозно питам ????
                      Щото имам някакъв спомен, но не
                      помня 1860 ли беше или само 1680 Евро
                      квадрата
                      Под само имаш впредвид "само"?

Не знам какви са били цените точно, ама:

Водещата на Горещо Венета Райкова се сдоби с нов апартамент в елитния столичен квартал Манастирски ливади, където едно време живееше на квартира. Жилището е с площ 160 кв. м. и се намира в затворения луксозен комплекс 20 бора на известна фирма.
                      http://www.slava.bg/news/20940.html

Коментар

Ами бягай в другата тема за повишението. Ама тя къде беше, че не я виждам?

И да те информирам, ако не знаеш, офертите за Дианабад и Гоце Делчев, тухла, последно обзавеждане са за по 700 еврака. Което значи, че ги шиткат за по 500...
                        чакай си. ти от кое село беше че не си спомням......

Коментар

Аз не се шегувам, а сериозно питам ????
                          Щото имам някакъв спомен, но не
                          помня 1860 ли беше или само 1680 Евро
                          квадрата
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Хапартаментите в 20-те БОРА бяха
                            ли обявени на 1680 Евра квадрата преди
                            2-3 години????????

Коментар

• Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнение
                              От известно време не следя какво става в тази тема, защото се напълни с мегамалоумни постове и размисли и страсти, но, само за сведение на все още четящите тука, върви реклама за 499 евра от крит на комплекс 20 бора в ман.ливади.
                              Всеки да си прави сметката, скъпо ли е евтино ли е и т.н.
                              Хапартаментите в 20-те БОРА бяха
                              ли обявени на 1680 Евра квадрата преди
                              2-3 години????????
                              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• .....

миналата седмица по телевизията от брокерска агенция казаха 4е към новото строителство интересът се повишавал но цената му щяла да пада

голяма простотия
                                това пак е някакъв нещастен опит да се подлъжат купува4и ама тоя път е толкова нещастен 4е 4ак не мога да му видя и смисъла

Коментар

Working...
                                X