IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 1

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
    Айде да ме светнеш какъв доход и каква печалба ти носи апартамент, купен за 50 000 Евро, на който месечният наем е 200 Евро?
    ...купен за 50 000 Евро с кредит с растяща лихва и бонус от такса 50 лева за всяка вноска...

Коментар

• Първоначално изпратено от steppenwolf Разгледай мнение
      Абе ти гледай филма пък белким си светне. Дали тия доходи дето ще получиш ще ти избият инвестицията.
      Аз си мисля, че Булбата е на 212Е на м2 и затова още е напред с материала......
      Но Булба, пълно щастие няма.....затова дай един на 222Е .....

Коментар

Абе ти гледай филма пък белким си светне. Дали тия доходи дето ще получиш ще ти избият инвестицията.
        100 наема +-10% . Многократно съм заявавал, че не обичам апартаментите .Нали сте вдянали, че имот и апартамент не е едно и също
        Last edited by SEBULBA; 14.01.2011, 15:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          Ми те имотите също носят доходи бре, да не мислиш, че съм колекционер ?! Или просто не си се сетил...

Коментар

Ми те имотите също носят доходи бре, да не мислиш, че съм колекционер ?! Или просто не си се сетил...
            Айде да ме светнеш какъв доход и каква печалба ти носи апартамент, купен за 50 000 Евро, на който месечният наем е 200 Евро?
            Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Нов продукт специално за сривлювци:

Коментар

На SEBULBA и на сахиба препоръчвам горещо да гледат филма "Възходът на парите" (The Ascent of Money), по специално 5 епизод. Дават го в момента по БНТ
                http://bnt.bg/bg/movies/details/959/vyzhodyt_na_parite
                но предните епизоди не са достъпни. Има го в zamunda също.
                Та с две думи резюме на 5 Епизод. Имотите могат да служат като обеспечение за получаване на пари, само ако собственика има постоянни доходи. Всички които разчитат само на имоти, рано или късно се разоряват. Най-важно е човек да има постоянни доходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                  А бе батко, де е Ландлорда31 да разясни що така наемите падат:

С 14% паднаха наемите в центъра на София

http://www.monitor.bg/article?id=275997

Определено наемите са индикатор за цените на имотите, като цените следват наемите с инертност във времето.
                  Ландлорда31вие самотно в панеляка
                  Може и да няма стотинки за нов
                  интернет доставчик , а за anonimno proxy
                  необразованата му кратуна не и чувала !!!
                  --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                  http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• На SEBULBA и на сахиба препоръчвам горещо да гледат филма "Възходът на парите" (The Ascent of Money), по специално 5 епизод. Дават го в момента по БНТ
                    http://bnt.bg/bg/movies/details/959/vyzhodyt_na_parite
                    но предните епизоди не са достъпни. Има го в zamunda също.
                    Та с две думи резюме на 5 Епизод. Имотите могат да служат като обеспечение за получаване на пари, само ако собственика има постоянни доходи. Всички които разчитат само на имоти, рано или късно се разоряват. Най-важно е човек да има постоянни доходи.

Коментар

• А бе батко, де е Ландлорда31 да разясни що така наемите падат:

С 14% паднаха наемите в центъра на София

http://www.monitor.bg/article?id=275997

Определено наемите са индикатор за цените на имотите, като цените следват наемите с инертност във времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        Статията е от 1959-а година, а все едно е писана вчера. Явно светът е просъществувал през последните 50 години въпреки абсолютно същите проблеми, които е имало през 1959 и сега.
                        Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
                          За бягство от пари незнам, ама бягството от имоти е факт щото няма пари !
                          Не е бягство !!!!!
                          Искат хората дето нямат да купят ,
                          но няма с какво, а тез дето имат
                          повечко няма на кого !!!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• За бягство от пари незнам, ама бягството от имоти е факт щото няма пари !

Коментар

• Бягството от парите
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

На фона на тези твои волни разсъждения, на фона на несъществуващи линкове към "Стандарт", ти предлагам следното четиво (за да не спекулираш повече по този въпрос):

ЕЦБ е далеч от повишение на лихвата въпреки високата инфлация

а също и:

ЕЦБ си купи още време, запазвайки рекордно ниските лихви в еврозоната

май изобщо не се сафирясваш какви ги плещиш ?!

Предстои състезание по : Кой ще вдигне пръв лихвите и до кога, като главните действащи лица са ЕЦБ, ВоЕ и ФЕД, като за сега 4 гърди напред са Австракийците и с 2 гърди след тях са Нова Зенландия. Канадците също са наточили кънките за летящ старт и включване в гонката

Коментар

Working...
                                X