IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изоставени български села

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Време е модераторите да затворят тъпата тема!
    Да, време е.

Коментар

• Време е модераторите да затворят тъпата тема!
      Last edited by Amsterdamm; 19.10.2011, 18:02.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Лъжа,лицемерие,двуличие и пр. Неща , които никога не толерирам. Още щом усетя,че даден човек ме лъже и му тегля чертата. Факт. Но това са ми основните принципи- наруша ли ги това означава,че съм направила компромис със себе си и ценностната ми система
        Успех на руснака в Бг

Коментар

• Първоначално изпратено от отшелник Разгледай мнение
          1. Да, руснак съм, и какво от това? Или това за вас по подразбиране означава мафиот?

2. Бях женен за българка, имам българско гражданство и всички документи.

2. Не казах, че нямам пари. Обаче нямам достатъчно пари за да си купя имот.

3. Да ипотекирах имота си, затова ми го взеха.

4. Пефектно работя с нета, защото съм програмист с 20-годишен стаж. Освен това имам две висши образования.

И накрая: много ми чудно как става това, Хора? Нито ме познавате, нито ме виждали, а вече изкарахте ме и мафиот и наркотрафикант и убиец? Как можете да живете с такава омраза към всеки непознат?

Ето, разбрахте ли, защо търся обезлюдено село?
          И ще си позволя още един съвет, понеже се чудиш как става това - нито те познаваме, нито СМЕ те виждали, пък вече сме те намразили? Е, чак намразили - не сме, но: Господ е казал - " По делата им ще ги познаете." Единственото дело, което сме видели от теб са два опита да ни измамиш чрез лъжите си в два последователни поста - какво искаш да е отношението ни към теб?!? Ако искаш добро отношение към себе си, отнасай се и ти добре към хората - или както е казано: " Не прави на другите това, което не искаш да ти направят на теб! " - това е от мен...

Коментар

1. Да, руснак съм, и какво от това? Или това за вас по подразбиране означава мафиот?

4. Пефектно работя с нета, защото съм програмист с 20-годишен стаж. Освен това имам две висши образования.

И накрая: много ми чудно как става това, Хора? Нито ме познавате, нито ме виждали, а вече изкарахте ме и мафиот и наркотрафикант и убиец? Как можете да живете с такава омраза към всеки непознат?

Слушай какво ще ти кажа - който и да си ти:

1. Аз имам неизброими приятели в Русия, които са страхотно хора.
            2. Срещал съм руснаци, които са отвратителни.
            3. Срещам се с хора от цяла Европа и съм се научил никога да не съдя за човека по произхода му - навсякъде има честни и точни хора и навсякъде има и боклуци.
            4. И втората ти версия не е истина, издиша здраво, но няма да ти правя услуга и да ти показвам къде.
            5. Запомни - когато искаш нещо от някого, имай достатъчното уважение към него да му представиш поне истината за това кой си и по какви причини искаш едикаквоси от него и ако смяташ за необхдимо - какво той ще спечели от това.

Бъди така добър,недей да дразниш повече! След като си позволи да ни излъжеш и да се правиш на невинна жертва, не мисля, че заслужаваш каквото и да е съчувствие!

Коментар

• Значи да обобщим :Програмист с 20 години стаж,който има пари,но не достатъчно за имот във Варна,иска да закупи имот в изоставено българско село.И докато се изпълни всичко това живее в Трабант.

Да бе,да! ,,А един мармот...''

Коментар

Как се ориентира бързо в нашия манталитет.....Пробвай в Ивайловградско. Пусти села, топъл климат, Бяло море на един ...лакът.
                Толстоист ли си ?
                Какъвто и да си , си стократно по свестен от половината в този форум....
                Успехи !

Коментар

Аз лично харесвам руснаците, като нация, другото ти си го измисляш индивидуално. Банката не може да ти вземе апартамента, за поръчителство или личен дълг несвързан с ипотека, ако другата ти опция е да живееш в кола, тоест ти е единствено жилище.

Ще е тегаво в обезлюдено село да живееш, но са евтини имотите в такива!

Успехи

Коментар

• Тръгни по балканските села от Габрово до Етрополе. Къщи колкото щеш, опразнени махали колкото щеш. Чист въздух, ток, вода, кабелна телевизия и интернет, печка на дърва, пържолки и сланинка, троянска сливова, прекрасни хора, яки балканджийки, пълно спокойствие - какво повече!

Коментар

• 1. Да, руснак съм, и какво от това? Или това за вас по подразбиране означава мафиот?

---

Коментар

• Първоначално изпратено от comet Разгледай мнение
                        И аз предполагам че „63 годишния беден варненец” е руснак.

Обезлюдените села са идеални бази за мафиоти: няма регистрация, няма свидетели; има къщи; ... . Ние мафиоти си имаме достатъчно, така че да не помагаме и на чуждите.
                        Прав си........ на практика могат да развиват всякаква дейност там...... включително да отвличат хора и да ги държат като заложници.

Коментар

• И аз предполагам че „63 годишния беден варненец” е руснак.

Обезлюдените села са идеални бази за мафиоти: няма регистрация, няма свидетели; има къщи; ... . Ние мафиоти си имаме достатъчно, така че да не помагаме и на чуждите.

Коментар

• Малееее, колко много сте писали по тази тема!!!!
                            Историята на пусналия темата е съшита с бели конци на черен плат... Направо се изненадвам, че мислещи хора като вас са дали идея за конкретни обезлюдени райони. Т.н. Отшелник къде ли се присмива над всичко това....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Трябва да проверя да ти кажа, за да съм сигурен. Като нищо може и да си прав.
                              Прав е......... само ако го е ипотекирал могат да му го вземат...... иначе не.

Ако можеха да взимат заради потребителски кредит на всеки жилището.......... сума хора да са останали на улицата.

Коментар

• Еми някак "измамник" ми се струва ... Шерлок Холмс би обадил следното : 63 годишен работи перфектно с нетя, посещава такива специализирани саитове, като инвестора и даже знае как да се регистрара във форума ???? (майка ми и баща ми, са малко по-млади от него и гледат компютъра, кат индианци)....

Това с обезлюдаването на селата пак е мутренска история, е Гришата по моя край има заградени места в дузина села, където си гледа кончета, крави, козички сърнички .. абе знаета как е , па и еврофондове може да се усвояват ... и като останали по петдесетина пенсии по селата, какво могат да му кажат ??

Та и тука ми се струва, че нашият кандидат пенсионер си търси земя, да си загради някой чифлик, тия иманярските работи ги оставете ... какво ще краде камъни и керемиди ?

Коментар

Working...
                                X