Първоначално изпратено от bgg_red
Разгледай мнение
Добрият вариант е да кажеш: "Сполай ти, Руса киферице, че откакто прописа в началото на 2008 г. прогнозира с точност до милиметъра:
- имотния пик в Q3 на 2008 г. в БГ-то ( въпреки, че тогавашните тролове много се смееха и щот' тогава кат' обяснявах за деривати в УСА и кредити NINJA и как ще залеят Европа и света, то в БГ-стан не бяха чувани още );
- че в 2009 г. каза, че Софето ще "намалее" по население, както го показа и статистиката, демек ще спре да расте;
- че в 2008 г. каза, че до 5 год. България ще издуха Гърция;
- че ви дадох и кога ще има имотно "дъно" на имотЯта в БГ-стан, а именно Q1 на 2011 г.
Подобни анализчета и прогнози струват доста кинти, които ти със сигурност ги нямаш. Щом даже и родните баМки ги нямат, а първо пускат анализите си, а в следващия си ги коригират, при по-следващите пак коригират и така. При мИня т'ва нещо го няма както скиваш
Ама, не обичам да ме напъват кат' си прайкам кефа из форумите, особено па за без пари. Чаткаш ли ме правилно?
Ай, чиърс, че ще ходя след малко да бягам ежедневните си 5 км, налЕ съм Руса кипра - хихи
Коментар