Първоначално изпратено от Longin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеНяма 1000 !!!
Някъде бях мернал няква официална
цифра и беше малко повече от 800 лефа
...
това са официалните заплати; като знаем че има и 30-40% сива икономика (че даже и повече : Сивата икономика е между 30 и 75% в различните сектори )
аз бих сложил поне едни 25-30% отгоре в/у официалните заплати: 880 лв * 1.25 = 1100 лв
а и личното ми (субективно) мнение от върховата ~2008 г е че тогава беше по-близо до 1500 отколкото 1000, нещо като ~1300 лв (сума ти "майстори" и строители тогава също надуваха надниците)
ПС.
т.н. "Средна работна заплата" въпреки статистическия си смисъл не дава обективна представа за масата хора - един "мениджър" с месечна заплата от 5000 лв (а такива има доволно в София) в средната тежи колкото 10 продавачки по 500 лв...
(затова трябва да се гледа "медианата" но това само от НСИ може да го сметне)Last edited by Longin; 29.10.2011, 03:00."the trend is your friend until the end..."
Коментар
-
бе те , че не рипат, не рипат, ма никой не каза, кво ще ги правим тея хапартаменти, като си имаме вече поне по един за живеене. Демек , колкото ида са евтини в един момент, като не можем да реализираме поне 7 % доходност от тях, кво значение има, че са евтини?
Та аз затова рядко чета тук, щото ако ще прогнозите да са на 100 % точни, ползата от тях е нулева
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеБат Пешо, аре стига бе, 700 лв в София
средната заплата според мен в София е около 1000, т.е вероятно можем да твърдим спокойно, че семейство би имало 1.5 к доход на месец (брутен!)
Някъде бях мернал няква официална
цифра и беше малко повече от 800 лефа
Та рипат ли рипат хапартаментито--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеБат Пешо, аре стига бе, 700 лв в София
средната заплата според мен в София е около 1000, т.е вероятно можем да твърдим спокойно, че семейство би имало 1.5 к доход на месец (брутен!)
Коментар
-
A я тука на бате ви Донев вестнико и Тошев как лъжат.Направо не е за вярване.Ако кредити се отпускаха само на семейства с такива доходи в България щеше да има 2-3 банки.Млади образовани и с добри доходи пък и женени.Я требе да съм се убъркал.Не видим младите да се женят нито пък да са с добри доходи.У София с 500-700кинта а у провинцията нема и толко.Тичай народе че свършиха имотята
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1090426
Коментар
-
Брей с тези избори упущиеме имотята.Удариа ли веке 500 еврака квадрато.Я скив що стае.
http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/10...ci_za_milioni/
Коментар
-
Лавина от търгове се изсипва върху луксозния „Рич Деди” в Поморие
Блоковете в коплекса все още са на груб строеж, с изграден покрив и частична външна мазилка
Октомври 2011, Вторник Автор: Бесове.бг
Строителството на комплекса пак застина, а уж в него са капарирали апартаменти хора от ръководството на „Газпром“, „Сибнефт“, продуценти и режисьори от киностудио „Мосфилм”
http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D...80%D0%B8%D0%B5
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнениеАз съм в къща с климатици в София. Не разбирам от строителство - стените са най-дебелите които съм виждал 0.7м. Не съм се интересувал какво има вътре. Дограма ПВЦ с К. Миналият януари платих 700 лева ток.
Та тези твоите 150лв/месец не ги вярвам освен ако не си в Сандански.
Как така живееш в тази къща а дори не знаеш кое какво е, от какво е направена и т.н.?
Освен това 700 лв нищо не значи - каква част от това е нормалния разход, например някой месец през лятото когато климатиците не работят? И ако къщата е 1000 кв. м., много ли ти се виждат?
Коментар
-
Никой не ги продава (внася) , но можеш да си ги поръчаш директно от холандците.
иначе джаджите са супер ...
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеSStoilov, къде в България продават тези джаджи на Plugwise?
Мерси.Last edited by SStoilov; 21.10.2011, 02:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SStoilov Разгледай мнениеМоже би отопляваш замък, но ето това е реалния разход на ток в лева/месец на 12-ка инвертор , включен нонстоп на 23 градуса в стая 16 квм / 40 куб.м
Забележи разликата между първата и втората зима - дължи се на свалена частично изолация.
Мерси.
Коментар
-
Може би отопляваш замък, но ето това е реалния разход на ток в лева/месец на 12-ка инвертор , включен нонстоп на 23 градуса в стая 16 квм / 40 куб.м
Забележи разликата между първата и втората зима - дължи се на свалена частично изолация.
а те толкова ми струва отоплението с два инвертора и електрическо подово !!! при външни температури малко (ама малко - не в сандански) по високи от софийските ,
Първоначално изпратено от Ганчо Юрдечков Разгледай мнениеАз съм в къща с климатици в София. Не разбирам от строителство - стените са най-дебелите които съм виждал 0.7м. Не съм се интересувал какво има вътре. Дограма ПВЦ с К. Миналият януари платих 700 лева ток.
Та тези твоите 150лв/месец не ги вярвам освен ако не си в Сандански.Last edited by SStoilov; 21.10.2011, 01:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение......къде и как лъжци са си
незнам как си ги постигнал тези пари за сезон
Коментар
Коментар