IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
    че аз пиша от позицията на човек в бизнеса
    АНИ-тата не са "бизнес". Това е паразитиране. До 2008-а "гостоприемникът" ви получаваше кръвопреливане чрез кредити и вие го смучехте както ви падне. Сега организмът-гостоприемник бавно умира и вие вече почвате да падате по земята в търсене на нов гостоприемник.

Пожелавам ти успех..... но е малко сушаво последните 3-4 и следващите 10-на години. Дано добре сте се насмукали, за да изкарате периода на гладуване.

Коментар

Eстествено, че като ти свършат аргументите почваш с обидите Пешо. Така е най-лесно нали. После защо ти трият мненията, ами защото нищо не казваш, само обиди и изхвърляния на гол г..з.
      Разликата между мен и теб е, че аз пиша от позицията на човек в бизнеса, а ти между прекопаванията на две лехи и след или преди да издоиш кравата. Тогава е ясно защо ти свършват аргументите.
      С обидите започна ти.Дори намеси дъщеря ми без тя да ти е направила нищо.Да не говорим че твоя интелект е под 1% от нейния.Обясних ти вече че можеш да се представяш за какъвто си искаш само не си мисли че някой ти вярва.Нима мислиш че с арогантна простотия ще ме впечатлиш или пък ще повярвам на изхвърляциите ти?Ти не ставаш за търговец щото си арогантен неграмотен не можеш да се владееш .Понамали хвалбите не си сред туземци.А най тъпото е че очакваш едва ли не да си глътнем езиците като ти четем хвалбите.Със същия успех мога да се похваля че съм преспал с всички звезди на Холивуд от женски пол.
      Last edited by X_Y; 23.08.2012, 13:28.

Коментар

Още един лаик, който не е виждал жив брокер. А бре момче, половината брокери в нашата агенция които не разчитат на заплата, трябва да правят по 3 сделки на месец за да им е по-изгодно. И те го правят. Големи агенции- месеци наред без сделка- ха Хха ха ха ха.
        Вчера си прекарахме чудесно на съксес партито, а сега атакуваме 2 семейства от Търговище засели ли се едновременно в София. Едните са програмисти, а другите - банкери. Дават им заеми на много изгодни лихви и си търсят 2 тристайни в Малинова долина или кв.Витоша. Убедих ги, че е по-добре от къща в Бенковски. До седмица може да има сделка и то само заради забавяне от страна на банката.
        Направо се влюбиха в един тристаен в кв. Витоша:
        http://www.mirela.bg/imoti/%D0%9F%D1...ffer76848.html
        От сега надушвам сделката и тлъстата комисиона.
        Между другото се чува, че и тука банките щяли да свалят вноските по ипотечните кредити наполовина както в Гърция. Е, малко ще вдигнат срока, но така е навсякъде по света:
        http://banks.dir.bg/2012/08/22/news11835816.html
        Не знам дали си искал да напишеш "заселили", но ако са "засели" нещо в София, то явно парите не им идват от програмиране и банкерство.

Да не би да са засели и продали зърно в Търговище?

П.П. Да не би тези "две семейства", да са двама футболисти от Лудогорец?
        Last edited by anon6706; 23.08.2012, 13:12.

Коментар

Eстествено, че като ти свършат аргументите почваш с обидите Пешо. Така е най-лесно нали. После защо ти трият мненията, ами защото нищо не казваш, само обиди и изхвърляния на гол г..з.
          Разликата между мен и теб е, че аз пиша от позицията на човек в бизнеса, а ти между прекопаванията на две лехи и след или преди да издоиш кравата. Тогава е ясно защо ти свършват аргументите.
          Бибитка, то пък твоите са едни аргументи, да ти умре коня от смях!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
            ......
            Last edited by X_Y; 23.08.2012, 13:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
              Поредните открили топлата вода инвеститори в 100-годишни ипотеки.
              Карай, ... имота е важен, друго са глупости.

Неизплатените ипотеки заплашват холандците
              Интересна статия, едно нещо ми направи впечатление:

"ING, един от най-големите кредитори в страната, прогнозира по-рано този месец, че до 2013 г. дългът по всяко четвърто жилище ще надхвърли стойността му."

Ето за това и в БГ цените на имотите се крепят със зъби и нокти, за да не паднат с още 10% например.

Ако сте обръщали в нимание в договора за ипотека има следните текстове от сорта:
              Ако стойността на обезпечението падне под размера на дължимата сума, то банката може да поиска ДОПЪЛНИТЕЛНО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ, в противен случай кредита става ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗИСКУЕМ.... т.е. отиваме на ЧСИ.

естественно такова развитие на нещата, не е добро за никой, но при явен спад на цените банките ще са задължени да предприемат такива действия....

Коментар

• Инвестора айде да спрете да ми триете мненията а.И вие ли запричахте на Путин?

Коментар

• Поредните открили топлата вода инвеститори в 100-годишни ипотеки.
                  Карай, ... имота е важен, друго са глупости.

Неизплатените ипотеки заплашват холандците

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

Сядам на първи ред
                    Може ли и аз,че днес все едно е петъчна сесия.
                    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Аз предлагам тази тема да се прекръсти в "Култа към имотите"
                      Според мен човека е важен, не имота. Имота е само средство, както колата, пътищата и т.н. Това с ипотека за 100 години щото имота бил важен е... перверзно!

Който притежава имот, много добре знае колко разходи има по пдръжка и ако не ги направиш имота за месеци се превръща в дупка или направо пада. Разходете се по софийските улици и ще видите много такива имоти, които не са навършили и 60,70 години и вече са се разпаднали.

И да не забравяме панелките, които нем ога да нарека имот - там проблема с ремонта на общите части е генерален, поради многото собствнници и там ще видим първите блокове гета - до 5 години....

Коментар

• В последно време има здраво активизиране на брокери, пишман-инвеститори и банки за търсене на малкото останали шаранчета на пазара да купуват на сегашни офертни цени на НИ и тотално отричане, че пазара(ВЕЛИКИЯ) може да ги свали още много надолу по ред причини. Явно ножа вече им е опрял до кокала. За тях не съществува търсене/предлагане, нито обем продаващи/купуващи. Те правят нова икономика- изцяло вербална. Естествено е понякога, такива като бибитката да хванат някое шаранче и да си мислят че са най великите на пазара. С интерес ще изчакам да видя дали след някой и друг месец бибитката ще има същия ентусиазъм или ще е поредната изхвърляща се. Айде!

Коментар

Да напомня също, че в почти всички западни страни има и 100 годишни ипотеки, които се предават от поколение на поколение. Важно е имота който е избран. Всичко друго са глупости.
                          Е това е мечтата на всяка банка - да зароби ипотекаря с поколения напред. Това 100годишна ипотека звучи повече като един доооста дългосрочен наем.

За всеобщо щастие наследника може и да не приеме наследството, така че бляновете ви за наследствени ипотеки са нереалистични.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                            Как да ги спре като е жена .........Виж че за много долно ниво, дава нивото на ханша си - ''Тука сте доста под моето ниво на ханша ми''. Това един мъж няма да напише никога. Ако е много нервиран ще определи въпросното ниво и със същата височина като.......''нивото на х...... ми ''.
                            Точно....
                            Ноо....след като "подсвирква на щерката" на Пешо, това означава, че силно неопределена в предпочитанията си......
                            С това признание от нейна страна се потвърди първоначалното ми впечатление и отношение към "жиотното"......
                            Фалирала, претенциозна, арогантна, гей особа, която след заниманията си с "Двойния заек...", се чуди на кого да излее неудоволетворението си.....

пп Атрибута, двоен или бърз заек е ...не знам...???

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Поредната куха лейка във форума.С опити да се прави на агресивен простак.Малинова долина и Витоша са си селски пръдища откъдето и да ги погледнеш.Няма улици няма магазини градски транспорт пазари няма аптеки поликлиники въобще по лошо и от циганско гето.Мазетата са под вода глутници кучета се разхождат.И изведнъж идва един завършен идиот бибитката който се е напънал да направи пръдищата южни квартали.Бибитко айде понамали бибиткането щото ставаш досаден.И спри чекиите щото гола жена си виждал само в интернет.
                              Хайде понамали , нямало улици и аптеки. А как стигат до домовете си с хеликоптери ли? Сигурен съм, че болница "Токуда" е десет пъти по-близо до кв. "Витоша", отколкото вашето село до селската окръжна болница.
                              Ти си голям симпатяга Пешо, сборуваш неистински факти и правиш заключения. Ами то ако беше така както го описваш, нямаше да се продава за 155К, а "качествения" живот у ваше село дето и китайците се учудиха на съоръжението външна тоалетна на 5К.
                              Изобщо искам Пешо нещо да те питамам генерално- Ти някакъв комплекс ли имаш че живееш на село, та непрекъснато плюваш по гражданята? Или може би комплекса ти се корени заради факта, че собствената ти къща е оценена на 5К. Това означава, че ако ми я дадеш да я продам аз ще взема около 2% комисиона, тоест около 100лв. Ей Пешоооооооооооооооооооо, че аз за теб няма да си мръдна пръста човече. Гражданята ми дават комисиони около 20-30 пъти по-голями. Разбираш ли за какво социално разслоение става въпрос??
                              Хайде за твое успокоение, само загдето си приятелче от форума ще ти продам къщата и без пари! Възползвай се байчо.
                              Last edited by X_Y; 23.08.2012, 09:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Поредната куха лейка във форума.С опити да се прави на агресивен простак.Малинова долина и Витоша са си селски пръдища откъдето и да ги погледнеш.Няма улици няма магазини градски транспорт пазари няма аптеки поликлиники въобще по лошо и от циганско гето.Мазетата са под вода глутници кучета се разхождат.И изведнъж идва един завършен идиот бибитката който се е напънал да направи пръдищата южни квартали.Бибитко айде понамали бибиткането щото ставаш досаден.И спри чекиите щото гола жена си виждал само в интернет.
                                Как да ги спре като е жена .........Виж че за много долно ниво, дава нивото на ханша си - ''Тука сте доста под моето ниво на ханша ми''. Това един мъж няма да напише никога. Ако е много нервиран ще определи въпросното ниво и със същата височина като.......''нивото на х...... ми ''.

Коментар

Working...
                                X