If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
....ами и на "Градина"... е гот... "Royal Beach" Apartments... няма да го затворя до края на септември .... заповедайте .... дет се вика ... не съм тук за да си пълня обектите...забавно ми е просто, следя ви коментарите от години и реших и аз да пообщувам...
Банев, ти ли си бре.... Майтап.... Дай линк за резервации де
....ами и на "Градина"... е гот... "Royal Beach" Apartments... няма да го затворя до края на септември .... заповедайте .... дет се вика ... не съм тук за да си пълня обектите...забавно ми е просто, следя ви коментарите от години и реших и аз да пообщувам...
Ако ти си шефа на градина евала. Ние докато почивахме в Св. Никола, GP-то ни беше на къмпинг "Градина". Не е ли яко?!?~!?! Детето дори да пръцне, се отправям 1км. в дясно и моят ЛИЧЕН ЛЕКАР е на линия. По прекрасно море не бях изкарвал!!!!!!!!!
П.П. Много хубав си го направил къмпинга- юропейски, но има още какво да се желае.
Наистина си разбирател, обиколих целия созополски залив- Златна рибка с "мухата", градините и тополите. След това делови срещи в Бургас, обсъждане на проекта "супербургас" и нагоре консултинг в терора по отношение на Сарафово и любимото старо златно Поморие....
Наистина си разбирател, обиколих целия созополски залив- Златна рибка с "мухата", градините и тополите. След това делови срещи в Бургас, обсъждане на проекта "супербургас" и нагоре консултинг в терора по отношение на Сарафово и любимото старо златно Поморие....
SozopoliStyleClub Apartments , First Line , ... на метри от "Мухата" - на Методи ( Мецката) .... пиши ако ти е интересно да разпуснеш в района .... ние се забавляваме добре тук ... но както разбирам си на ясно....
не знам какъв е купона във Варна ... познавам този в Бургас и ми е кеф...разходки до Варна си правя често но не съм купонясвал .. не е имало случай ...
ми че да подскажа....преди Созопол, к-г "Злана Рибка" ....пред комплекс "SozopoliStyleClub" & "Blue Orange"....се намира бар "Мухата"... гарантирано размазване .... конфиденциално...
Не знам. Действително се чудя къде да се разложа за 5-6 дни. Синеморец и Силистар не е лош вариант. Освен ако за 3-4 години не се е променило
ми че да подскажа....преди Созопол, к-г "Злана Рибка" ....пред комплекс "SozopoliStyleClub" & "Blue Orange"....се намира бар "Мухата"... гарантирано размазване .... конфиденциално...
Сл. Бряг трябва да стане Лас Вегас за париите, а Зл. пясъци- в по-високия сегмент.
Извън тези две локации- пълна забрана на хазарта. Ще се отпуши пазарът на търговски площи от раз, а и ще е извърши добро общонародно дело.
+ банско, пампорово и боровец (много е близо до софето, че може и без него)
хем ще засили туризма хем ще предпази много хора да си изиграват надниците по ротативки
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Нема да се боядиса,...чърен ще си остане...ама пак ще е кеф... повервай ми .... и наистина, сънито не...СОЗОПОЛ и надолу ... което си е хубаво ,... ХУБАВО СИ Е ...
Не знам. Действително се чудя къде да се разложа за 5-6 дни. Синеморец и Силистар не е лош вариант. Освен ако за 3-4 години не се е променило
Ей така ви харесвам пичове и пич--и. Ланда да ви чете с удоволствие и да реши къде да инвестира в тули / в цаца и бира според маринбг/ Да сте ми живи и здрави. Стана ил морски разбойник, ще ви черпя сите!
Коментар