IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Ами обяви ни за манипулатори. (1)

Относно кой е болен, виж за последните години как вървят цените на имотите, дори в оказионното НСИ цените са надолу. (2)
    Тогава си помисли кой е болен и кой не е.

Аи имам много по-важна работа от това да се занимавам с поредния набълбукан с ипотека. (3)

П.П. И моля те остани да пишеш тука, че много ме развеселяваш.

ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЕБ >>

(1) Ти следиш ли си мисълта (?)

(2) - и от тук какво следва ? аз не твърдя обратното...

(3) от брокер станах ипотекар (до тук сам си признаваш че ПОНЕ веднъж сбърка!)... ами помисли още малко и ще намериш и други вариантни отговори за мен
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
      Започвам да разбирам защо умните се отказват да пишат тук... тук кипи от самонадеяност и самовлюбеност!

Да те попитам все пак - да съм предложил за продаване нещо?
      Иванов, казах ти : 5 абзац не ти е ясен . Видял си една врътка в щатите и си мислиш , че тя има приложение в бг. Прехвърлянето на "лоши ипотекирани" имоти нашите банки отдавна го правят , само че към собствени фирми. Ама това не е съживило пазара. Само на такива като теб им се привижда нов бум. Е това е"самонадеяност и самовлюбеност".

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff

а защо трябва да ти обяснявам каквото и да е? А това какъв експерт съм какво значение има?
        Ха ха ха,

аз никакви обяснения не съм искал от теб. Точно от теб ли бре? Ти си този, който иска нещо, ама май не знае какво.

Коментар

попитах те нещо? какво съм предложил за продажба... или какво съм казал манипулативно, от което АЗ да имам полза?

ами по тази логика, аз мога да ви обявя вас за манипулатори? например онзи дето пътува от Дуранкулак до Синеморец може да си търси ефтин имот (затова да пътува ТОЧНО от единия край на черноморието до другия) и да натиска цени ТУК цените? Това харесва ли ти? Аз потвърдил ли съм че мисля така? Това не е ли елементарно?

Ти болен ли си? Сигурно имаш комплекси от това да ходиш на училище и от тогава каквото ти кажат което не знаеш и се стряскаш че те манипулират?
          Ами обяви ни за манипулатори.

Относно кой е болен, виж за последните години как вървят цените на имотите, дори в оказионното НСИ цените са надолу.
          Тогава си помисли кой е болен и кой не е.

Аи имам много по-важна работа от това да се занимавам с поредния набълбукан с ипотека.

П.П. И моля те остани да пишеш тука, че много ме развеселяваш.

Коментар

попитах те нещо? какво съм предложил за продажба... или какво съм казал манипулативно, от което АЗ да имам полза?
            Отвори тълковния речник и виж манипулация, после си прочети 20-те поста и не се прави на ощипана мома.
            На тролове не е необходимо да се дават доказателства. Достатъчно е да видя мненията на почти всички форумци какво са писали за теб по-долу вчера.

П.П. И не ми отговори какъв експерт си?

Коментар

Ех тези брокери, все пари в главата им, и то все колкото имаш, комисионни, гаранции, под масата прехвърляне.

Ха ха ха, умори ме от смях с това "за колкото пари имаш". Напомня ми много на подхода на агенциите с които имах вземане даване - повечето почваха с това - "я кажи с колко пари разполагаш", отначало ме дразнеха, ама после почна да ме напушва смях, както сега.

ами по тази логика, аз мога да ви обявя вас за манипулатори? например онзи дето пътува от Дуранкулак до Синеморец може да си търси ефтин имот (затова да пътува ТОЧНО от единия край на черноморието до другия) и да натиска цени ТУК цените? Това харесва ли ти? Аз потвърдил ли съм че мисля така? Това не е ли елементарно?

Ти болен ли си? Сигурно имаш комплекси от това да ходиш на училище и от тогава каквото ти кажат което не знаеш и се стряскаш че те манипулират?
              Last edited by iivanoff; 07.09.2012, 09:25.

Коментар

ами като си толкова отворен искаш ли да се хванем на бас (за колкот пари имаш) че не съм брокер?...
                Ех тези брокери, все пари в главата им, и то все колкото имаш, комисионни, гаранции, под масата прехвърляне.

Ха ха ха, умори ме от смях с това "за колкото пари имаш". Напомня ми много на подхода на агенциите с които имах вземане даване - повечето почваха с това - "я кажи с колко пари разполагаш", отначало ме дразнеха, ама после почна да ме напушва смях, както сега.

Коментар

Навън може да си какъвто си искаш, обаче тука във виртуалния форум си приел формата на брокер
                  Може би това ти е била мечтата като момче преди 2-3 години и не се е сбъднала и затова гледаш да наваксаш тука.
                  Започвам да разбирам защо умните се отказват да пишат тук... тук кипи от самонадеяност и самовлюбеност!

Да те попитам все пак - да съм предложил за продаване нещо?
                  Last edited by iivanoff; 07.09.2012, 09:20.

Коментар

ами като си толкова отворен искаш ли да се хванем на бас (за колкот пари имаш) че не съм брокер?...
                    Навън може да си какъвто си искаш, обаче тука във виртуалния форум си приел формата на брокер
                    Може би това ти е била мечтата като момче преди 2-3 години и не се е сбъднала и затова гледаш да наваксаш тука.

Коментар

И за какво не пишеш? Кое е това?
                      Истината ли те притеснява?

Това дали си брокер или не не зависи от броя мнения които имаш, а от брокерския манталитет, който проказваш.

Коментар

Ето за това не пиша !!! БРАВО !!! Виж от кога съм регистриран... ако бях бтокер или какаъвто и да е манипулатор... щях ли да имам 15 мнения?
                        Ако не си манипулатор, както сам се дефинираш, тогава си много глупав. Ама ти не си глупав.

Коментар

Ето за това не пиша !!! БРАВО !!! Виж от кога съм регистриран... ако бях бтокер или какаъвто и да е манипулатор... щях ли да имам 15 мнения?
                          И за какво не пишеш? Кое е това?
                          Истината ли те притеснява?

Това дали си брокер или не не зависи от броя мнения които имаш, а от брокерския манталитет, който проказваш.

Коментар

Работата е че си толкова тъп, че не разбираш нищо освен ъп на имотите.
                            Нормално, нали си брокер.

Разбира се че знам как могат чужденци да купуват БГ земя, нарочно попитах да видя дали ще се вържеш като голям "експерт" брокер.

Разбира се, че знам как могат - чрез бг фирми юридически лица. Това, което не знам е как може да има толкова тъпи хора като теб, които да се радват на това как се разпродава българската земя. Да, големи мокри сънища как руснаците ще изкупят българската земя и как ще може или да си продаде кимизарника на 2000 евра или да направи една-две сделки с които ще си изхрани семейството за 2 месеца. И после какво - като се погледне надолу ще се окаже че е останал без гащи и е станал роб в собствената си страна.

И ти за какъв експерт се имаш бе?

Архитекта е експерт, строителния инженер е експерт, аз съм експерт в моята област. Ти какъв експерт си? Да казваш какви са цените на имотите? Ще ме умориш от смях.

Коментар

Не мога да си представя, КАК човек с над 4к мнения в този форум (демек, не го е срам да пише ) не може да си отговори на толкова елементарен въпрос...

Аз и да не бях спрял да пиша повече, пак нямаше да ти отговоря от срам
                              Работата е че си толкова тъп, че не разбираш нищо освен ъп на имотите.
                              Нормално, нали си брокер.

Разбира се че знам как могат чужденци да купуват БГ земя, нарочно попитах да видя дали ще се вържеш като голям "експерт" брокер.

Разбира се, че знам как могат - чрез бг фирми юридически лица. Това, което не знам е как може да има толкова тъпи хора като теб, които да ИСКАТ и да се радват на това как се разпродава българската земя. Да, големи мокри сънища как руснаците ще изкупят българската земя и как ще може или да си продаде кимизарника на 2000 евра или да направи една-две сделки с които ще си изхрани семейството за 2 месеца. И после какво - като се погледне надолу ще се окаже че е останал без гащи и е станал роб в собствената си страна.

И ти за какъв експерт се имаш бе?

Архитекта е експерт, строителния инженер е експерт, аз съм експерт в моята област. Ти какъв експерт си? Да казваш какви са цените на имотите? Ще ме умориш от смях.
                              Last edited by luboil; 07.09.2012, 09:09.

Коментар

Някои не разбраха, че личните желания и мокри сънища нямат нищо общо с действителността.

Бяхте предупредени, поне още от 2006г ви предупреждаваха, че имотите са балон.

Много жалки и смешни са опитите за нов балон. Балон има когато има балъци, те обаче свършиха.
                                И един въпрос - как чувденци щели да купуват земя, като по закон чужденци не могат да притежават българска земя?
                                Не мога да си представя, КАК човек с над 4к мнения в този форум (демек, не го е срам да пише ) не може да си отговори на толкова елементарен въпрос...

Аз и да не бях спрял да пиша повече, пак нямаше да ти отговоря от срам

Коментар

Working...
                                X