IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Ха ха ха,

загряваш а? Малко бавно ама по-добре късно отколкото никога.

Ако не си разбрал, меренето на п...ки тука няма абсолютно никакво значение.
    ами като САМ разбираш че няма абсолютно никакво значение, защо не си закопчаеш панталона - риторичен въпрос - не ми отговаряй

----------------------------------------------------

Ти скочи да ме ядеш ня втория постинг - кой съм какъв съм с какво се занимавам.... а не обърна внимания какво пиша... кой е паткомера ??
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

А бе пич, аз ти казах, че искам да си пишеш, ако съм написъл моля те, значи съм учтив. Това не означава, че искам лично на мен и само за мен да пишеш, а да пишеш по принцип във форума за всички.

Как може да има такова изкривено мислене и рабиране...много голямо его трябва да имаш, за да си мислиш, че те искам за лично ползване във форума.
      Ето какво ми каза преди малко:

П.П. И моля те остани да пишеш тука, че много ме развеселяваш.

Понеже ТЕ развеселявам значи ТИ искаш да пиша тук...

а за другата ти "манипулация" че съм писал САМО на теб - ако беше така щях да използвам Л.С. ...

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
        Ти допускаш ли че може да съм голям експерт ? А ако е в област където ти си мислиш че си добър? Просто питам... аааааааааа. не ми отговаряй моля ти се Да не се окажеш и глупав да ми отговориш
        Ха ха ха,

загряваш а? Малко бавно ама по-добре късно отколкото никога.

Ако не си разбрал, меренето на п...ки тука няма абсолютно никакво значение.

Коментар

ТИ ДА НЕ СИ ЛУД???

Първо ме молиш да пиша, после -не искам никакви отговори от теб!

Абе човек, вземи прочети пак каво съм написал до момента... айде покажи къде има манипулация? и какво ще спечеля аз?

Ама моля ти се не искам да ти развалям спокойствието, но не съм вдигнал цените на имотите в УСА АЗ, както и не докарвам руснаци в БГ....
          А бе пич, аз ти казах, че искам да си пишеш, ако съм написъл моля те, значи съм учтив. Това не означава, че искам лично на мен и само за мен да пишеш, а да пишеш по принцип във форума за всички.

Как може да има такова изкривено мислене и рабиране...много голямо его трябва да имаш, за да си мислиш, че те искам за лично ползване във форума.

Коментар

Ако и двете са верни - искрено се радвам за теб.

Въпреки, че от 1) как точно печелиш не знам. Освен ако купуваш сега с идеята, че цените ще станат двойни и тройни...ама печеленето е когато цените станат двойни и тройни, не сега
            Продължавай да мислиш... просто трябва да правиш повече това отколкото да пишеш глупости...

Коментар

Ето отговори на риторичните ми въпроси, въобще не ми е необходимо да ми отговаряш. Друг е въпросът защо се чувстваш, че се иска от теб отговор.

1.Никакъв
              2.Ти продължаваш да си пишеш - ако може да не се отказваш
              3.Да, истината те притеснява
              4.Никакъв
              5.Никакъв
              6.Чужденците не могат да купуват земя, могат само бг физически и юридически лица.
              Ти допускаш ли че може да съм голям експерт ? А ако е в област където ти си мислиш че си добър? Просто питам... аааааааааа. не ми отговаряй моля ти се Да не се окажеш и глупав да ми отговориш

Коментар

(1) от това само печеля
                (2) нито едното нито другото
                Ако и двете са верни - искрено се радвам за теб.

Въпреки, че от 1) как точно печелиш не знам. Освен ако купуваш сега с идеята, че цените ще станат двойни и тройни...ама печеленето е когато цените станат двойни и тройни, не сега

Коментар

Погледни колко въпроси си ми задал за 10 минути:

1.И не ми отговори какъв експерт си?

2.И за какво не пишеш? Кое е това?
                  3.Истината ли те притеснява?

4.И ти за какъв експерт се имаш бе?

5.Ти какъв експерт си? Да казваш какви са цените на имотите?

6.И един въпрос - как чувденци щели да купуват земя, като по закон чужденци не могат да притежават българска земя?

ПОСЛЕ СИ ПРОЧЕТИ ПАК ПОСЛЕДНИЯ ПОСТИНГ !!
                  Ето отговори на риторичните ми въпроси, въобще не ми е необходимо да ми отговаряш. Друг е въпросът защо се чувстваш, че се иска от теб отговор.

1.Никакъв
                  2.Ти продължаваш да си пишеш - ако може да не се отказваш
                  3.Да, истината те притеснява
                  4.Никакъв
                  5.Никакъв
                  6.Чужденците не могат да купуват земя, могат само бг физически и юридически лица.

Коментар

Боже боже,

срива на цените (1) на имотите колко невинни души е погубил...

Брокер, ипотекар (не разумен, а тип па-па-па), балък купил 08.2008, всичко е един кюп. (2)
                    (1) от това само печеля
                    (2) нито едното нито другото

Коментар

Аз май съм се объркал. Ти не си умен.

Ти не виждаш ли, че всички тези въпроси са риторични?

А сега познай кой си мисли, че го питат на риторични въпроси?

И ако не ти е станало ясно до сега - не искам никакви отговори от теб.
                      ТИ ДА НЕ СИ ЛУД???

Първо ме молиш да пиша, после -не искам никакви отговори от теб!

Абе човек, вземи прочети пак каво съм написал до момента... айде покажи къде има манипулация? и какво ще спечеля аз?

Ама моля ти се не искам да ти развалям спокойствието, но не съм вдигнал цените на имотите в УСА АЗ, както и не докарвам руснаци в БГ....
                      Last edited by iivanoff; 07.09.2012, 09:48.

Коментар

И не ми отговори какъв експерт си?

И за какво не пишеш? Кое е това?
                        Истината ли те притеснява?

И ти за какъв експерт се имаш бе?

Ти какъв експерт си? Да казваш какви са цените на имотите?

И един въпрос - как чувденци щели да купуват земя, като по закон чужденци не могат да притежават българска земя?

Аз май съм се объркал. Ти не си умен.

Ти не виждаш ли, че всички тези въпроси са риторични?

А сега познай кой си мисли, че го питат на риторични въпроси?

И ако не ти е станало ясно до сега - не искам никакви отговори от теб.

Коментар

ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЕБ >>

(1) Ти следиш ли си мисълта (?)

(2) - и от тук какво следва ? аз не твърдя обратното...

(3) от брокер станах ипотекар (до тук сам си признаваш че ПОНЕ веднъж сбърка!)... ами помисли още малко и ще намериш и други вариантни отговори за мен
                          Боже боже,

срива на цените на имотите колко невинни души е погубил...

Брокер, ипотекар (не разумен, а тип па-па-па), балък купил 08.2008, всичко е един кюп.

Коментар

Ха ха ха,

аз никакви обяснения не съм искал от теб. Точно от теб ли бре? Ти си този, който иска нещо, ама май не знае какво.

И не ми отговори какъв експерт си?

И за какво не пишеш? Кое е това?
                            Истината ли те притеснява?

И ти за какъв експерт се имаш бе?

Ти какъв експерт си? Да казваш какви са цените на имотите?

И един въпрос - как чувденци щели да купуват земя, като по закон чужденци не могат да притежават българска земя?

Коментар

ами нормално... щом се качваш от Дуранкулак и слизаш в Синеморец, нормално е нищо да не си разбрал. На тези ДВЕ места не е имало нищо сериозно... П>С> Руснаците не са били НИКОГА определящ елемент за пазара в София по какъвто и да било начин... ... явно само пътуваш
                              Вземи картата на България (явно си пропуснал някой и друг урок по география в прогимназията) и виж какво се намира МЕЖДУ Дуранкулак и Синеморец! Поради естеството на работата ми обикалям по строителни и недостроителни обекти, като съотношението е примерно 60%/40%. От 60-те % завършени към 30% не са продадени. А 40-те % недовършени ще си останат такива и в близките 10 години! Това само по морето.
                              А в София се предлагат за продажба над 150 000 жилища. Средно по 3 души - 450 000 нови граждани трябва да се появят. Дали? Кога? За да "скочат" цените...
                              А и скоро е "краят на света" - който продал-продал.
                              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Първоначално изпратено от sisiko Разгледай мнение
                                Иванов, казах ти : 5 абзац не ти е ясен . Видял си една врътка в щатите и си мислиш , че тя има приложение в бг. Прехвърлянето на "лоши ипотекирани" имоти нашите банки отдавна го правят , само че към собствени фирми. Ама това не е съживило пазара. Само на такива като теб им се привижда нов бум. Е това е"самонадеяност и самовлюбеност".
                                Ох човек нищо не си разбрал !!

Коментар

Working...
                                X