Първоначално изпратено от winner
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеКво работиш бе, братчет ? 6000 евра на месец ?? Та ти по цял ден седиш у форума и се дрънкаш с Ландлорда............... ако за това плащат ......почвам и аз . Ама от кой да си дира парите ..... Като сметне и времето на брега да се дърли с 31 дупка на кавала
, излиза около 4000 евро на месец. Все пак това си е нормална заплата за кдп, ако пътува като такъв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеНищо чудно вече да е спечелил. Като си направих една проста сметка, през 1998 си купих сегашното жилище за 380 лева/кв.м. Наемът, който щях да платя през това време досега излиза към 700 лева/кв.м. До тук печалбата е около 320 лева на квадрат само от спестен наем. Нямам намерение да продавам, но ако се наложи, ще му взема най-малко три пъти над цената, на която съм го купил тогава.. да ни убеди в правотата си са трагични. Само един пример със златото. от 300$ на 3унция през 2000 ( 98 е било по малко ), сега е 1700$. И не зависи от наематели,ремонти, данъци. НИ купен за 18 000$ през 2000г = 60 3унции , , да кажем че си дал 9 000$ за злато, а другите 9 000$ = 18 000лв ( през 2000г). са ти наемите за 12г. като удариш хесапа
излизат 30 3унции = 51 000 $. Едва ли НИ, струващ 18 000$ през 2000, сега струва 51 000$ ( 300% ръст
). Като сложиш два ремонта през годините и първоначалното обзавеждане на апартамента
АКО имаш парите идеята да купиш НИ и да печелиш от наем е меко казана безумна.Last edited by master of the seven seas; 12.09.2012, 14:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение1998 вземах 1000 долара на месец, сега вземам 6000 евро на месец. Според теб кога ми е по изгодно да купя?
Мисля, че цените на имотите спрямо заплатите гонят цените поне от 2000 година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНа предстоящата ми порция текущ доход от имотче.
ИВАНЧОГЛАВ, инвестиция е всичко което ти носи кинти.
Айде чао, че трябва да си правя кабинета в който после ще консултирам и преподавам, щото ми писна от безделие. Ей и това писва мамка му........
освен ако жена ти ти плаща наем, тогава ОК ПРАВ СИ
хаххаха
Ама ако ти взема и по 20 кинта за свирка , отиде наема... Това инвестиция ли е
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеПрез 1998 няма как да си знаел колко ще вземаш през 2012. Доходът е променливо нещо. Човек като започва работа е нормално да изкарва по-малко в началото, а 15 години по-късно вече да е профи и да прави повече пари. Не е толкова до "изгодно", а по-скоро е до възможност. Апартамента го купих тогава не защото беше изгоден, цената му си беше нормална за района. Просто преди това нямах възожност да купя жилище. Затова мисля, че не трябва цените на имотите да се сравняват със заплатите, дори и като средни стойности в дадено време. Много е индивидуален момента за покупка на жилище и всички обстоятелства свързани с такова решение.
Но също така нама как да знаеш 1998 колко ще струват имотите 2012, то е същото и със заплащането.
Ей това болднатото е голямата истина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеТази последната нула ми дава право да си мисля, че панеляците и една стотинка не струват. Ако можеш да схванеш за какво говоря.
Днес си в много добро настроение. И че може човешки да се говори с теб. На какво се дължи?
ИВАНЧОГЛАВ, инвестиция е всичко което ти носи кинти.
Айде чао, че трябва да си правя кабинета в който после ще консултирам и преподавам, щото ми писна от безделие. Ей и това писва мамка му........
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение1998 вземах 1000 долара на месец, сега вземам 6000 евро на месец. Според теб кога ми е по изгодно да купя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеНищо чудно вече да е спечелил. Като си направих една проста сметка, през 1998 си купих сегашното жилище за 380 лева/кв.м. Наемът, който щях да платя през това време досега излиза към 700 лева/кв.м. До тук печалбата е около 320 лева на квадрат само от спестен наем. Нямам намерение да продавам, но ако се наложи, ще му взема най-малко три пъти над цената, на която съм го купил тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТая последната нула за какво си я сложил?Та тя се слага след запетайката!
Днес си в много добро настроение. И че може човешки да се говори с теб. На какво се дължи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение1998 вземах 1000 долара на месец, сега вземам 6000 евро на месец.Та тя се слага след запетайката!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНе оня гащник в кашона под моста ми каза, че разчита да си купи вечеря с парите от годишна лихва на средностатистически депозит за домакинство. Затова е там, май се казваше Любо Мазния
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеНищо чудно вече да е спечелил. Като си направих една проста сметка, през 1998 си купих сегашното жилище за 380 лева/кв.м. Наемът, който щях да платя през това време досега излиза към 700 лева/кв.м. До тук печалбата е около 320 лева на квадрат само от спестен наем. Нямам намерение да продавам, но ако се наложи, ще му взема най-малко три пъти над цената, на която съм го купил тогава.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеA маанете човеко бре . Всички на един - не е честно . Еми, има си имоти - естествено че ще иска РЪСТ. Логично е . Всеки иска да вижда как активите му се увеличават , без да трябва да полага труд (то пък ако ставаше с труд). Това му желание е оправдано . Не е оправдано гербаджийството му и любовта му към ББ !
Да се надаме, че след като се провали съдебната реформа и с новият ВСС, тогава да се тръгне към конституционни промени. Оттам и ЪПче на имотките
Коментар
Коментар