Първоначално изпратено от ivancholak
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМатериала навсякъде е един и същи и в панеляците и в тухлите и в къщите.Всички са българи и манталитета на мнозинството си е мангалски.Разбира се за 5-60-те %-та не си прав. Ти още малко ще ги изкараш 8-90%
Коментар
-
Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнениеБаце, ама най-малко като тия 30К долара дето се дават за пример.
И какво е това твойто търпение да не им посегнеш ?
Коментар
-
сметките ви са малко криви, щото никъде не отчитате амортизация на НИ. Дори апартамента като стои има минимална амортизация, максимална е когато го напъплят тълпи малоумни наематели. И разбира се че НИ са инвестиция, но когато имаш ЕДНО жилище където живееш това не е ИНВЕСТИЦИЯ. Все едно като не си купиш БМВ за 200 бона да кажеш че си спечелил 200 бона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСпоред мен панелята не ги плюят за това дали са здрави или не, а за материала, който живее в тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз познавах много такива с тлъсти вложители на депозити и застраховки от 1989г. , които пиха една много ледена водица през 1997г.
Та и сега усещам, че ще има едно завъртане на рулетката, но кой къде ще е на игралната маса е най-важно
Аз имам една нетлъста четирицифрена сума сума, която вече почва също да ми пари и като стане петцифрена бързо ще напусне баМката
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеАз съм от 2002................
И какво е това твойто търпение да не им посегнеш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКолко имаш??
Коментар
-
Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнениеАз пък се чудя дали има такъв случай от практиката някой да държи тлъста сума на депозит от 1999г.
Та и сега усещам, че ще има едно завъртане на рулетката, но кой къде ще е на игралната маса е най-важно
Аз имам една нетлъста четирицифрена сума сума, която вече почва също да ми пари и като стане петцифрена бързо ще напусне баМката
Коментар
-
Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнениеАз пък се чудя дали има такъв случай от практиката някой да държи тлъста сума на депозит от 1999г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеСпоред мен панелята не ги плюят за това дали са здрави или не, а за материала, който живее в тях.
Рядко има подържан вход.
Не са виждали боя от как са направени.
Те не са обследвани паняляците де.
Може като нищо да се окаже, че 10-15%
от тях са с проблевми в основите.
Говорят усилено, че им били изтънели
твърде много заварките и било проблем,
но решение чисто по нашенски ще се
търси едва тогава когато почнат първите падания на стени.
Все пак масовите панелки са на около 30 до 40 години.
В много от тях водните инсталации са изгнили и текат,
но на матриала не му дреме особенно !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеЛупчо, Лупчоооо..... Не ни мисли нас, с недвижимите имоти. Купени (когато и да било), наследени и т.н.
Ние вече сме забравили кога, за колко пари и кое купихме. През годините изкарахме още пари, купихме си и разни други играчки, останаха ни парички по депозити, че и земи наследихме и докупихме още. Получи се естествено разхвърляне на портфейла ( ти ще му речеш диверсификация). И в производствени мощности на мен ми остана капитал, и в суровини... Сал в златцето съм тъничък, ама и там се понамира нещо, макар и реално, а не инвестиционно.
А ти си реви, реви си и продължавай да ни обясняваш какви балъци сме били.
Долу съм написал, кои са балъци. Щом сам се вкарваш в тази категория, значи наистина си балък.
Аз си имам и имоти и деца, ама ти....мъка, мъка...
Коментар
Коментар