IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    И то с кредит....
    Не е кредит бре!
    С кредит купувах през 2007г. - общинско жилище. И него го плащаме 4 човека!
    Още е двойно под пазарната цена в момента. А и 1/3 от главницата е изплатена.
    Знам, че се обърквате, щото имам няколко покупки през годините. Не 1-2 за цял жувот като повечето от вазе.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
      2009 си купувал? Има защо да си такава зелка.
      Недей да обиждаш! Ти като си лъжец, аз лъжльо ли да те нарека?
      Ако бъдем честни , края на 2009-та, а сделката е вписана началото на 2010г.. А оттогава досега има 10-12% спад! А аз договорих 30% отстъпка от офертната цена с една малка измама и подкуп.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Материала навсякъде е един и същи и в панеляците и в тухлите и в къщите.Всички са българи и манталитета на мнозинството си е мангалски.
        Материала е един и същ навсякъде, но по презюмция се смята, че в панелята материала е лош. Затова колкото и добър материал да е останал, той не ходи да живее в панеляк. И затова панелите са толкова занемарени.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение

И то с кредит....

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
            Еми , да , горе-долу толкова бяха тези от депозита...50 К в лева . А не съм им посегал , защото по онова време .......имаше неспирни потоци от парици . Тях ги трансформирах в НИ.........купувах, ремонтирах,продавах................и сега цялата кошница е пак : депозити и НИ , като от 5-6 месеца лееекинко взимам и златце и то подтикнат само от тукашните форумци и то не със цел увеличаване ,а запазване........
            Е, щом са ти били излишни може, значи се подразбира че нямаш никакви притеснения относно банки.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Чолаков, обясни в какво точно се изразява амортизацията на парцел с къща закупен от мен през 2002г. или на магазин построен от ютонг, бетон и стъкло през 2004г. и купен от мен 2009г.? И в двата имота ВИК инсталацията е от полипропилен. И двете са закупени със дял земя отдолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
                сметките ви са малко криви, щото никъде не отчитате амортизация на НИ. Дори апартамента като стои има минимална амортизация, максимална е когато го напъплят тълпи малоумни наематели. И разбира се че НИ са инвестиция, но когато имаш ЕДНО жилище където живееш това не е ИНВЕСТИЦИЯ. Все едно като не си купиш БМВ за 200 бона да кажеш че си спечелил 200 бона.
                Чолаков, обясни в какво точно се изразява амортизацията на парцел с къща закупен от мен през 2002г. или на магазин построен от ютонг, бетон и стъкло през 2004г. и купен от мен 2009г.? И в двата имота ВИК инсталацията е от полипропилен. И двете са закупени със дял земя отдолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Материала навсякъде е един и същи и в панеляците и в тухлите и в къщите.Всички са българи и манталитета на мнозинството си е мангалски.
                  100% си прав и 37, 5 градуса от мен. Разбира се за 5-60-те %-та не си прав. Ти още малко ще ги изкараш 8-90%

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
                    Баце, ама най-малко като тия 30К долара дето се дават за пример.
                    И какво е това твойто търпение да не им посегнеш ?
                    Еми , да , горе-долу толкова бяха тези от депозита...50 К в лева . А не съм им посегал , защото по онова време .......имаше неспирни потоци от парици . Тях ги трансформирах в НИ.........купувах, ремонтирах,продавах................и сега цялата кошница е пак : депозити и НИ , като от 5-6 месеца лееекинко взимам и златце и то подтикнат само от тукашните форумци и то не със цел увеличаване ,а запазване........

Коментар

• сметките ви са малко криви, щото никъде не отчитате амортизация на НИ. Дори апартамента като стои има минимална амортизация, максимална е когато го напъплят тълпи малоумни наематели. И разбира се че НИ са инвестиция, но когато имаш ЕДНО жилище където живееш това не е ИНВЕСТИЦИЯ. Все едно като не си купиш БМВ за 200 бона да кажеш че си спечелил 200 бона.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Според мен панелята не ги плюят за това дали са здрави или не, а за материала, който живее в тях.

Коментар

Аз познавах много такива с тлъсти вложители на депозити и застраховки от 1989г. , които пиха една много ледена водица през 1997г.
                          Та и сега усещам, че ще има едно завъртане на рулетката, но кой къде ще е на игралната маса е най-важно
                          Аз имам една нетлъста четирицифрена сума сума, която вече почва също да ми пари и като стане петцифрена бързо ще напусне баМката
                          Tя рулетката се завъртя и имотите го отнесоха с 50-60% надолу.А нанадолнището още не е свършило.

Коментар

Аз съм от 2002................
                            Баце, ама най-малко като тия 30К долара дето се дават за пример.
                            И какво е това твойто търпение да не им посегнеш ?

Коментар

Колко имаш??
                              Общо ли ...или колко са били в ония депозит от 2002

Коментар

Аз съм от 2002................
                                Колко имаш??

Коментар

Working...
                                X