Първоначално изпратено от Бате Пешо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Бате Пешо
Акумулатора е и товар, точно като такъв се използва като се управлява неговата стойност в зависимост от произведената енергия и консумираната.Теб те притеснява факта, че в мрежите които познаваш просто се повишава количеството произведен ток, когато консумацията се повиши и обратното.Няма проблем, цялото количество произведена енергия да се усвои , тази част която е в излишък се акумулира за да се използва когато консумацията превишава производството.Мрежата, като акумулатор е зле , защото има много големи загуби. Те не лъжат Пешка - произвеждат 12 , за да се осигури потребление на 5 реално. Мрежата е умряла риба от консерва се надига.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеПитам за да разбера.Хора са ми казвали,че БГ образованието било много калпаво и затова така написах за ТУ.
Къде съм писал глупости? И защо ми говориш за право и икономика като никога не съм ги учил и нямам намерение да ги уча. Просто не ми беше ясно и аз съм го написал за ТУ в предния си коментар.Значи е това,което бях написал за ТУ-качествено,но отиват за работят после извън БГ.Питах защо няма машиностроне в София.(знам само Луфтханза техник-Датекс-Антилоп които правят аудио системи за америка.джОнсон контрол-сензорите за коли в Ботевград и ЗММ-то в Илианци и на Цариградско някакви части на фрези правят)За ток знам ,че се произвежда в БГ то е ясно.Телекомуникации всеки знае М тел и т.н. Аз питах конкретно за машиностроенето. Щом е качествен ТУ значи няма от какво да се оплаквт хората ,че им били големи сметките за ток,че били бедни да учат там. Интересно ми е какво се произвежда в София освен това,което съм изброил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеMи като не знаеш оти пишеш глупости?ТУ подготвя инженери почти във всички сфери като започнеш от компютри телекомуникации електроника автоматика радио и телевизия електроинженери инженери в сферите на текстила транспорта авиацията машиностроенето ядрената енергетика топлотехниката хидравликата и пневматиката .На УАСГ най ще му отива да е факултет на ТУ.Освен това има специалности на немски и английски език.Аз не познавам безработни и бедни инженери.От колегите които завършихме преди повече от 20г всички са успели и реализирали се.Само ако ти спомена имена от сферите на енергетиката ще мигаш на пашкули.Имам колеги които работят в АЕЦ ВЕЦ и ЕЕС на САЩ Канада Англия.Така че млади момко който е отишъл да учи в ТУ и не го мързи всеки е успял.С право от СУ и специалност от УНСС не можеш да работиш никъде освен в България.Ебати великото училище за лелка с дебел задник на гише в банка за 600 лева.
Питам за да разбера.Хора са ми казвали,че БГ образованието било много калпаво и затова така написах за ТУ.
Къде съм писал глупости? И защо ми говориш за право и икономика като никога не съм ги учил и нямам намерение да ги уча. Просто не ми беше ясно и аз съм го написал за ТУ в предния си коментар.Значи е това,което бях написал за ТУ-качествено,но отиват за работят после извън БГ.Питах защо няма машиностроне в София.(знам само Луфтханза техник-Датекс-Антилоп които правят аудио системи за америка.джОнсон контрол-сензорите за коли в Ботевград и ЗММ-то в Илианци и на Цариградско някакви части на фрези правят)За ток знам ,че се произвежда в БГ то е ясно.Телекомуникации всеки знае М тел и т.н. Аз питах конкретно за машиностроенето. Щом е качествен ТУ значи няма от какво да се оплаквт хората ,че им били големи сметките за ток,че били бедни да учат там. Интересно ми е какво се произвежда в София освен това,което съм изброил.Last edited by vabo_2008; 25.05.2013, 19:28.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеНямам мания за величие.Просто питам.Не съм учил нито в УНСС нито в СУ.учил съм в УАСГ и ФМИ,а преди това в ПМГ-Сливен
Незнам какви инженери подготвя кажи ми?
Гледал съм им в сайта-ел.инженери,машинни инженери,...
Коментар
-
Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнениеЗа хора завършили преди 20г, ФМИ не значи нищо. Бъди така добър да пишеш кой университет е това. И забрави да получиш качествено образование в БГ. Аз завърших като втори университет ТУ - Варна. Такива стари учебници и предмети, направо ужас. Учих по учебник от 1983г. Ами те корабите правени съгласно тези учебници отдавна са морално остарели и нарязани.
Не знам какво си учил, но това което виждам и чувам за новозавършилите Барненските университети ми изправя косата.То и за това дъщерите ми ще учат във Франция
УАСГ-университет архитектура,строителстово,геодезия,София
ФМИ-факултет математика инфоратина на бул.Баучер в Лозенец,София
Не страдам за мания за величие просто изразих мнение ,че София не ми харесва повечето места =за мен грозни сгради и разбити тротоари.Но има и тук там цветни петна= хубави сгради
Много хубаво правиш,че ще учат на запад.В България градовете са ужасно грозни ,за какво да живеят тук.Last edited by vabo_2008; 25.05.2013, 19:27.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеНямам мания за величие.Просто питам.Не съм учил нито в УНСС нито в СУ.учил съм в УАСГ и ФМИ,а преди това в ПМГ-Сливен
Гледал съм им в сайта-ел.инженери,машинни инженери,...
Не знам какво си учил, но това което виждам и чувам за новозавършилите Барненските университети ми изправя косата.То и за това дъщерите ми ще учат във Франция
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи изобщо наясно ли си какво е ТУ и какви инженери подготвя?Или си поредния СУ или УНСС профан набълбукан с просташко самочувствие и мания за величие?Как не ви омръзна да давате мнения за неща които не разбирате и за училища в които не сте влизали.Първо там няма да те приемат и второ още на първата сесия ще получиш 4 двойки.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи изобщо наясно ли си какво е ТУ и какви инженери подготвя?Или си поредния СУ или УНСС профан набълбукан с просташко самочувствие и мания за величие?Как не ви омръзна да давате мнения за неща които не разбирате и за училища в които не сте влизали.Първо там няма да те приемат и второ още на първата сесия ще получиш 4 двойки.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи изобщо наясно ли си какво е ТУ и какви инженери подготвя?Или си поредния СУ или УНСС профан набълбукан с просташко самочувствие и мания за величие?Как не ви омръзна да давате мнения за неща които не разбирате и за училища в които не сте влизали.Първо там няма да те приемат и второ още на първата сесия ще получиш 4 двойки.
Гледал съм им в сайта-ел.инженери,машинни инженери,...Last edited by vabo_2008; 25.05.2013, 18:29.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеа ти какво разбираш
Пример за некачествено според мен е Техническия университет София.В София нито коли се произвеждат,нито комбайни,нито багери,нито самолети,нито процесори и т.н.И от там излизат добри инженери,ама 80% от хората които учат там явно нищо не научават,щом няма голяма техническа индустрия в София.Или какво там нивото е много високо,но понеже няма условия в бг за големи производства и след като завършат отиват на запад или изток? НЕзнам кажете ,аз съм малко прост не ми е ясно това.
Коментар
-
Продажби на жилища в София:
1)
- през първото тримесечие на 2008г. бяха 8,035
2)
- през първото тримесечие на 2013г. бяха 3,600
Тоест за 5 години има спад от над 55% на продажбите на жилища в София.
Средна месечна заплата в София:
1)
- през първото тримесечие на 2008г. беше 689 лв.
2)
- през първото тримесечие на 2013г. беше 1,076 лв.
Тоест за 5 години има увеличение от над 56% на средната месечна заплата в София.
Средна цена на кв. м. жилищна площ в София:
1)
- през първото тримесечие на 2008г. беше 2,163.17 лв.
2)
- през първото тримесечие на 2013г. беше 1,422.33 лв.
Тоест за 5 години има спад от над 34% на средната цена на кв. м. жилищна площ в София.
Тоест за 5 години има спад на продажбите на жилища в София с над 55% въпреки, че:
1)
- за 5 години има увеличение на средната месечна заплата в София с над 56%
2)
- за 5 години има спад от над 34% на средната цена на кв. м. жилищна площ в София
Честито!
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=20
http://www.registryagency.bg/?page_id=26
http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=26
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнениеКакво разбираш под "качествено" образование?
Пример за некачествено според мен е Техническия университет София.В София нито коли се произвеждат,нито комбайни,нито багери,нито самолети,нито процесори и т.н.И от там излизат добри инженери,ама 80% от хората които учат там явно нищо не научават,щом няма голяма техническа индустрия в София.Или какво там нивото е много високо,но понеже няма условия в бг за големи производства и след като завършат отиват на запад или изток? НЕзнам кажете ,аз съм малко прост не ми е ясно това.Last edited by vabo_2008; 25.05.2013, 16:48.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнениеза децата с бедни родители не мисля,че качественото образование е достъпно
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениедоста елементарно представяш нещата + явно си доста незапознат щом само това 'става'
иначе никой не ти пречи да идеш във Виена или Париш примерно...Last edited by vabo_2008; 25.05.2013, 18:21.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
Коментар