IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Гледам балъците чакащи по 2000 евро квадрата си продължават да цвилят. То годинка по годинка и без да се усетят станали пенсионери, не усетили нищо от живота. Та точно таквиз стискат докрай и си мислят, че ще могат да си вземат имота в гроба. Ама мен най ме кефи, че като се бутурясат наследниците им хич не ги е.бе за тях - продават и с парите си правят кефа - евала. А дъртите, стискали до последно - никой не си спомня за тях...
    Те 2000 няма да дочакат. Това е цена на квадрат в Германия. Ние има още малко да поработим, за да ги стигнем. А извода от стискането какъв е? Не стискай, а искай.

Коментар

• luboil

Не би тия купил спокойно, ще имаш възможност да го завещаеш.Имам достатъчно без скосове.Нали не ми ги купуват.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Да не си продал онова със скосовете на Траката, прав си за какво ти е да го оставиш на наследниците си да ремонтират покрива, който поне на 10 години ще потича.
        Не не съм продал и няма да продавам.
        Разликата между мен и теб е, че аз се кефя на живота, а ти само хленчиш, а и да , си апокалиптик.
        Не забравяй да си вземеш хапчетата преди лягане...

Коментар

• luboil

Да не си продал онова със скосовете на Траката, прав си за какво ти е да го оставиш на наследниците си да ремонтират покрива, който поне на 10 години ще потича.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Гледам балъците чакащи по 2000 евро квадрата си продължават да цвилят. То годинка по годинка и без да се усетят станали пенсионери, не усетили нищо от живота. Та точно таквиз стискат докрай и си мислят, че ще могат да си вземат имота в гроба. Ама мен най ме кефи, че като се бутурясат наследниците им хич не ги е.бе за тях - продават и с парите си правят кефа - евала. А дъртите, стискали до последно - никой не си спомня за тях...

Коментар

• Трябва да пуснем нова анкета с 2 две точки.

1. Изтегли депозита от 5000 лв, купи гарсониера в Люлин.
              2. Няма да купувам, аз емигрирам. Е@ал съм ви държавата.

Коментар

• Първоначално изпратено от alwayastrue Разгледай мнение
                Я се съсредоточете върху рррррррррррръста

В Гърция вече могат да се намерят жилища за по 100 евро на квадрат
                http://www.spekulanti.com/imoti-svia...vro_na_kvadrat

рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр
                Това изобщо няма да се хареса на някои пишещи тук. Нали бяха по 10000 на квадрат??

Коментар

• А в Румъния вече цените се повишават !
                  D.Y.F-091066

Коментар

• alwayastrue

Не ние ще порверим първо какви са цените в Орландовци и какво ще кажеш теб да натоварим с тази задача, ако се справиш те пращаме при албанците в Атина. Ще купим ли на много ниски цени как мислиш ?
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Я се съсредоточете върху рррррррррррръста

В Гърция вече могат да се намерят жилища за по 100 евро на квадрат
                      http://www.spekulanti.com/imoti-svia...vro_na_kvadrat

рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                        Da popitam exspertite tuk ,koga se ochakva padane na cenite na kushtite na moreto.

Haresal sum si tazi kisht,no ne mi dostiga kesh.

http://www.christiesrealestate.com/e...sa-de-campo-lr

Моля, пишете на кирилица!
                        Ъх!Ти пък ,баш на боруна!?!Ти знаеш ли къв шум дига прибоя?Дуфффф.....Дууффф...няма мигване.Ама майтапа на страна ,аз живея близо до морето ...има го тоз момент ,особенно зимата.
                        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                          Мастъре ще ме караш да ровя из гръцки имотни сайтове,ама на първо четене ми се струва невероятно чак до 10к евро!?!
                          на м2.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            В голяма заблуда си.Исках само да кажа че 99% от емигриралите са си гастарбайтери.Аз съм се реализирал тук и не само аз и половинката ми.Доходите ни са такива че можем да си позволим много неща немислими за 60-70% от западноевропейците.Успех на фирмата ти и се бори а не реви.Щом си упорит ще успееш.Не приемам да се говори така за България.Тя ни е като майка друга нямаме.Добра или лоша това е тя.И на мен ми идва тоя народ да го осуровакам с една неокастрена тояга ама не става.Много неща не ми харесват и съм безсилен да ги променя затова търпя.
                            Така персонализирайки,циганите какви ми се падат по родствена линия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Лордов, обикновено слушам новини по българската телевизия с половин ухо, но споменаха, че в Атина можеш да си купиш свестен двустаен хапартамент за 10 хил. евро. Ако си наблъскал всичките си пари в панелки просто не ти завиждам...
                              Мастъре ще ме караш да ровя из гръцки имотни сайтове,ама на първо четене ми се струва невероятно чак до 10к евро!?!

Коментар

• Лорда

На Плевнята и Борисов въобще не им дреме за Майка България, правеха чисто спекулативни изказвания за имотни балони с цел да юркат цените надолу, за да не се теглят пари от банките и да се купуват имоти понеже банките неплатежеспособни. Дянков видя как това ще ги закове и вота на народа , ще стане негативен за тях и обърна плочата- да теглели, но за какво да ги харчат така и не успя да каже потеже не му стигна мандата.Политиците не бива да правят спекулативни изказвания, спекулата е хазарт и политик който тръгне да се изцепва, че познава числата от тотото трябва моментално да бъде отсвирван, дори съм за това ако трябва да бъдат отсвирвани с 9 милиметрова свирка такива умни глави.
                                Други хора, които не бива да правят спекулативни изказвания и не им е работата да се изживяват като радари за балони са председателите на ЦБ. Например с речта си след встъпването му в длъжност след първото още събрание Бен Бернанке се изказа достатъчно силно спекулативно, за да бъде отсвирен дори с 22 милиметрова свирка.И никак не е чудно , че този човек реално живее под земята като плъх и не смее да си покаже носа на светло понеже го дебнат с много свирки.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X