IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето, алчността в действие, фантазиите се развихрят:

„„Сто процента ще го продам на по-висока цена. Примерно, ако е 30 за 40 хиляди ще му взема. Десет хиляди отгоре, затова, че е саниран“, заяви Борислав Андреев.

https://www.24chasa.bg/novini/article/5624247
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
      дарки, ти си станал повишител ))
      Още по-страшно....подозирам, че неусетно ставам скептик.....
      Сигурно е заразно.......
      Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
        Сега ще фалират всички вс каси. Защото стадото ще се юрне да си иска парите. Да купува с тях скъпи имоти. Така трябва.
        дарки, ти си станал повишител ))
        препоръка е

Коментар

• Сега ще фалират всички вс каси. Защото стадото ще се юрне да си иска парите. Да купува с тях скъпи имоти. Така трябва.

Коментар

)) тоя въпрос понякога си го задавам. та затова казвам аз за себе си какво смятам.
            относно отборите, ако гледаме само от едната страна ще изпуснем нещо.
            Тъй де, тъй... пак ме отгатна.. „разбирател” си ти.. шеговито остроумен....
            Ще дебнем по всички теми, ...Дет се Вика, ..Все ще се поучим, ..в упорството е истината...

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
              Има само един отбор, на „умниците“. Останалите имат глави на раменете.
              Естественият прираст - отрицателен;
              Лихвите по кредити над 3 пъти по-високи от тези в ЕС.
              Средната работна заплата - най-ниска в ЕС.
              В София няма работни места за още цървули.
              Строителството допълнителн.о ще насити пазара, старото отива на кино.
              Истината е че новият балон вече е надут и скоро (според мен) цените ще последват Логиката.
              Има логика казваш, дет ще се следва. ..добрее, ще чакаме ..току виж, станат логични и предсказуеми нещата..дет се вика, лесно ще стане казваш ..нЕкой ден. .. не споря, оставам с надежди..

Няма лошо..
              Last edited by razbiratel; 07.07.2016, 00:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                Виж как нацели и следващия ми ключов въпрос, който си бях заредил да задам.. Баси колко съм прозрачен..
                Всичко е в шеговит тон колега... Веселим се тука..
                Сериозните неща всеки си ги прави извън коментарите тук... (ти също мисля се забавляваш тук)
                Ама нали всички се пробваме нещо между редовете да прозрем,.. Уви..
                Поздрави!
                )) тоя въпрос понякога си го задавам. та затова казвам аз за себе си какво смятам.
                относно отборите, ако гледаме само от едната страна ще изпуснем нещо.
                препоръка е

Коментар

• Има само един отбор, на „умниците“. Останалите имат глави на раменете.
                  Естественият прираст - отрицателен;
                  Лихвите по кредити над 3 пъти по-високи от тези в ЕС.
                  Средната работна заплата - най-ниска в ЕС.
                  В София няма работни места за още цървули.
                  Строителството допълнителн.о ще насити пазара, старото отива на кино.
                  Истината е че новият балон вече е надут и скоро (според мен) цените ще последват Логиката.

Коментар

• Ама ясно ли е кой в какъв отбор е... Има ли изобщо два отбора...(все сме едни хора дет сЪ им интересни имотите).. Че пак се обЪрках май... Ще си сменям заглавието на Неразбирател скоро..
                    Last edited by razbiratel; 05.07.2016, 22:35.

Коментар

• Веселим се ние тука.... ама „оттатък“ не им е до веселба! Имотите поскъпват скокообразно ......

Коментар

никой не знае със сигурност.
                        нормално е да не отговорят, защото не искат да те подведат.

това решение ще го взимаш сам.
                        аз лично бих продал 1 или 2, но ако имам идея какво ще правя с парите от тях.
                        Виж как нацели и следващия ми ключов въпрос, който си бях заредил да задам.. Баси колко съм прозрачен..
                        Всичко е в шеговит тон колега... Веселим се тука..
                        Сериозните неща всеки си ги прави извън коментарите тук... (ти също мисля се забавляваш тук)
                        Ама нали всички се пробваме нещо между редовете да прозрем,.. Уви..
                        Поздрави!
                        Last edited by razbiratel; 05.07.2016, 22:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от razbiratel Разгледай мнение
                          На и аз по втория ти абзац умувам, че и питам, "Разбирателите" тук !!!.... МЪъъ, никой не споделя....
                          никой не знае със сигурност.
                          нормално е да не отговорят, защото не искат да те подведат.

това решение ще го взимаш сам.
                          аз лично бих продал 1 или 2, но ако имам идея какво ще правя с парите от тях.
                          препоръка е

Коментар

и аз имах подобен казус преди година
                            но жената го реши, каза
                            това ателие аз много го харесвам, няма да продаваме )))

иначе, тогава не бих продал.
                            може би тази или следващата година ще продам нещо, ще видим.
                            На и аз по втория ти абзац умувам, че и питам, "Разбирателите" тук !!!.... МЪъъ, никой не споделя....

Коментар

• Лорде (приятелю)... Явно силно липсваш на колегите във форума.. .. Гледам все за теб си мислят /споменават.... Яви се моля, че се загуби солта и пипера в тематиката..
                              ...колкото и да не си го признават повечето..

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                                то пък едни имоти.освен това май са наследство на жена му.тоест той няма дял
                                мм сега разбирам защо е големия вой по форума
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X