Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
https://www.forexfactory.com/news/11...by-206-billion
Общите активи спадат с $206 милиарда от пика
ФЕД влизат в ритъм и понижават баланса си с 95 милиарда всеки месец! Ритъмът е убийствен, но всичко върви по план. Инфлацията умира!
Преди месеци няколко измислени тарикати спориха с мен, че печатницата е готова да тръгне, но сега е видно, че намаленията в баланса вече са факт и отново съм бил прав!
Моите прогнози вече се потвърждават!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение30г - 7.12%
Ганъо новософиянеца от с.Долно Уино вероятно изобщо няма на идея какво означава товаЕ,както съм казвал и друг път,доброто на такива кризи е ,че зануляват и изчистват всякаква пасмина хваната от улицата и занимаваща се с НИ в БГ.Този път обаче ще ги изчистят един път завинаги.
https://www.cmegroup.com/trading/int...n-to-fomc.html
Живеем наистина в интересни времена...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
След 20 години купувачи основно ще са цигани.А те не са добри плащачи.Нито пък са склонни на някакви договорки,камо ли да купуват скъпо
Сегашните новософиянци Ганъовци точно ще са изплатили кочините тогава и ще им ги дават за без пари,даже и на загуба,само и само да се отърват
Пазара на НИ в БГ след 20г ще е замрял и няма да има нищо общо със сегашния
За съжаление в нашия случай,демографията е фактор.Голям фактор
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8hzm07&f1=1
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8hzlwc&f1=1
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДнес влизам в Била и гледам олио папас-5,59лв.......иначе много ще спадат цените на имотите хахахахапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
След 20 години купувачи основно ще са цигани.А те не са добри плащачи.Нито пък са склонни на някакви договорки,камо ли да купуват скъпо
Сегашните новософиянци Ганъовци точно ще са изплатили кочините тогава и ще им ги дават за без пари,даже и на загуба,само и само да се отърват
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеНаселението на София във възрастта 0-19 години е с 170 хиляди по-малко от това във възрастта 25-44 години. Т.е толкова ще са по-малко потенциалните бъдещи купувачи от потенциалните сегашни.
Ама няма страшно, всеки ще купи по две жилища и цените само ще растат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
30г - 7.12%
Ганъо новософиянеца от с.Долно Уино вероятно изобщо няма на идея какво означава товаЕ,както съм казвал и друг път,доброто на такива кризи е ,че зануляват и изчистват всякаква пасмина хваната от улицата и занимаваща се с НИ в БГ.Този път обаче ще ги изчистят един път завинаги.
Last edited by petrg5s; 08.10.2022, 08:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chokolino Разгледай мнение
Надуването като среден процент беше около 20-25 за година. Сега очаквам и корекция в тези рамки, ако наистина не удари по-страшна криза от миналата преди петнайсетина години.
Виж
Виж каква сеч е на фондовите пазари,,нямат спирка,отзад са ФЕД анд къмпани със голямата сурвачка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Що да не са реални ?
Колко е реално да надуеш цената на един имоти с 30-40-50% за .................12 месеца ?
Ако за теб това е реално ,дори няма смисъл да го обсъждаме ..
Коментар
-
В момента съм понижител, който дебне да купи изгодно, така че имам интерес да паднат, но такива огромни проценти просто не са реални без да сме в много голяма криза, която далеч няма да удари само имотите...
Колко е реално да надуеш цената на един имоти с 30-40-50% за .................12 месеца ?
Ако за теб това е реално ,дори няма смисъл да го обсъждаме ..
- 1 like
Коментар
-
Goldman Sach казват,че на най-недостъпния и желан пазар в света ,ХонгКонг-ския ще има спад с 30%.Ти казваш,че в гетото на Европа с най-балонизирания НИ пазар,цените да паднат с 20% щяло да е Армагедон
Освен да си брокер друго логично обяснение не виждам
Не 20% ,ами и 80% могат да паднат (разбира се няма да е за 1г)
И изобщо няма да се учудя.
Даже напротив,това ще бъде най-логичното нещо.
- 1 like
Коментар
-
За да видим понижение от над 20% в България, то трябва кризата да е наистина ужасна и свързана най-вече с голяма безработица, и много сериозно затягане на финансовия пазар. Тук не падаме от чак толкова високо, както е в други страни. Аз лично очаквам среден спад от 10-15% догодина и около 20% през 2024-та. Повече от това би означавало състояние близко до Армагедон...
Освен да си брокер друго логично обяснение не виждам
Не 20% ,ами и 80% могат да паднат (разбира се няма да е за 1г)
И изобщо няма да се учудя.
Даже напротив,това ще бъде най-логичното нещо.Last edited by petrg5s; 07.10.2022, 15:32.
- 1 like
Коментар
-
За да видим понижение от над 20% в България, то трябва кризата да е наистина ужасна и свързана най-вече с голяма безработица, и много сериозно затягане на финансовия пазар. Тук не падаме от чак толкова високо, както е в други страни. Аз лично очаквам среден спад от 10-15% догодина и около 20% през 2024-та. Повече от това би означавало състояние близко до Армагедон...
40-50% е голям спад (голямо Мяу)
50%+ e трагедия .това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар