Първоначално изпратено от fred23
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Тогава ли чакаш да свърши спада?
Еее, по-рано ще е, по-рано.
Аз Юлка не чакам нито спадове нито покачвания, аз инвестирам купувам или продавам и тн.
От 6 години ви чета как непрекъснато нещо чакате и одавна вече не сте ми интересни
Когато и вие почнете да правите реални неща вместо да чакате Годо сигурно ще имаме повече неща които да коментираме
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
15% ръст на жилищните кредити, тая направо ги закопа на място
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
една тема си имат понижителите и ти се намести в нея
да им разваляш рахата
Понижител беше ти преди 2 години. Реши че ще падат цените и продаде
Понижител съм и аз - Пуснал съм имот за продажба и съм играл индекси на късо
Тия дето само дремат на перона какви точно понижители са???
За тях има една много точна турска дума за гледащи как се играе дадена игра
- 1 like
Коментар
-
Прав си чекане му е майката е я 2039-та къде е
Еее, по-рано ще е, по-рано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Губиш се в причинно-следствените връзки, ето защо и анализите не са ти достоверни!
Постарай се малко повече една година грешни прогнози е хубав юбилей да се отбележи подобаващо.
После като се занижат 2-3-4 и тн години по не е интересно
- 1 like
Коментар
-
Прав си чекане му е майката е я 2039-та къде е
да им разваляш рахатапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТой тоя пазар не е за нетърпеливковци.
"Корекцийката" едва сега започва, а лихвите ще растат ли, растат.....
Още нищо не е свършило, че вече да пресмяташ кое колко било.
- 1 like
Коментар
-
Срив, Падат, а те били направили 1-4% корекция на безумното поскъпване от последните 2 години
А пък в другата тема обяснява как държавният дефицит щял да свали цените на имотите. Смех
И тоя човек има претенции да разбира от икономика. Колко мъка има по тоя свят Господи колко мъка
По между другото вече сме месец Март и можем официално да те поздравим с 1 година от както не позна срива на имотите до като се усетиш и ти ще си врътнал 5-6 годиники като Бота
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеСрив, Падат, а те били направили 1-4% корекция на безумното поскъпване от последните 2 години...
"Корекцийката" едва сега започва, а лихвите ще растат ли, растат.....
Още нищо не е свършило, че вече да пресмяташ кое колко било.
Коментар
-
Осъзна ли сега, защо цените на имотите в Европа падат, а уж е зарината с пари? Сам се оплете в "дълбоките" си анализи!!!
А пък в другата тема обяснява как държавният дефицит щял да свали цените на имотите. Смех
И тоя човек има претенции да разбира от икономика. Колко мъка има по тоя свят Господи колко мъка
По между другото вече сме месец Март и можем официално да те поздравим с 1 година от както не позна срива на имотите до като се усетиш и ти ще си врътнал 5-6 годиники като Бота
- 2 Харесвания
Коментар
-
Жорка вдигането на лихвите не решава проблема че Европа е зарината с пари
От 2014-та до сега са напечатили 3.3 трилиона ето това е огромният проблем срещу тези пари няма нищо въздух.
Тези пари търсят как да се превърнат в активи и са като горещ картоф дето се прехвърля от ръка на ръка и накрая някой остава с горещият картоф и няма на кой да го даде
Тоя филм в БГ сме го гледали 1997-ма и знаем как свършва и не ни е интересен, но има такива дето не са го гледали желая им приятно гледане. Чак на края разбират че картофа е останал у тях
- 1 like
Коментар
-
Както винаги си прав! Тези със заплати от 1780 евро вече купиха и сега е ред на тези със заплати от 1200 евро и те да купят! Значи цените ще паднат...пазар, к'во да го праиш?
Гледайте да не го изпунете че не бяха много квадратчетата
- 1 like
Коментар
-
Виждам, че обичаш "задълбочените" анализи! В тази връзка един въпрос с понижена трудност, Защо цените на имотите в Европа се сриват?
А ти сигурно ще ни разкажеш за великите невероятни сривове в Европа за което ние не знаем - Германия -1% Англия -4%
- 1 like
Коментар
-
Жорка вдигането на лихвите не решава проблема че Европа е зарината с пари
От 2014-та до сега са напечатили 3.3 трилиона ето това е огромният проблем срещу тези пари няма нищо въздух.
Тези пари търсят как да се превърнат в активи и са като горещ картоф дето се прехвърля от ръка на ръка и накрая някой остава с горещият картоф и няма на кой да го даде
Тоя филм в БГ сме го гледали 1997-ма и знаем как свършва и не ни е интересен, но има такива дето не са го гледали желая им приятно гледане. Чак на края разбират че картофа е останал у тях
Коментар
Коментар