IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Ще ти отговоря, но дай първо да изясним защо някой купил 4 имота се радва на това че наемите падали

Вероятно и четирите имота са ти за лично ползване и не те касае наемният пазар
    Айде сега щял да отговори ама под условие. Приеми, че е както ти се иска да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ми те и сега го правят, но съдържанието намалява.
      Няма обороти-няма заплати- увеличена безработица ......нататък всеки да си ги нарежда.
      Няма, но компенсират с високи цени > по-малко обслужващ персонал > намалени разходи > запазена печалба. При това положение, очаквам още по-високи цени на храните, които да минат западноевропейските. Някои цени вече ги минаха:

https://www.investor.bg/a/520-zemede...-s-hrani-u-nas

Коментар

Ако отвориш обичаите ще видиш и отговори.
        Ся ако може отговори на въпросчето...
        Ти чакаш ли увеличените заплати да вдигнат цените?
        600К държавна администрация и 2 милиона пенсионера скоро няма да видят увеличение, че приходите в бюджета са с 200 мил по-малко от началото на годината. Цяло чудо ще е ако има следващи увеличения на стоки и услуги, че почва дефлационата спирала.
        Last edited by unimog; 02.03.2023, 17:52.

Коментар

Ако отвориш обичаите ще видиш и отговори.
          Ще ти отговоря, но дай първо да изясним защо някой купил 4 имота се радва на това че наемите падали

Вероятно и четирите имота са ти за лично ползване и не те касае наемният пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Война на 1000 км, земетресение на 1000 км, политическа криза на 0 км, Дракона се събуди и почна да консумира, всеки иска сега и веднага, другото е народопсихология.
            Всеки иска сега ама се налага да почака. Пустите цени не падат и не падат

Но не губете кураж е я 2039-та тамън ще сте изучили децата и ще се радвате на внуци

Коментар

Как така си задал въпрос да не би да искаш да кажеш че си от онези плямпала дето само задавали въпроси
              Ако отвориш очите ще видиш и отговори.
              Абе все ще те питам:
              - ти Лед крушката ли си?
              Сякаш една глава Ви мисли писанията.
              Last edited by polax; 02.03.2023, 17:47.

Коментар

Явно не виждаш въпроса ...
                Как така си задал въпрос да не би да искаш да кажеш че си от онези плямпала дето само задавали въпроси

Коментар

Абе да ви питам - Какво породи инфлацията?

А - Многото напечатени пари
                  Б - Ниските лихви

знам че ви е труден този въпрос но съм сигурен че с два три жокера ще отговорите
                  Война на 1000 км, земетресение на 1000 км, политическа криза на 0 км, Дракона се събуди и почна да консумира, всеки иска сега и веднага, другото е народопсихология и накрая икономиката само обобщава резила.
                  Last edited by unimog; 02.03.2023, 17:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Там тактиката е друга, вече не се разчита на оборота. Според мен скоро хранителните магазини ще изсмукват квото има у джаба на плебса.
                    Ми те и сега го правят, но съдържанието намалява.
                    Няма обороти-няма заплати- увеличена безработица ......нататък всеки да си ги нарежда.

Коментар

Ся да ви кажа втори месец оборот на хранителна верига е със средно 30% у киреча. 12 магазина.
                      Та правете си изводите щом няма за папо.
                      Там тактиката е друга, вече не се разчита на оборота. Според мен скоро хранителните магазини ще изсмукват квото има у джаба на плебса.

Коментар

Чакай сега нали не мислеше да се обясняваш?
                        Явно не виждаш въпроса ...

Коментар

Да, защото постоянно спрягате увеличените заплати, които не покриват инфлацията. На тях разчитате за ръста или бъркам?
                          Чакай сега нали ужким не мислеше да се обясняваш?
                          Last edited by 6000; 02.03.2023, 17:32.

Коментар

• Абе да ви питам - Какво породи инфлацията?

А - Многото напечатени пари
                            Б - Ниските лихви

знам че ви е труден този въпрос но съм сигурен че с два три жокера ще отговорите

Коментар

Ако не забеляза ти се обърна към мен с въпрос та е видно кой какво е
                              Да, защото постоянно спрягате увеличените заплати, които не покриват инфлацията. На тях разчитате за ръста или бъркам?

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Това не е за радост на ипотекарите, че Ястребовски само това чака и ще ще удари здраво.

Инфлацията е тук и смята да поостане.
                                Ще Уни Ще само почакайте малко

Коментар

Working...
                                X