IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако скочи с 0,5% още баМки ше дадат фира, а коня ще иде на 40-50к, което не е много ок. Рано му е още.
    0,25% ще е ок.
    остави лихвите
    говори че, че депозитите от малките банки се местят към 4-те големи.
    чакам с нетърпение петък следобяд.
    когато ще разбера и дали тия 1000 лв, който похарчих за бх, ще ми върнат пари за една скромна кръчма
    Last edited by ratten; 14.03.2023, 19:09.
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      Тази седмица ще бъде запомнена като специална седмица в историята на САЩ, защото отбеляза първата банкова криза, в която хората избягаха (и продължават да бягат ) към "съвършенната банка", която никога не затваря и е 100% гарантирана от най-мощната мрежа създавана някога.
      [ATTACH=CONFIG]n4039459[/ATTACH]
      Това, болднатото, като му дръпнат тока.... и приключвате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Избягвай да мислиш с тези думички в червенкото, към тях ще добавя и Ще
        Моля ? Какво очакваш? Да, Кавръка сбърка през 2017 защото не предвиди, че през 2022, някакъв чистач в лаборатория , няма да си измие ръцете на излизане и предизвика невиждана в съвременната история епидемия, която разгони фамилията на целия свят. Верно ли това Ви е логиката ?

Коментар

Убедена съм ,че тази година каквото и да става ще видим спад на цените най-много с 10 %, което означава, че във времето покупките на очакващите спад ще се проточат още дълго и тягостно.
          Дали ти си Снежана Стойчева....... ...... или само я повтаряш.... - така е - съгласен съм, тая година надали ще видим (и надали статистиката ще отчете по-голям спад)! Процесите в началото са по-бавни!

Но пък 2024 остава отворена.......

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
            С Credit Suisse Group AG какво правим? Ще я бъде ли?

https://finance.yahoo.com/quote/CS/
            Тва е шиткоина на века:

Click image for larger version

Name:	crsu.jpg
Views:	1
Size:	35.8 КБ
ID:	4039491

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Днешната гледна точка щеше да е много по-различна ако нямаше Ковид 4 години след периода за който казвате , че е сгрешил. Ако следващата година се появи нещо, което да изтрепе кравите, след 4 години може да се чудим зашо не сме инвестирали в компании за изкуствено месо, но това не е очевидно е момента.
              Избягвай да мислиш с тези думички в червенкото, към тях ще добавя и Ще

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                И....?

К'во стана ся? Инфлацията по-висока от очакваното! Между чука и наковалнята, а!

Не му е лесно на бай Джером - да държи лихвите в лявата ръка, а банковите фалити - в дясната!

Ама понякога в живота няма лесни решения..... тъй че ша играе сурвачката, ми се чини!

(пусти спелчекъри.....)

Джером не дава вид като оня мазен и лигав градински охлюв Бернанке!
                Ако скочи с 0,5% още баМки ше дадат фира, а коня ще иде на 40-50к, което не е много ок. Рано му е още.
                0,25% ще е ок.

Коментар

Купила съм два апартамента, но 10 г. след тези за които пишеш и без кредит. Няколко пъти съм писала от къде идва финансирането им и не мисля да го пиша отново. Точно тогава решението Нямаше да е грешно ,а много правилно и това се вижда прекрасно от днешна гледна точка. Убедена съм ,че тази година каквото и да става ще видим спад на цените най-много с 10 %, което означава, че във времето покупките на очакващите спад ще се проточат още дълго и тягостно. Не карам никой да купува или да се съобразява с мнението ми ,но много ама много бих се учудила ако се случи друго.
                  Най-лошото ще е ако цените на имотите завършат не със спад ,а с + .и това ще ме учуди по-малко да си призная.
                  Днешната гледна точка щеше да е много по-различна ако нямаше Ковид 4 години след периода за който казвате , че е сгрешил. Ако следващата година се появи нещо, което да изтрепе кравите, след 4 години може да се чудим зашо не сме инвестирали в компании за изкуствено месо, но това не в очевидно е момента.

П.С. Ето, да кажем почна да Ви дудна да инвестирате в компании за изкуствено месо. След 4 години, ако всичко е нормално и не съм уцелил, ше си затрая и никой няма да се сеща за това. Ако обаче, се появи световен грип по кравите или някаква друга простотия (вероятността за което е нищожна), и изтрепат 90% от стадата , пазара за изкустено месо ше експлодира и ше Ви надуя главите с "казах ли Ви". Колко от експертите тук предрекоха краша 2008-ма ? Един линк ми изпратетете да го видя. Иначе, и спрелия часовник е верен 2-пъти дневно, ма никой не го гледа.
                  Last edited by segato; 14.03.2023, 18:53.

Коментар

Убедена съм ,че тази година каквото и да става ще видим спад на цените най-много с 10 %
                    Глупости.
                    Чак пък и каквото да става . Разраства се конфликта или пускат атомни бомби и се сещаш къде отива това "каквото и да става"
                    Но щом си убедена
                    Иначе до края на другата година ще видим поне 40%-50% спад
                    Още тази есен ще има голяма паника и пукане на балона

Коментар

Не беше ли ти дето беше купила апартамента е Изток с кредит през 91ва или 92-ра ? Тогава цените бяха ниски и който е имал финансиране направи пачка. Сега признавате , че за да е печеливш апартамента трябва да е наследствен или поне купен близо до соц. цени, но въпроса с финансирането разбираемо се пропуска. Имаше и хора , които учеха в колежи в Щвйцария преди 1989-та ... аре да не задълбаваме.

Кавръка какво да купи 2017 , като тогава това щеше да е грешно решение? Пак казвам, това за което го подигравате сега, почна Март-Април 2022, той няма как да го е знаел 2017. Даже се чудя как е разбрал 2017 , че пазара ще тръгне надолу, зашото признаци имаше 8 месеца по-късно ( Октомври 2018) а стана очевидно чак средата на 2019. Може да е lucky guess, но през 2017 е бил правилния и ако не беше Ковид щеше да изпусне само 8% нарастване по инерция и да запази 40% нарастване.натрупано от средата на 2013 до края на 2017.
                      Купила съм два апартамента, но 10 г. след тези за които пишеш и без кредит. Няколко пъти съм писала от къде идва финансирането им и не мисля да го пиша отново. Точно тогава решението Нямаше да е грешно ,а много правилно и това се вижда прекрасно от днешна гледна точка. Убедена съм ,че тази година каквото и да става ще видим спад на цените най-много с 10 %, което означава, че във времето покупките на очакващите спад ще се проточат още дълго и тягостно. Не карам никой да купува или да се съобразява с мнението ми ,но много ама много бих се учудила ако се случи друго.
                      Най-лошото ще е ако цените на имотите завършат не със спад ,а с + .и това ще ме учуди по-малко да си призная.

Коментар

Не, разбира се ,аз не мога да си ГО меря с вас хахаха През '90-те не познавам човек който можеше да вземе кредит, може и да е имало , но не познавам такъв.
                        Нещо не си разбрал, никой ама никой не е нападал Кавръка, че е продал нещо защото не е имал имот още по-малко 2017г. Съжаляваме или поне аз съжалявам защото не купи 2017 г. въпреки ,че според него имаше парите кеш, но беше убеден , че всеки момент ще се спука имотния балон. Е, спука се ,но цената по две. Решението му е грешно и дори и той го знае. Много неща не знаеш и бъркаш затова.
                        Не беше ли ти дето беше купила апартамента в Изток с кредит през 91ва или 92-ра ? Извинявай ако съм се объркал. Тогава цените бяха ниски и който е имал финансиране направи пачка. Сега признавате , че за да е печеливш апартамента трябва да е наследствен или поне купен близо до соц. цени, но въпроса с финансирането разбираемо се пропуска. Имаше и хора , които учеха в колежи в Щвйцария преди 1989-та ... аре да не задълбаваме.

Кавръка какво да купи 2017 , като тогава това щеше да е грешно решение? Пак казвам, това за което го подигравате сега, почна Март-Април 2022, той няма как да го е знаел 2017. Даже се чудя как е разбрал 2017 , че пазара ще тръгне надолу, зашото признаци имаше 8 месеца по-късно ( Октомври 2018) а стана очевидно чак средата на 2019. Може да е lucky guess, но през 2017 е бил правилния и ако не беше Ковид щеше да изпусне само 8% нарастване по инерция и да запази 40% нарастване.натрупано от средата на 2013 до края на 2017.
                        Last edited by segato; 14.03.2023, 18:16.

Коментар

• С Credit Suisse Group AG какво правим? Ще я бъде ли?

https://finance.yahoo.com/quote/CS/

Коментар

Ше си ги мерим ли ? Аз, а вероятно и повечето тук, не можехме да помиришем кредити през 90-та. Не знам защо мислиш, че във форума всички са тръгнали от една позиция.

По повод други постове ... гледам , че го нападате Кавръка , че бил продал 2017. Доколкото разбирам продал е в края. От средата на 2019 имотите си тръгнаха надолу , може да не сте го усетили в БГ, но тук си бешя явно (има графики, гледайте ги) Това, което ги спаси беше Ковид и раздаването на пари, което последва. Колко от хората тук знаеха Януари 2019, че ще има Ковид след една година ? Ако не се беше случил Ковид, вероятно Кавръка щеше да се подиграва на останалите зашото щеше да е пропуснал само растежа за първите 8 месеца на 2018, след това до средата на 2019 беше кажи речи плато и след това си тръгна надолу. Децки , мецки, подигравате се общо взето за късмет а не за грешно решение.
                            Не, разбира се ,аз не мога да си ГО меря с вас хахаха През '90-те не познавам човек който можеше да вземе кредит, може и да е имало , но не познавам такъв.
                            Нещо не си разбрал, никой ама никой не е нападал Кавръка, че е продал нещо защото не е имал имот още по-малко 2017г. Съжаляваме или поне аз съжалявам защото не купи 2017 г. въпреки ,че според него имаше парите кеш, но беше убеден , че всеки момент ще се спука имотния балон. Е, спука се ,но цената по две. Решението му е грешно и дори и той го знае. Много неща не знаеш и бъркаш затова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                              И....?

Не му е лесно на бай Джером - да държи лихвите в лявата ръка, а банковите фалити - в дясната!

Ама понякога в живота няма лесни решения..... тъй че ша играе суровата, ми се чини!

Хеле пък тука в четвъртък -

Коментар

• И....?

Ама понякога в живота няма лесни решения..... тъй че ша играе сурвачката, ми се чини!

(пусти спелчекъри.....)

Last edited by Julius_BG; 14.03.2023, 17:48.

Коментар

Working...
                                X