IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

От 6 год не съм спирал....вече съм горд притежател на цели 0.1 коня.
    е, не си спирал, но и продаваш през това време.
    както и да е.
    искам сега много да се постараеш и да го пришпориш в галоп тоя бай хойн
    защото и аз съм се закАчил на един косъм от опашката
    все пак тия лихви по кредитите трябва да се избиват от някъде
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      По повод графиките и балансите ,в конкретния случай паричната маса отива към попълване на дупките ,тези пари не са за да се раздават като кредити ,в случая банките ще затягат кредитирането а парите им служат за да не фалират .
      не
      да!
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ти добави ли
        или гледаш последните покупки да изкараш на +
        От 6 год не съм спирал....вече съм горд притежател на цели 0.1 коня.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако не сте купили конОве..... ще съжалявате.....
          ти добави ли
          или гледаш последните покупки да изкараш на +
          препоръка е

Коментар

• По повод графиките и балансите ,в конкретния случай паричната маса отива към попълване на дупките ,тези пари не са за да се раздават като кредити ,в случая банките ще затягат кредитирането а парите им служат за да не фалират .

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Аз си имам счеводител. Според него, лелката нещо е превъртела, и не трябва да и се обръща внимание, ма е разбираемо, човека гледа да си запази прихода. Да така е както казваш. Фирмата обаче е създадена в края на 2020 и няма печалба, 2021 оше беше нова и пак почти нямаше печалба, 2022 направи някаква печалба , но скока спрямо средното от 2020 и 2021 е много голям и сега, като добавиш тези 33%, отиваме на над 40% авансов данък. Еднократно-многократно, не се прави така. Ако оставя фирмата, ше трябва да платя едни пари и да чакам да ми ги върнат изгорени от инфлацията. Затова , затварям и кой от къде е. Нито аз ше липсвам на някой , нито на мен ше ми липсват. Тази фирма я отворих да направи някакви кинти в БГ , да взема някакъв апартамент да има къде да се върна. Нито апартамент взех в България, нито фирма ше остане. Егати държавата! Да искаш да и дадеш и тя да не иска да вземе.
              Клиентите ти са извън Бг ти правиш фирма в Бг? Защо? За BVI (от февруари са Black листата на EU, но скоро ще ги изкарат оттам), Cayman, Seychelles не си ли чувал?
              Last edited by better; 17.03.2023, 10:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                Следиме ли ги тези работи момци?

https://fred.stlouisfed.org/series/WALCL

Ако не сте купили конОве..... ще съжалявате.....

Коментар

• Be your own bank......

Click image for larger version

Name:	banks.jpg
Views:	2
Size:	83.3 КБ
ID:	4040759

Коментар

Напротив !
                    Значи разбираш логиката на явлението!

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Аз си имам счеводител. Според него, лелката нещо е превъртела, и не трябва да и се обръща внимание, ма е разбираемо, човека гледа да си запази прихода. Да така е както казваш. Фирмата обаче е създадена в края на 2020 и няма печалба, 2021 оше беше нова и пак почти нямаше печалба, 2022 направи някаква печалба , но скока спрямо средното от 2020 и 2021 е много голям и сега, като добавиш тези 33%, отиваме на над 40% авансов данък. Еднократно-многократно, не се прави така. Ако оставя фирмата, ше трябва да платя едни пари и да чакам да ми ги върнат изгорени от инфлацията. Затова , затварям и кой от къде е. Нито аз ше липсвам на някой , нито на мен ше ми липсват. Тази фирма я отворих да направи някакви кинти в БГ , да взема някакъв апартамент да има къде да се върна. Нито апартамент взех в България, нито фирма ше остане. Егати държавата! Да искаш да и дадеш и тя да не иска да вземе.
                      Като си голям баровец регистрирай си една офшорка в Малта и си бачкай,така правят хората с пари ,какво се свиваш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
                        Нещо притеснен ми се виждаш
                        Напротив !

Коментар

Следиме ли ги тези работи момци?

Нещо притеснен ми се виждаш!?

Коментар

• Следиме ли ги тези работи момци?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Консултирай се със счетоводител. Аз от това което бегло прочетох предлагат( а от предлагане до приемане- я го приемат я не) да обложат с еднократен данък свръхпечалбата на фирми която се изчислявала със средната печалба за последните 3 години + 20 процента, и горницата над всичко това се облага с определения процент еднократно. Но пак казвам че бегло съм прочел и не мога да дам компетентно мнение по въпроса
                              да се съсредототчат върху енергийния сектор и оръжието - но там са ДС кадрите та сложно
                              остават ДС инфраструктурните фирми и един малък сегмент с бързо растящи успешни компании (доста с чуждо участие)
                              такива експерименти в стил Лукашенко най-много да разпъдят инвеститори (чуждестранни), но няма да напълнят бюджета.

основно перо за бюджета са ДДС,акцизи и мита - да се съсредоточат там да няма кражби
                              осигуровките са също перо, но бюджета на НОИ е перманенто на червено та не ги броя.

ако си мислят, че ще бутнат големите вериги - те реинвестират в нови магазини и баш тия най-гадните, които съсипват българските прооизводители от години го гласят така, че да внасят минимални даници. Там ще им начислят 'дедовия' .. с извинение.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Консултирай се със счетоводител. Аз от това което бегло прочетох предлагат( а от предлагане до приемане- я го приемат я не) да обложат с еднократен данък свръхпечалбата на фирми която се изчислявала със средната печалба за последните 3 години + 20 процента, и горницата над всичко това се облага с определения процент еднократно. Но пак казвам че бегло съм прочел и не мога да дам компетентно мнение по въпроса
                                Last edited by segato; 17.03.2023, 00:52.

Коментар

Working...
                                X