IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Споменах някъде, ако банките не вдигнат лихвите по депозитите хората ше почнат да си теглят парите. Вероятно ше се появят и разни пирамидки да им обещават доходност ... абе няма да свърши добре
    Това е България. Тук на почит са само депозити в банки и тухли.Нито акции,нито крипто,нито дори злато.С нарастване на доходите очаквам още повече да се увеличат депозитите.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И теб те питам-поради каква причина банките ще вдигат лихви по кредити и депозити при положение, че има с 41 милиарда лева повече депозити от кредити?
      Ей това ме интересува балъци ли са банкерите ,та да пълнят гуши на депозитарите при положение, че са пълни с пари от депозити.
      Споменах някъде, ако банките не вдигнат лихвите по депозитите хората ше почнат да си теглят парите. Вероятно ше се появят и разни пирамидки да им обещават доходност ... абе няма да свърши добре

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Нулевите лихви бяха навсякъде, но вече не е така, освен в Бг де. Сещай се кво следва (то вече започна).
        И теб те питам-поради каква причина банките ще вдигат лихви по кредити и депозити при положение, че има с 41 милиарда лева повече депозити от кредити?
        Ей това ме интересува балъци ли са банкерите ,та да пълнят гуши на депозитарите при положение, че са пълни с пари от депозити.

Коментар

В моя договор за потребителски кредит .
          Моя пък от 8% стана 14, през 2010 год.

Коментар

Ами повечето нямат акъл и си вкарват парите в банките. И депозитите растат всяка година. Нулеви лихви са поне от 5-6 години, но това не пречи депозитите да растат.
            Народопсихология-българинът знае само банки и имот,за да си вложи парите.Плюс това българите са много пестеливи. Познавам пенсионери с общо 1000 лв пенсия,които всеки месец заделят пари в банка.С нарастване на доходите и депозитите ще нарастват. А ще намаляват кредитите заради демографският срив.
            Нулевите лихви бяха навсякъде, но вече не е така, освен в Бг де. Сещай се кво следва (то вече започна).

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

за да се види, че не го правя защото съм неграмотен
              Яснооо!

Запетайката изкупва всички останали грехове !

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Ако мислиш, че "професор", който пише, че има дефлация в години на най-зверска инфлация е грамотен, си в дълбока заблуда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Аз не се съмнявам, че си изтеглил потребителски, но ми е чудно каква лихва са ти дали при 10г фиксирана лихва.
                  5 процента ГПР.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                    При липса на главни букви в началото и точки накрая - да ти се чуди човек що си усложняваш живота с тия запетайки по средата!
                    препоръка е

Коментар

То пък голямото геройство,че съм изтеглил потребителски кредит. И да ти кажа честно предпочитам да съм излъгал,ама за съжаление не е така.
                      Аз не се съмнявам, че си изтеглил потребителски, но ми е чудно каква лихва са ти дали при 10г фиксирана лихва.

Коментар

• Признавам си, че днес прочетох нови висоти на понижителната мисъл, различни от дежурните мантри, които чета от 12 години.
                        Разходих се до МОЛ Сердика център и с удивление видях, че там е затворен клона на моята банка, а то защо било!
                        Всички влогари са разбрали от нашите понижители, че има алтернативи, много по-атрактивни от депозита и тутакси ударно са почнали да изтеглят 120-30 млрд депозити и да ги набиват в тези алтернативи. Признавам, че такава иновативна мисъл в понижителните сърца, много ме развълнува и съм сигурен, че резултата ще бъде растеж на лихвите в геометрична прогресия и ГОЛЯМ срив на имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Ти май не разбираш, че фалирала фирма не се нуждае от кадри...
                          В България има 340 хиляди работещи пенсионери. В индустрията е пълно с роми. Ако имаха други кадри дали щяха да опрат до пенсионери и роми?
                          Така че риск от висока безработица няма.
                          Last edited by aleks262; 02.05.2023, 09:59.

Коментар

2008г нямаше такъв недостиг на кадри и ниска безработица .Доходите бяха много по-ниски,а цените малко по-ниски от сега.Ситуацията е коренно различна.
                            Ти май не разбираш, че фалирала фирма не се нуждае от кадри...

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Еми, 2008 точно това спука балона... Не 200 лв. увеличение на ипотечната вноска, а факта, че хем си без заплата, хем разходите са нарастнали, хем не можеш да си намериш нова работа на същото възнаграждение.
                              2008г нямаше такъв недостиг на кадри и ниска безработица .Доходите бяха много по-ниски,а цените малко по-ниски от сега.Ситуацията е коренно различна.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Фалита на бизнеса ще дръпне имотите повече отколкото самите ипотеки .
                                Еми, 2008 точно това спука балона... Не 200 лв. увеличение на ипотечната вноска, а факта, че хем си без заплата, хем разходите са нарастнали, хем не можеш да си намериш нова работа на същото възнаграждение.

Коментар

Working...
                                X