Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И теб те питам-поради каква причина банките ще вдигат лихви по кредити и депозити при положение, че има с 41 милиарда лева повече депозити от кредити?
Ей това ме интересува балъци ли са банкерите ,та да пълнят гуши на депозитарите при положение, че са пълни с пари от депозити.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Нулевите лихви бяха навсякъде, но вече не е така, освен в Бг де. Сещай се кво следва (то вече започна).
Ей това ме интересува балъци ли са банкерите ,та да пълнят гуши на депозитарите при положение, че са пълни с пари от депозити.
Коментар
-
В моя договор за потребителски кредит .
Коментар
-
Ами повечето нямат акъл и си вкарват парите в банките. И депозитите растат всяка година. Нулеви лихви са поне от 5-6 години, но това не пречи депозитите да растат.
Народопсихология-българинът знае само банки и имот,за да си вложи парите.Плюс това българите са много пестеливи. Познавам пенсионери с общо 1000 лв пенсия,които всеки месец заделят пари в банка.С нарастване на доходите и депозитите ще нарастват. А ще намаляват кредитите заради демографският срив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за да се види, че не го правя защото съм неграмотен
Запетайката изкупва всички останали грехове !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за да се види, че не го правя защото съм неграмотен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Аз не се съмнявам, че си изтеглил потребителски, но ми е чудно каква лихва са ти дали при 10г фиксирана лихва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПри липса на главни букви в началото и точки накрая - да ти се чуди човек що си усложняваш живота с тия запетайки по средата!препоръка е
Коментар
-
То пък голямото геройство,че съм изтеглил потребителски кредит. И да ти кажа честно предпочитам да съм излъгал,ама за съжаление не е така.
Коментар
-
Признавам си, че днес прочетох нови висоти на понижителната мисъл, различни от дежурните мантри, които чета от 12 години.
Разходих се до МОЛ Сердика център и с удивление видях, че там е затворен клона на моята банка, а то защо било!
Всички влогари са разбрали от нашите понижители, че има алтернативи, много по-атрактивни от депозита и тутакси ударно са почнали да изтеглят 120-30 млрд депозити и да ги набиват в тези алтернативи. Признавам, че такава иновативна мисъл в понижителните сърца, много ме развълнува и съм сигурен, че резултата ще бъде растеж на лихвите в геометрична прогресия и ГОЛЯМ срив на имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Ти май не разбираш, че фалирала фирма не се нуждае от кадри...
Така че риск от висока безработица няма.Last edited by aleks262; 02.05.2023, 09:59.
Коментар
-
2008г нямаше такъв недостиг на кадри и ниска безработица .Доходите бяха много по-ниски,а цените малко по-ниски от сега.Ситуацията е коренно различна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Еми, 2008 точно това спука балона... Не 200 лв. увеличение на ипотечната вноска, а факта, че хем си без заплата, хем разходите са нарастнали, хем не можеш да си намериш нова работа на същото възнаграждение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Фалита на бизнеса ще дръпне имотите повече отколкото самите ипотеки .
- 1 like
Коментар
Коментар