IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Цените падат и нищо не може да ги спре! Огледай се...обърни внимание на това, колко изнервени са повдигачите!
    Дали ти е отговорил смислено с това мнение а? Все едно да спориш с радиосигнал, без обратна връзка...

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
      Я кажете, понижителните врачки откъде черпите сили и проникновение, че ако е добър източник, да ми дойде свише колко да сложа на финала на ШЛ
      Цените падат и нищо не може да ги спре! Огледай се...обърни внимание на това, колко изнервени са повдигачите!

Коментар

Не мисля...след лятото ще трябваше да свалям цената, за да продам! Знаеш ли колко имоти се изтеглят от пазара, за да се задържат цените, но това не може да продължава вечно.
        Ти знаеш ли и откъде може да го знаеш? Да не си брокераз?

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
          Я кажете, понижителните врачки откъде черпите сили и проникновение, че ако е добър източник, да ми дойде свише колко да сложа на финала на ШЛ
          Черпят от момента на тяхната лична продажба, щом те са продали, света престава да съществува, хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Гледайки тази графика показва че си се прекарал с около 10% продавайки една година по рано
            Не мисля...след лятото ще трябваше да свалям цената, за да продам! Знаеш ли колко имоти се изтеглят от пазара, за да се задържат цените, но това не може да продължава вечно.

Коментар

Сигурно е имал в предвид срив на неговата нервна система все пак като човек обичащ редовно да "познава" цените на имотите са му нанесли непоправима щета
              Най-ми харесват арогантните такива типажи, които настояват, че винаги познавали. Хахаха, тези наперени полуидиоти си въобразяват, че с Господ ли вечерят, тези езичници, не се ли сещат, че, ако ги е посочил, от утре са лека нощ?

Коментар

• Я кажете, понижителните врачки откъде черпите сили и проникновение, че ако е добър източник, да ми дойде свише колко да сложа на финала на ШЛ

Коментар

Реалността в София е ясна...статистиката го показва!
                  Гледайки тази графика показва че си се прекарал с около 10% продавайки една година по рано

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Това СРИВ ли е или в рамките на статистическата грешка? Явно понятието "срив", в твоите възприятия представлява нещо нищожно...
                    Сигурно е имал в предвид срив на неговата нервна система все пак като човек обичащ редовно да "познава" цените на имотите са му нанесли непоправима щета

Коментар

Лаконика е още на фаза отрицание на реалноста - Все пак е минала само година и няколко месеца

Бота беше в тази фаза над 4 години
                      Реалността в София е ясна...статистиката го показва!

Коментар

Не ги виждаш нещата, сляп си за истината!!!
                        Коя истина че имотите в Софя са неоправдано скъпи за много от хората включително мен

Същото е положението и с имотите и на много други места по света

Това обаче не означава че въпросните имоти ще поевтинеят щото на нас не ни харесват, а по скоро че на нас ще ни се наложи да привикваме

Като свикнеш с тази мисъл ще ти олекне

Коментар

Това СРИВ ли е или в рамките на статистическата грешка? Явно понятието "срив", в твоите възприятия представлява нещо нищожно...
                          Прочети пак, какво съм написал и ще ти стане ясно, че моите прогнози се сбъдват!

Коментар

лаконика писа през август миналата година, че се очаква срив през същата есен, тоест до седмици, позна ли, по-скоро не може да познае и дали ще му втаса зелето в бидоня хахаха
                            Лаконика е още на фаза отрицание на реалноста - Все пак е минала само година и няколко месеца

Бота беше в тази фаза над 4 години

Коментар

• Коментар

И в София точно тогава започна!

Коментар

Working...
                                X