Май лаконика, освен, че не знае, че учебник по "икономикс", няма от 30г., също пише за Емилио Салгари, приключенска литература, е това ли е големия сривльо на имотите, с инфо от 30-40г. давност???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Е, кое е качествено изказване, да си измисляш срив, само защото ти си продал преди два месеца, в годината на най-мощен ръст след това, хахаха, да ви имам и качествените изказвания и прогнози..хахаха
Над 60% ипотеки, хахахахаха, ти да не си объркал държавата???
Коментар
-
Е, кое е качествено изказване, да си измисляш срив, само защото ти си продал преди два месеца, в годината на най-мощен ръст след това, хахаха, да ви имам и качествените изказвания и прогнози..хахаха
Хахаха, абе човече, аз съм автора на тези приказни книжки, които от 90-те, вече не се наричат икономикс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не се чувствай длъжен!
Предпочитам качество пред количество!
Най-мощен ръст при намаляващи сделки и над 60% ипотеки?!? Що не вземеш да прочетеш един Икомомикс за първи курс, че започна да ти прозира "интелекта" !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Благодаря за напомнянето, но някои понижители, пишат такива откровени глупости в разрез с дейтвителността, че да ги оставиш да дезинформират обществеността е недопустимо.
ПП Ти се радвай, че ви реанимирам умрялата тема от мрънкачи и недоволни от живота в страната. Хорът на оплаквачите хахаха
Предпочитам качество пред количество![/QUOTE]
- 1 like
Коментар
-
Да ти напомня какво написа вчера! Нали щяхме да спираме да пишем в темата? Не си държиш на думата...
ПП Ти се радвай, че ви реанимирам умрялата тема от мрънкачи и недоволни от живота в страната. Хорът на оплаквачите хахаха[/QUOTE]
Не се чувствай длъжен!
Предпочитам качество пред количество!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеМного злост и негативизъм има в тази тема, спирам да пиша в нея, ще ме извинявате. В другата имотна, съществува позитивизъм и планове за нови проекти. Да я вкараме тази в гроба, където й е мястото
[/QUOTE]
Истинско мъжле (с влагалище)
Last edited by petrg5s; 08.06.2023, 22:03.
- 1 like
Коментар
-
QUOTE=Bailor;n4074131]
Много злост и негативизъм има в тази тема, спирам да пиша в нея, ще ме извинявате. В другата имотна, съществува позитивизъм и планове за нови проекти. Да я вкараме тази в гроба, където й е мястото
[/QUOTE]
Изтръпнали са здраво! Злобни и нервни....една графика не могат да разчетат, а иначе пращят от интелект!!!
Коментар
-
QUOTE=Bailor;n4074131]
Много злост и негативизъм има в тази тема, спирам да пиша в нея, ще ме извинявате. В другата имотна, съществува позитивизъм и планове за нови проекти. Да я вкараме тази в гроба, където й е мястото
[/QUOTE]
Благодаря за напомнянето, но някои понижители, пишат такива откровени глупости в разрез с дейтвителността, че да ги оставиш да дезинформират обществеността е недопустимо.
ПП Ти се радвай, че ви реанимирам умрялата тема от мрънкачи и недоволни от живота в страната. Хорът на оплаквачите хахахаLast edited by Bailor; 08.06.2023, 20:38.
Коментар
-
Интелектът на понижителите е на ниво мъртво море. Как може преди цяла година да пишеш небивалици, че някои били изтръпнали, че срива започвал, а в София за година цените са нарастнали с 43%и това се представя като спад. Смешен плач, да викаш на бялото, черно!!!!!!!!
Много злост и негативизъм има в тази тема, спирам да пиша в нея, ще ме извинявате. В другата имотна, съществува позитивизъм и планове за нови проекти. Да я вкараме тази в гроба, където й е мястото[/QUOTE]
Да ти напомня какво написа вчера! Нали щяхме да спираме да пишем в темата? Не си държиш на думата...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
ясно, това е спад с +13.4%. Още година-две ще имаме такива спадове с по +1Х% докато кавръковата справка падне до 2100еLast edited by Bailor; 08.06.2023, 19:51.
Коментар
-
ясно, това е спад с +13.4%. Още година-две ще имаме такива спадове с по +1Х% докато кавръковата справка падне до 2100е
https://www.bloomberg.com/news/artic...anks#xj4y7vzkg
Орсел вижда по-високи разходи за депозити!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Започна, права си! Статистиката го показва!
Коментар
-
Аха. Да почакаме още година-две. Ама преди година друго дрънкаше:
- 1 like
Коментар
Коментар