If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май лаконика, освен, че не знае, че учебник по "икономикс", няма от 30г., също пише за Емилио Салгари, приключенска литература, е това ли е големия сривльо на имотите, с инфо от 30-40г. давност???
МВФ и ЕЦБ с предупреждения за пазара на имоти. Какво следва? Само в разстояние на няколко седмици от Международния валутен фонд и Европейската централна банка предупредиха за възможен спад в цените на имотите
Darik Business Review
08 Юни 2023
Явно са по-наясно от нашите повдигачи какво предстои!
Такива умни неща разправяше за Мяу за Ластика за Ножицата и тн а ние като малките деца да си помислим че става въпрос баш за 2017-та без да оценим визионерският ти поглед вперен в бъдещето
просто и двамата са на другото икономическо ниво. те задават тренда.
какво тук значат няколко десетки години, прекарани по квартирите
МВФ и ЕЦБ с предупреждения за пазара на имоти. Какво следва? Само в разстояние на няколко седмици от Международния валутен фонд и Европейската централна банка предупредиха за възможен спад в цените на имотите
бъркаш
лаконика е икономически грамотен на ниво, което не може да оцениш.
просто нещата, за които говори не се случват с едно щракване на пръстите, а са процеси, които се развиват във времето и година-две са нормално отклонение.
Берти те така и ти като него си остана недооценен
Такива умни неща разправяше за Мяу за Ластика за Ножицата и тн а ние като малките деца да си помислим че става въпрос баш за 2017-та без да оценим визионерският ти поглед вперен в бъдещето
Май лаконика, освен, че не знае, че учебник по "икономикс", няма от 30г., също пише за Емилио Салгари, приключенска литература, е това ли е големия сривльо на имотите, с инфо от 30-40г. давност???
Споделял си, че си на възраст и се опитвам да пиша разбираемо и достъпно, за да съм полезен!
Най-мощен ръст при намаляващи сделки и над 60% ипотеки?!? Що не вземеш да прочетеш един Икомомикс за първи курс, че започна да ти прозира "интелекта" !
Хахаха, абе човече, аз съм автора на тези приказни книжки, които от 90-те, вече не се наричат икономикс.[/QUOTE]
Зная, че си писател, а не читател, но за да разбереш икономическите процеси ще трябва да придобиеш по-задълбочени познания! Приятелски ти го споделям!
Най-мощен ръст при намаляващи сделки и над 60% ипотеки?!? Що не вземеш да прочетеш един Икомомикс за първи курс, че започна да ти прозира "интелекта" !
Над 60% ипотеки, хахахахаха, ти да не си объркал държавата???[/QUOTE]
Няма как да усетиш нещата, като нямаш нужната информация! За София става въпрос!
Викаш няма учебник по икономикс от 30г?
99-та (преди 24г.) съм бил 1-ви курс в УНСС и още си спомням каква тухла беше учебника с автор Стоядин Савов:
бъркаш
просто нещата, за които говори не се случват с едно щракване на пръстите, а са процеси, които се развиват във времето и година-две са нормално отклонение.
всички квартиранти тук са на второто ниво.
а това, че каквото пишете не се случва си има дори и статистика
аз я следя от 2012-та
бъркаш
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар