IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

И къде прочете,че се тръшкам?Написах ясно,че ще купя ако се върнат нивата от 2020г,ако не се върнат няма да купя.
    А ми трябва апартамент близо до училището на децата, където да отсядат ако аз съм зает и не мога да ги закарам вкъщи. Но най-вероятно ще наема такъв.
    Надявам се ,че написаното от теб не е сериозно, че иначе е много смешно хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

За купуване ще е след 5-6г чак !

Сега е перфектния момент за продажба.
      Веднъж на 15г се отваря такъв прозорец
      още 6 години по квартири...
      а аз бях останал с впечатление, че спадът е вече тук и даискунтите валят като кюфтета от небето
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Нали не си купувач и имаш голяма къща ? Какво си се затръшкал дали ще се върнат цените на тези от 2020 г.
        И къде прочете,че се тръшкам?Написах ясно,че ще купя ако се върнат нивата от 2020г,ако не се върнат няма да купя.
        А ми трябва апартамент близо до училището на децата, където да отсядат ако аз съм зает и не мога да ги закарам вкъщи. Но най-вероятно ще наема такъв.
        То един апартамент вече отива на над 30,дори 40 годишни наема. Да не съм луд да купувам на тия цени.
        Last edited by mirodes; 03.07.2023, 09:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

От 2020г досега цените са скочили два пъти.Не ми е на зор да купувам,така че ще почакам да се върнат на тия нива, ако пък не се върнат изобщо няма и да купувам.
          Нали не си купувач и имаш голяма къща ? Какво си се затръшкал дали ще се върнат цените на тези от 2020 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Купата, като ви пише да се подготвяте за 2029 г. вие му се сърдите. Ето, дойде и ти на неговия акъл .Днес ,сме 2023 + 6год = 2029 г

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ами ще почакаш и при теб да дойде. Иначе ако искаш тънко ела на Златни - 800 евра мезонети, на Голфа 300 евра.
              П.С Ратко стига си се услушвал, земи си едно на голфа - 300 евра парЕ ли са.
              От 2020г досега цените са скочили два пъти.Не ми е на зор да купувам,така че ще почакам да се върнат на тия нива, ако пък не се върнат изобщо няма и да купувам.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	40.9 КБ
ID:	4085922

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
                  Не бързай, още ще паднат

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Не бързай, още ще паднат!
                    https://www.macrobusiness.com.au/202...nts-has-begun/

В Австралия вече започнаха да съкращават брокери на имоти и те самите напускат пазара..

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

купувай!
                      Не бързай, още ще паднат!

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                        https://fakti.bg/imoti/795353-cenite...ot-2012-godina

Цените на старите жилища паднаха до нивата от 2012 година сащ-продажби-вторичен пазар
                        Продажбите в САЩ на апартаменти от вторичния пазар също намаляват
                        купувай!
                        препоръка е

Коментар

• https://fakti.bg/imoti/795353-cenite...ot-2012-godina

Цените на старите жилища паднаха до нивата от 2012 година сащ-продажби-вторичен пазар
                          Продажбите в САЩ на апартаменти от вторичния пазар също намаляват

Коментар

Аре инвестори! Налазвайте, че цените тръгнаха нагоре:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...2vc&f1=1&fe7=1
                            У Софията само за покритието на повърхностите(под, стени, тавани) ще ти вземат повече. Рано или късно и у шопия ще са такива цените - 1м2=минимална работна заплата, средната ще е за хубавите локации
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ами ще почакаш и при теб да дойде. Иначе ако искаш тънко ела на Златни - 800 евра мезонети, на Голфа 300 евра.
                              П.С Ратко стига си се услушвал, земи си едно на голфа - 300 евра парЕ ли са.
                              да ми спрат тока
                              препоръка е

Коментар

• Аре инвестори! Налазвайте, че цените тръгнаха нагоре:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...2vc&f1=1&fe7=1

Коментар

Working...
                                X