IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Виж, сега , разбирам ,че ти е тежко с малки деца ,но и това което си написал е много смешно. Наеми им шофьор или детегледачка с книжка ! На това ли да те уча ?! При нас, нямаше такива проблеми защото децата ги караха с училищен бус до края на улицата ни и не беше нужно да ги взимаме и водим, а и двамата с мъжа ми управляваме МПС-та
    Акъл недей да ми даваш как да си живея живота.Както аз не го правя по отношение на твоя.
    Last edited by X_Y; 03.07.2023, 10:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Веж сега лелче като не си живяла в къща извън града няма как да го разбереш..Или ако си живяла не си била ангажирана в превозването на още трима души. Постоянно съм ангажиран с превозването .Щото жената няма книжка.Затова искам да наема апартамент в близост до нейната и моята работа и до училището и градината на децата .Четиримата сме ангажирана в различни часове и целта е придвижването ог и до дома ни да става само сутрин и вечер,а другите като се освободят по-рано да отидат в апартамента.
      Какво толкова необичайно има?
      Виж, сега , разбирам ,че ти е тежко с малки деца ,но и това което си написал е много смешно. Наеми им шофьор или детегледачка с книжка ! На това ли да те уча ?! При нас, нямаше такива проблеми защото децата ги караха с училищен бус до края на улицата ни и не беше нужно да ги взимаме и водим, а и двамата с мъжа ми управляваме МПС-та

Коментар

Е, щом не разбираш, не разбираш .Лошо няма. На мен си ми смешен ти, а не този който ще ти вземе парите Значи, апартамент ти трябва до у-щето на децата ,които да има къде да отидат завалийчетата ако тате ,не може да дойде да ги вземе навреме. Това сериозно ли ти се струва ? На мен ми звучи много ама много смешно
        Веж сега като не си живяла в къща извън града няма как да го разбереш..Или ако си живяла не си била ангажирана в превозването на още трима души. Постоянно съм ангажиран с превозването .Щото жената няма книжка.Затова искам да наема апартамент в близост до нейната и моята работа и до училището и градината на децата .Четиримата сме ангажирана в различни часове и целта е придвижването ог и до дома ни да става само сутрин и вечер,а другите като се освободят по-рано да отидат в апартамента.
        Какво толкова необичайно има?

Коментар

Кое ти е смешното?Нали ти си наемодателка.Искам да дам хляб на такива като теб като наема жилище.Не трябва ли подобни хора да заслужат малко уважение от наемодателите вместо да ги осмиваш?
          В тоя форум явно доста хора не са се регистрирали да споделят мнения, а да злорадстват и да се подиграват.
          Кое му е смешното ако наема жилище,което ще е второстепенно и няма да живеем постоянно в него?
          Е, щом не разбираш, не разбираш .Лошо няма. На мен си ми смешен ти, а не този който ще ти вземе парите Значи, апартамент ти трябва до у-щето на децата ,които да има къде да отидат завалийчетата ако тате ,не може да дойде да ги вземе навреме. Това сериозно ли ти се струва ? На мен ми звучи много ама много смешно

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

още 6 години по квартири...
            а аз бях останал с впечатление, че спадът е вече тук и даискунтите валят като кюфтета от небето
            Защо да се купува нещо днес, което утре ще поевтинее?

Коментар

Надявам се ,че написаното от теб не е сериозно, че иначе е много смешно хахаха
              Кое ти е смешното?Нали ти си наемодателка.Искам да дам хляб на такива като теб като наема жилище.Не трябва ли подобни хора да заслужат малко уважение от наемодателите вместо да ги осмиваш?
              В тоя форум явно доста хора не са се регистрирали да споделят мнения, а да злорадстват и да се подиграват.
              Кое му е смешното ако наема жилище,което ще е второстепенно и няма да живеем постоянно в него?
              Ако цената е изгодна може и да купя,но при тия цени нямам намерение да купувам.Като поотраснат децата със сигурност цените няма да са такива, щото градът ще е полупразен при тоя демографски срив. Тогава може и да купя.Сега не.
              Last edited by mirodes; 03.07.2023, 10:04.

Коментар

И къде прочете,че се тръшкам?Написах ясно,че ще купя ако се върнат нивата от 2020г,ако не се върнат няма да купя.
                А ми трябва апартамент близо до училището на децата, където да отсядат ако аз съм зает и не мога да ги закарам вкъщи. Но най-вероятно ще наема такъв.
                Надявам се ,че написаното от теб не е сериозно, че иначе е много смешно хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

За купуване ще е след 5-6г чак !

Сега е перфектния момент за продажба.
                  Веднъж на 15г се отваря такъв прозорец
                  още 6 години по квартири...
                  а аз бях останал с впечатление, че спадът е вече тук и даискунтите валят като кюфтета от небето
                  препоръка е

Коментар

Нали не си купувач и имаш голяма къща ? Какво си се затръшкал дали ще се върнат цените на тези от 2020 г.
                    И къде прочете,че се тръшкам?Написах ясно,че ще купя ако се върнат нивата от 2020г,ако не се върнат няма да купя.
                    А ми трябва апартамент близо до училището на децата, където да отсядат ако аз съм зает и не мога да ги закарам вкъщи. Но най-вероятно ще наема такъв.
                    То един апартамент вече отива на над 30,дори 40 годишни наема. Да не съм луд да купувам на тия цени.
                    Last edited by mirodes; 03.07.2023, 09:48.

Коментар

От 2020г досега цените са скочили два пъти.Не ми е на зор да купувам,така че ще почакам да се върнат на тия нива, ако пък не се върнат изобщо няма и да купувам.
                      Нали не си купувач и имаш голяма къща ? Какво си се затръшкал дали ще се върнат цените на тези от 2020 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Купата, като ви пише да се подготвяте за 2029 г. вие му се сърдите. Ето, дойде и ти на неговия акъл .Днес ,сме 2023 + 6год = 2029 г

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ами ще почакаш и при теб да дойде. Иначе ако искаш тънко ела на Златни - 800 евра мезонети, на Голфа 300 евра.
                          П.С Ратко стига си се услушвал, земи си едно на голфа - 300 евра парЕ ли са.
                          От 2020г досега цените са скочили два пъти.Не ми е на зор да купувам,така че ще почакам да се върнат на тия нива, ако пък не се върнат изобщо няма и да купувам.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	40.9 КБ
ID:	4085922

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
                              Не бързай, още ще паднат

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Не бързай, още ще паднат!
                                https://www.macrobusiness.com.au/202...nts-has-begun/

В Австралия вече започнаха да съкращават брокери на имоти и те самите напускат пазара..

Коментар

Working...
                                X