Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Калинка си си, толкова ли не можа да се светнеш, че не иде реч за твоята държавна милост? Знаем, че отиваш на работа, като се наспиш и си тръгваш от офиса, като се нахраниш, но в случая Ратко не е визирал теб-най-важната персона в офиса...
само дето трайко не трие стола в офис а в канцеларияпрепоръка е
Коментар
-
Що да са безсмислици, засега само прогнозите на понижителите не се сбъдват, в тоя ред на мисли, чий са безсмислиците?
Иначе да, до вчера вашите прогнози се сбъдваха, но мисля, че това е вече в минало време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ааа добре, може и да съм се объркал, но не смогвам да ви изчета всичките безсмислици, които генерирате....
Припознах се в първата част от коментара МУ., в тоя ред на мисли, чий са безсмислиците?
ПП Как ще оцениш техническия анализ на твоя колега petrg5s? Спекулант, който прилага ТА по отношение на най-тромавия възможен актив????Last edited by Bailor; 11.07.2023, 21:00.
Коментар
-
Ами, не знам, ти проявяваш интерес, не аз...обявите ги подбрах за приблизителна оценка на моите..
Коментар
-
Тогава защо ще ми ги пращаш?
Ще се хвалиш или ще се оплакваш от имотите си?
Коментар
-
Защото не са моите, а само примерни на цена с моите. Ако, държиш да видиш моите, дай тел. ще ти пратя реални снимки по вайбър или месинджър. Нито един не се продава, това е ГОЛЯМАТА разлика.
Ще се хвалиш или ще се оплакваш от имотите си?
Коментар
-
Калинка си си, толкова ли не можа да се светнеш, че не иде реч за твоята държавна милост? Знаем, че отиваш на работа, като се наспиш и си тръгваш от офиса, като се нахраниш, но в случая Ратко не е визирал теб-най-важната персона в офиса...
Припознах се в първата част от коментара МУ.
Коментар
-
Само да напомня (без да се заяждам), че и ти показа имотите ТИ, но после 3 пъти се отрече от тях, защо ли?
Коментар
-
Че щял ден кисна във форумите си 110% прав.
Ама това с никовете как го измисли? Моля, дай жокер!
Коментар
-
Важното е, че ти извади на светло лицемерното разминаване на това, което мислиш действително, с това което пишеш. Мисля, че на много участници вече е ясно, че диалога с теб е приключил и е безмислен. Трябва да се разпространи из всички теми на форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
точно такъв току-що репликира
цял ден кисне по форумите и само сменя никовете
Ама това с никовете как го измисли? Моля, дай жокер!
Коментар
-
Колега, хора без работа колкото щеш...
цял ден кисне по форумите и само сменя никоветепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти голям психопат ще излезеш
Ровил си из мненията ми назад чак до 2022
В целия тоя спам !Ти редовен пътник ли си ?
Какъв е бил мотивът ти за да загубиш толкова време за нищо? освен злобата и нещастието ти?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти голям психопат ще излезеш
Ровил си из мненията ми назад чак до 2022
В целия тоя спам !Ти редовен пътник ли си ?
Какъв е бил мотивът ти за да загубиш толкова време за нищо? освен злобата и нещастието ти?
- 1 like
Коментар
Коментар