IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

почти на 100% си прав лордче,
    само дето трайко не трие стола в офис а в канцелария
    За канцеларията си прав, даже си купих стол, който става и на легло и от 2 до 4 може и да пропусна някой топ коментар...

Мише, понеже ти си денонощно на линия във форума, с какво се занимаваш?
    Ако не си пенсионер си държавен чиновник от най-мързеливите? Кажи честно, че ми стана интересно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Я, виж имотите за 100г. Щото за тези 100г. половината акции ги няма, а в ЗЕ има сгради и със 700г. история на наемане. Сметни наемите за тези 700г. + капиталовата днес и ще се светнеш, защо подсъзнателно те тегли към имотите, като магнит и въпреки, че ги плюеш, постоянно си в тази тема. Има и други патологично привързани към темата за имотите, не си само ти, има един от Сливен и един от Германия.
      Дай числа

Коментар

Калинка си си, толкова ли не можа да се светнеш, че не иде реч за твоята държавна милост? Знаем, че отиваш на работа, като се наспиш и си тръгваш от офиса, като се нахраниш, но в случая Ратко не е визирал теб-най-важната персона в офиса...
        почти на 100% си прав лордче,
        само дето трайко не трие стола в офис а в канцелария
        препоръка е

Коментар

Що да са безсмислици, засега само прогнозите на понижителите не се сбъдват, в тоя ред на мисли, чий са безсмислиците?
          Много излишни коментари с лични нападки, заяждане на дребно и т.н
          Иначе да, до вчера вашите прогнози се сбъдваха, но мисля, че това е вече в минало време...

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ааа добре, може и да съм се объркал, но не смогвам да ви изчета всичките безсмислици, които генерирате....
            Припознах се в първата част от коментара МУ.
            Що да са безсмислици, засега само прогнозите на понижителите не се сбъдват, в тоя ред на мисли, чий са безсмислиците?

ПП Как ще оцениш техническия анализ на твоя колега petrg5s? Спекулант, който прилага ТА по отношение на най-тромавия възможен актив????
            Last edited by Bailor; 11.07.2023, 21:00.

Коментар

Ами, не знам, ти проявяваш интерес, не аз...обявите ги подбрах за приблизителна оценка на моите..
              Добре, добре така да бъде

Коментар

Тогава защо ще ми ги пращаш?
                Ще се хвалиш или ще се оплакваш от имотите си?
                Ами, не знам, ти проявяваш интерес, не аз...обявите ги подбрах за приблизителна оценка на моите..

Коментар

Защото не са моите, а само примерни на цена с моите. Ако, държиш да видиш моите, дай тел. ще ти пратя реални снимки по вайбър или месинджър. Нито един не се продава, това е ГОЛЯМАТА разлика.
                  Тогава защо ще ми ги пращаш?
                  Ще се хвалиш или ще се оплакваш от имотите си?

Коментар

Калинка си си, толкова ли не можа да се светнеш, че не иде реч за твоята държавна милост? Знаем, че отиваш на работа, като се наспиш и си тръгваш от офиса, като се нахраниш, но в случая Ратко не е визирал теб-най-важната персона в офиса...
                    Ааа добре, може и да съм се объркал, но не смогвам да ви изчета всичките безсмислици, които генерирате....
                    Припознах се в първата част от коментара МУ.

Коментар

Само да напомня (без да се заяждам), че и ти показа имотите ТИ, но после 3 пъти се отрече от тях, защо ли?
                      Защото не са моите, а само примерни на цена с моите. Ако, държиш да видиш моите, дай тел. ще ти пратя реални снимки по вайбър или месинджър. Нито един не се продава, това е ГОЛЯМАТА разлика.

Коментар

Че щял ден кисна във форумите си 110% прав.
                        Ама това с никовете как го измисли? Моля, дай жокер!

Коментар

Важното е, че ти извади на светло лицемерното разминаване на това, което мислиш действително, с това което пишеш. Мисля, че на много участници вече е ясно, че диалога с теб е приключил и е безмислен. Трябва да се разпространи из всички теми на форума.
                          Само да напомня (без да се заяждам), че и ти показа имотите ТИ, но после 3 пъти се отрече от тях, защо ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

точно такъв току-що репликира
                            цял ден кисне по форумите и само сменя никовете
                            Че щял ден кисна във форумите си 110% прав.
                            Ама това с никовете как го измисли? Моля, дай жокер!

Коментар

Колега, хора без работа колкото щеш...
                              точно такъв току-що репликира
                              цял ден кисне по форумите и само сменя никовете
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ти голям психопат ще излезеш
                                Ровил си из мненията ми назад чак до 2022
                                В целия тоя спам ! Ти редовен пътник ли си ?
                                Какъв е бил мотивът ти за да загубиш толкова време за нищо? освен злобата и нещастието ти?
                                Колега, хора без работа колкото щеш...

Коментар

Working...
                                X