If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По темата: Има понижение на жилищните имоти! (в достъпността им, не в цените) И няма как да бъде иначе защото ножицата за собственост се отваря и диференциацията между собственици 30% и несобственици 70% е таргет който трябва да бъде постигнат в идните години, ако искаме здрава икономика по западен образец.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Петърчо съм забелязал, че дебелашки се опитва да се заяжда с имащите не само тук. В темите за Атера и Агрия също е много активен. Въобще във всички теми, където би желал да има нещо. Навсякъде, обаче го отръскват, като досадна муха.
Нормално е при средни цени над 1900 да се цвили на умряло и да се помятат малко къчове, но това ще отмине, с горчилката ще се привикне и НВ пазара ще си свърши работата.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Средната цена по накавръковата справка мина 1900 и в двете теми настана пълна трагедия с привкус на комедия.
А, сега главните заподозрени са брокерската групичка от централата Фиш Фиш, която качва цените с фалшиви обяви. Чудя се и мен как не са ме причислили към вас. Тази централа, според клетите ни понижители, е по-могъща от тази в Лангли
2008-ма са минали под ножа тия дето имат нещо така ще е и при следващата криза
Петърчо съм забелязал, че дебелашки се опитва да се заяжда с имащите не само тук. В темите за Атера и Агрия също е много активен. Въобще във всички теми, където би желал да има нещо. Навсякъде, обаче го отръскват, като досадна муха.
Ми, да зема сам да искам 2% увеличение, та заради едни 20% останали като финансиране на апарта в Бургас, къмто 21-ва година /сега може да са - 20/, ми опишат имущество за още 700 каймета из столицата...а?
Средната цена по накавръковата справка мина 1900 и в двете теми настана пълна трагедия с привкус на комедия. Мъката понижителска е всеобща и горчилката е толкова голяма, че вече, не брокерите качвали цените, а Купата.
Не го успокоявай ГРЕШНО. Ще му вземат всичко без основното жилище - ака там дека му е личната карта. Всичко друго подлежи на описване и ЧСИ. Нямам никакво съмнение че се е подписал че отговаря с ЦЯЛОТО СИ ИМУЩЕСТВО, щото иначе лихвата е +2%
Ми, да зема сам да искам 2% увеличение, та заради едни 20% останали като финансиране на апарта в Бургас, къмто 21-ва година /сега може да са - 20/, ми опишат имущество за още 700 каймета из столицата...а?
Байлора е в най добра позиция преди години имах контакти с една банкера и тя ми вика потребителския и да не го плащаш банката ще драпа но в един момент ще го опише, имота не може да пипа ,та в някакъв момент направо им теглиш една и това е да се оправят
Не го успокоявай ГРЕШНО. Ще му вземат всичко без основното жилище - ака там дека му е личната карта. Всичко друго подлежи на описване и ЧСИ. Нямам никакво съмнение че се е подписал че отговаря с ЦЯЛОТО СИ ИМУЩЕСТВО, щото иначе лихвата е +2%
В Австралия почват проблемните продажби заради неплащане на ипотеки
Известният агент по недвижими имоти в Сидни и аукционер, Том Панос, качи видеоклип в YouTube, в който се твърди, че „сушата на обявите за имоти е към края си“ :
„Имахме недостиг на обяви от много дълго време и тогава изведнъж изневиделица имаме обяви, които летят на пазара в средата на юли“, казва Панос.
Панос по-рано предупреди, че ще има ръст в затруднените продажби, тъй като собствениците на жилища се поддават на агресивните повишения на лихвените проценти на RBA и стотици хиляди кредитополучатели преминават от евтини фиксирани ипотечни лихви от 2% към променливи лихви, доближаващи 7%.
Новите данни от CoreLogic показват зараждащ се несезонен ръст в броя на новите обяви, концентрирани във вътрешните градове с много инвеститори и външните предградия с ипотечен пояс:
Най после ти паднаха сега е момента да изкупиш Сидни
В Австралия почват проблемните продажби заради неплащане на ипотеки
Известният агент по недвижими имоти в Сидни и аукционер, Том Панос, качи видеоклип в YouTube, в който се твърди, че „сушата на обявите за имоти е към края си“ :
„Имахме недостиг на обяви от много дълго време и тогава изведнъж изневиделица имаме обяви, които летят на пазара в средата на юли“, казва Панос.
Панос по-рано предупреди, че ще има ръст в затруднените продажби, тъй като собствениците на жилища се поддават на агресивните повишения на лихвените проценти на RBA и стотици хиляди кредитополучатели преминават от евтини фиксирани ипотечни лихви от 2% към променливи лихви, доближаващи 7%.
Новите данни от CoreLogic показват зараждащ се несезонен ръст в броя на новите обяви, концентрирани във вътрешните градове с много инвеститори и външните предградия с ипотечен пояс:
Така е, това беше и моята покупка в Бургас. При покупката, бях с 60% самоучастие, ама това се случи 21-ва в началото. ЧСИ-то ми диша във вратлето, неистов страх ме тресе
Байлора е в най добра позиция преди години имах контакти с една банкера и тя ми вика потребителския и да не го плащаш банката ще драпа но в един момент ще го опише, имота не може да пипа ,та в някакъв момент направо им теглиш една и това е да се оправят
Така е, това беше и моята покупка в Бургас. При покупката, бях с 60% самоучастие, ама това се случи 21-ва в началото. ЧСИ-то ми диша във вратлето, неистов страх ме тресе
ти си предпазлив, но не си мисли, че всички са като тебе
лакомията е стихия, а при по-млади лъвчета, които не са виждали криза е пожар направо.
като ги надъха някой като Тонкин и става : гле'йте сега какво ще напрая - яко кредити, яко смятане на капиталова и пей сърце.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар